SOTW - Coachella Style


SOTW



Minden évben várom a Coachella fesztivált. A divat és a zene miatt is és az egész életérzés miatt is magával ragadott és régóta szerepel a bakancslistámon, hogy egyszer majd elmenjek, akár egy igazi amcsi road trip keretein belül. :) 
A hét stílusa rovatba most a fesztivál hangulatát idéző darabokat válogattam össze. Illetve olyan kozmetikumokat, akik úgy általánosságban hasznosak, ha az ember lánya szabadtéri koncertre indul. ;) De a fesztivál divat már régóta része a hétköznapi divatnak is, így azt hiszem mindenki talál itt olyan holmikat, amiket szívesen viselne akár egy munkanapon, vagy a szabadidejében. 

Ti figyelmemmel követitek a Coachella fesztivált? Szeretitek a fesztiváldivatot? 

Válasszatok öt kedvencet a képről! ;)

Nekem a barna bokcsizma, a virágmintás kimono, az azték mintás szoknya, a fehér top és a Too Faced kontúrpaletta a kedvenceim. :)

Megjegyzések

  1. Igazi fesztiválozós lány vagyok, aki a legbrutálisabb időben sem szomorú.
    Kedvenceim :a bokacsizma, a szoknya, a hátizsák, a naci és a rövidnaci :D

    VálaszTörlés
  2. Minden cikket lecsekkolok, amiben a celebek fesztivál look-jait mutatják meg :) Én is szívesen elmennék egyszer oda, már csak azért is, mert azt a Coachella-életérzést (mert van olyan ahogy írod) csak élőben lehet igazán megtapasztalni! Az 5 kedvencem: a barna csizma, mintával hátul a sarkánál, a kimonó, a farmersort, a virágos hajpánt és a hosszú nyakláncok!

    VálaszTörlés
  3. Bele botlok egy két sztár outfitjébe ahogy nézelődök a neten amúgy direkbe nem. Kedvenceim a jobb alsó sarokban a cipő, a kis farmert short,a fekete rojtos táska,a nyaklánc és a virágos kimono! :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom, imádom a Coachella stílust, épp ma posztoltam egy bejegyzést az idei felhozatalról, nézd majd meg ha érdekel :)

    VálaszTörlés
  5. Ide nekem mindet!!! :D Nagyon jó válogatás! :D

    VálaszTörlés
  6. Szeretem a fesztival stílust. Kár, hogy kis hazánkban is keves helyre jutok el. Pedig egyszer egy igazánra elmennék.
    Szoknya, kimonó, a kis szürke szütyő mellette, barna bokacsizma.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)