Weekend Inspiration

Sziasztok! :) Remélem mindenkinek jól telik a hosszú hétvége és az ünnepi készülődések közepette a pihenésre  is tudtok időt szánni. Ha valaki épp életmódváltás és fogyókúra közben van, annak bizonyára eléggé nehéz ez az időszak, a sok étel és sütemény mellett könnyen meginog és visszaesik az ember. 
Természetesen semmit sem kell megvonnotok magatoktól, de próbáljatok meg mértéket tartani mindenből és a fő étkezéseket kompenzáljátok a többivel. Ez persze nem azt jelenti, hogy koplalni kell, de ha az ember lánya tudja, hogy nagy családi ebédre hivatalos, akkor érdemes számolni azzal, hogy vacsorára már csak egy kis joghurtot, vagy zabkását egyen. A torna és edzés terén is sok visszaesés történik ilyenkor, ha kizökkenünk a megszokott hétköznapi ütemből. Így legalább egy alkalommal próbáljatok meg egy fél órát tornázni, akár a családdal együtt. 
Remélem, hogy mindenkinek szuper lesz ez a három nap sok élményt szereztek majd! Hangulatcsinálónak itt ez a kis képválogatás. :)


A legcukibb dekor. :)


Imádnivaló ez a szett. :)


Csodálatos ez a smink, annyira egyszerű, de mégis elegáns és nőies.


Pöttyös mani. :)


Szépségesek ez a pasztelles órák. :)


Álomkonyha. :)


Az egyik legbiztosabb módja annak, hogy elkerüljük az ünnepek alatti felszaladó kilókat, ha a fő étkezéseknél elhagyjuk a szokásos köretet és salátát, párolt zöldséget, barna rizst, édes burgonyát vagy quinoát választunk helyette.


Fishtail fonat, mert imádom! :P


Cukiságok. :)


Gyönyörűséges ez a hálószoba. :)


Egyszerű és szép. :)


Dögös!


A gyengém a cukormázas fánk, de nagyon büszke vagyok magamra, mert a februári házi készítésű Bostoni krémes fánk óta egyszer sem estem kísértésbe. :D


Itt szívesen ücsörögnék. :)


A végére pedig a legcukibb kajla fülű nyuszika! ^^

Kellemes Húsvéti Ünnepek Kívánok Mindenkinek! :)

Melyik a kedvenc képetek? Mit terveztek erre a három napra? :)

Megjegyzések

  1. Az a nyuszi de kis éédeske!!! *-*
    Imádom őket, annyira aranyosak! :O

    Amúgy kellemes ünnepeket neked is! :)

    VálaszTörlés
  2. Kellemes ünnepet!
    A saláta a kedvencem :) A fánkot nem szeretem, főleg ilyen mázzal nem.
    A házak is mindig nagyon tetszenek.

    VálaszTörlés
  3. Az összes képet imádom! :D
    Kellemes Ünnepeket kívánok én is! :)

    VálaszTörlés
  4. Az első dekoros kép és a smink az abszolút kedvenc, de azt a hálószobát is elfogadnám :) És persze a nyuszi is cuki ^^

    VálaszTörlés
  5. A hálószobás kép nagyon tetszik és az 1. dekoros kép is szép! Mi az ünnepek alatt itthon leszünk, de a dédihez is el szeretnénk menni, a fiúk pedig végig locsolják a rokonságot! Neked és a családodnak is kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
    (marika)

    VálaszTörlés
  6. És még annyit, hogy láttam az instagramodon, hogy új munkahelyed van megkérdezhetem mivel foglalkozol , hogy ennyire szereted? Ja, és ne vágd le a szép hosszú hajadat! :)
    (marika)

    VálaszTörlés
  7. @Marika, de jó, hogy ismét itt vagy. ^^ Kulturális Menedzser vagyok. :)
    Nem vágom le, csak a végéből vágtam kb. 2 centit és a frufrumat igazítottam ki egy picit. :)

    VálaszTörlés
  8. Az a pink blézer gyönyörű! Láttam ilyet aliexpress-en, s nagyon gondolkodom rajta, hogy megrendelem. Szépséges képeket válogattál össze, mint mindig!
    Áldott, békés húsvéti ünnepeket kívánok! :)

    VálaszTörlés
  9. A pink blézeres szett nagyon szupi! Egy hasonló órám van annak kristályos a széle és fehér a szija :) nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  10. Szép kert és nyuszi.
    Sajna többet most nem tudok írni. Fáradt vagyok.

    VálaszTörlés
  11. Az a hálószoba *.* Uhh... Na persze a többi kép is szép, például azok a karórák, e most a szoba mindent visz :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)