SOTW - Spring Dresses


SOTW



Az idei tavaszi-nyári divat alappillérei a szebbnél szebb A vonalú ruhácskák. Lehet skater vagy vintage stílusú, hosszú ujjú és spagettipántos. A pasztellszínűek, az élénk színűek, a virágosak az azték mintásat és a gingham kockásak mind-mind ott vannak a trendek élvonalában.
Ez a ruhafazon azért is remek, mert teltebb alakú lányok is hordhatják. Náluk csak arra kell figyelni, hogy színekben a sötétebb árnyalatokat keressék, mint például a képen látható pink ruha és az apróbb mintákat válasszák (Első sor 1. és 3.)
Ez a fazon azért is szuper, mert stílustól függően hordható balerinával, tornacipővel, magassarkúval és saruval is. A tavaszi időjárásban viselhetjük rétegesen, például egy kardigánnal, bőrdzsekivel és blézerrel. 

Mit szóltok ehhez a trendhez? Van már ilyen rucitok? Hogyan viselitek? :) 

Válasszatok három kedvencet a képről! ;) 

Nekem az első sor 4. és a második sor első két darabja lopta be magát a szívembe. :)

Megjegyzések

  1. Az első sor 3. és a második sor 2. és 6. ruháját szívesen elfogadnám! Gyönyörűek! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem a ruhácskákat és előszerettel is viselem őket.
    Az első sor 1 és 3, a második sor 1 illetve a harmadik sor 2.4.5 és 6 abszolút kedvenc :D.

    VálaszTörlés
  3. A második sorban a 2. nagyon tetszik! :)Minden vágyam egy kis nyári ruhácska!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szeretem tavasszal balerina cipővel és hosdzú karfigánnal, ősszel bokacsizmával vasrag sállal és farmer dzsekivel. A kedvencem 1.sor 5. és 2.sor 3.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon praktikus darab! Nekem a kedvencem a 2. sor 4. ruhája, gyönyörű! A másik kettő választottam pedig az utolsó sorból a 2. és az utolsó. :)

    VálaszTörlés
  6. Szeretnék végre egy ilyen ruhát, illetve többet is.

    Eső sor 1. és 5, harmadik sor 5.

    VálaszTörlés
  7. Mostanában rákaptam az ilyen rucikákra, a Hádában most egy csomó ilyen ruha van én is most vettem 3-at, meg ilyen mintájú lezser blúzok. Érdemes benézni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)