A nap szettje - Spring Fun Day


A mai napra egy laza, kényelmes, kicsit sportos, de mégis nőies szettet hoztam nektek, ami szerintem tökéletes egy kirándulásra. Biztosan ti is készültök kimozdulni egy kicsit a hosszúhétvége alkalmával, habár az időjárás nem épp a legkegyesebb hozzánk. 


Egy magas derekú nadrágot választottam a szetthez, mert amellett hogy most nagyon divatosak, sokkal jobban védik a derekunkat, ami nagy előnyt jelent ebben a szeszélyes időben, amikor könnyen megfázhatunk. PLusz ez a fazon tökéletes választás a cropped, azaz rövidebb fazonú pulcsikhoz és felsőkhöz. :) 
Nyilván mindenkinek más a hidegtűrő képessége és ez tipikusan az az időszak, amikor a lányok egyik fele még csizmában és télikabátban nyomul, a többiek pedig már apró cipőben és vékony dzsekiben járnak. Én azt mondom, ha például kocsival kirándulsz valahová, akkor bevállalható egy vékonyabb dzseki is. De érdemes rétegesen öltözködni, akár egy tank topot vagy trikót venni a felsőink alá. ;) 
Énmost egy oversize farmerdzsekit választottam, amihez jól passzol a szürke pamut sál. 
Egyszerre sportos és csajos a csipkés edzőcipő, ami ugyan kényes viselet, de nagyon egyedi darab, ha valaki nem akar beállni az Air Max klónok táborába. :D 
A hátizsák praktikus, vidám és divatos kiegészítő, érdemes beszerezni egyet. Jó barátod lesz ha biciklivel jársz suliba vagy munkába, de a kirándulások és fesztiválok alkalmával is jobb választás mint egy válltáska. :) 
Kiegészítőnek én gyűrűket választottam, szerintem jól mutatnak a különböző színű gyűrűk egymás mellett. A hajpánt pedig feldobja még a legegyszerűbb basic kontyot is. :) 

Én ehhez a szetthez egy tavaszias, üde parfümöt választanék. Ha maniről van szó akkor pedig jöhet egy pasztelles rózsaszín lakk. :) 

Ha kirándulni mész, nem kell túlzásba vinni a sminkelést. Egy kis BB és púder, kevés pirosító, szépen formázott szemöldök, egy kis fényes pezsgőszínű vagy tört-fehér szemhéjpúder a szemöldökcsontra és a belső szemzugba a ragyogó tekintetért, spirál és a kedvenc szájfényed vagy rúzsod. Ennyi az egész, nem több mint 10 perc elkészíteni. :)

Mit szóltok ehhez a szetthez? Készültök valahová az ünnep alatt? :)

Megjegyzések

  1. Nekem ebből a szettből csak a nadrág nem tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Cuki kis szett. A cipő nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez most olyan " jó lesz " , nem tudom miért. Ha viszont egyenként vizsgálom a darabokat: a cipő nagyon szép, de nekem kényesnek tűnik. Pont egy kirándulásra nem venném fel.
    Úgy volt, hogy megyünk a börzsönyi kisvasúthoz a barátainkkal. Csak az időjárás miatt meggondoltuk. magunkat. Kisfiam kicsit beteg, nem akarjuk, hogy vissza essen. Meg a hölgy a hatodik hónap végén van, neki is figyelni kell.

    VálaszTörlés
  4. A táska,cipő, felső polo imádat, de a többit is szívesen elfogadnám! :)

    VálaszTörlés
  5. Énmég nem vállalnám be a farmerkabit de csini szett. a smink ötlet is szuper :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)