COTW - Lilacs in Bloom


COTW



A hét színének most az orgonák különböző liláit választottam, mivel ahogy kinéztem ma reggel az ablakon, úgy tűnik pár nap és kinyílnak, szóval nem is lehetne aktuálisabb.
A sötétebb, mélyebb, a kékesebb és a halvány mályvás árnyaltok ugyanúgy megfigyelhetőek, mint később a már kifakult, kicsit szürkés pasztell lila. Ezekkel a színekkel készült a válogatás, mert szerintem tökéletes árnylatok tavaszra.
Nagyon jól harmonizálnak egymással, a fehérrel, feketével, arannyal és más pasztellszínekkel is, például a halványkékkel és a mentával.  Izgalmasak a mély sötétebb lilákkal és fuksziákkal.
Szőke és barna hajhoz is jól illenek, vörös hajnál inkább a kicsit lilásabb, padlizsánosabb színekhez passzolnak, illetve az egészen halvány lila jól mutat a rezes vörössel is.
Bőrszín tekintetében is bárki felveheti, legyen hófehérke, vagy mediterrán típus.
Sminkben elsősorban a szemen és a körmökön viselhető, de megjelentek már a kicsit mályváslila pirosítók is és ha valaki igazán merész az ajkain is viselheti ezeket a színeket.

Most jön a nehéz rész, vagyis válasszatok három kedvencet! :P 
Nekem az estélyiruha, a rojtos táska és az OPI lakk a kedvenceim. De a YC gyertya is megdobogtatta a szívem, mert imádom az orgonaillatot! :) 

Ti hogy álltok ezekkel a lila árnyalatokkal? Viselitek ruhában, kiegészítőben vagy sminkben? :) Várjátok már az orgonavirágzást? :)  


Megjegyzések

  1. Ez a szín egy álom. Mindent szeretnék ami ilyen színben kapható!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Épp a tegnap néztem, hogy a házunk előtt csak most rügyezik a fa nem hogy virágozzon. Bár ezen meg sem lepődök, mert itt jelenleg kb. 4 fok van és néha hull pár hópehely.
    Szeretem ezt a színt, főleg a körmeimen. :D
    Az abszolút kedvenc a bal ruha, és a loafer meg a jobb alsó táska.

    VálaszTörlés
  3. Ahh imádom ezt a színt. Körömlakkom több árnyalatban is van, de mindig jöhet egy kicsit másmilyen:D És hát az a szoknya. Tökéletes.

    VálaszTörlés
  4. Imádom a lila színt . Nehéz lenne olyan árnyalatát mutatni ami nem tetszene.
    Van belőle körömlakkom és szemhéjpúdetem is.
    A képről pedig nem tudok csak hármat választani.

    VálaszTörlés
  5. Köszi Lányok! :)

    @Ami, valamiért volt egy megérzésem, hogy tetszeni fog a szoknya! :)

    VálaszTörlés
  6. Erre a színre mondta azt az anyósom, hogy időseknek való, amikor közöltem, hogy ilyen színű gyöngyökből fűzzön nekem valamit unalmas idejében. :D Imádom a lilának minden árnyalatát, ez is nagy kedvencem. A képről viszont a lapos talpú cipőt kivéve minden jöhetne… főleg az a magas sarkú szandál. :)

    VálaszTörlés
  7. Imádom ezt a színt! Kicsit konzervatívnak érzem, valamiért a kiskosztümös hölgyeket tudom elképzelni hozzájuk, de ebben a válogatásban nagyon is fiatalos :)

    VálaszTörlés
  8. Tavaly nagyon sok minden amit vettem lila volt. Csak azt vettem észre h mindenem lila :D úgyhogy most egy időre hanyagolom tudatosan ezt a szint :D

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű ez a szín (is)! Nálunk már jónéhány csokor orgona kiillatozta magát a szobákban ^^ A 3 kedvenc, ami jöhetne is azonnal: táska a jobb alsó sarokban, ruha a bal oldalon, felső középen fent! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)