A nap szettje - Perfect Jeans


Egy nőnek, a tökéletes farmer megtalálása igazi főnyeremény. Olyan, mint amikor megtaláljuk a személyiségünkhöz leginkább passzoló parfümöt, vagy rábukkanunk a tökéletes rúzsra, alapozóra.
A tökéletes farmer az a darab, amit bármivel felvehetsz. Magassarkúval, szandállal, tornacipővel. Amiben buliba is mehetsz, de a munkahelyeden is megállja a helyét. Amiben magabiztosnak érzed magad, mert kihangsúlyozza az előnyös részeidet, ugyanakkor eltereli a figyelmet azokról a részekről, amikkel kevésbé vagy elégedett. A tökéletes farmer az a darab, amit nyaraláskor elsőként csomagolsz el és amit biztosan választasz azokon a napokon, amikor bizonytalan vagy, hogy mit viselj. Én most egy romantikus hangulatú, barack és nude árnyalatokkal kombinált szettet kreáltam egy farmer mellé megálmodva, ami tökéletes munkába, suliba vagy akár egy randira is. :) 


A tökéletes farmer megtalálásához érdemes tudni, hogy milyen alakhoz milyen fazont keressünk. A koptatásnál figyelni kell arra, hogy ott legyen koptatott, vagy világosabb a farmer, amit kiemelni, vastagítani szeretnénk. Például vádli, fenék, stb. Amit vékonyabbnak szeretnénk mutatni, ott legyen sötétebb. Ha teltebb az alkatunk, válasszunk sötét, koptatás nélküli farmert. Ha épp az a cél, hogy teltebbnek, formásabbnak tűnjünk, akkor világos, koptatott darabokat próbáljunk fel. Ha hosszabbnak tűnő lábakat szeretnénk, akkor a magasított derékkal tudjuk optikailag hosszabbítani a virgácsainkat. ;) 
Én ehhez a világos farmerhez most egy barack színű, lenge, ujjatlan inget választottam. Az ilyen darabok alá természetesen testszínű melltartót érdemes felvenni és ha nagyon átlátszó, akkor akár egy testszínű trikó vagy top is elkél. 
A púderszínű blézerrel és táskával, valamint a virágos topánnal szerintem nagyon nőies és elegáns a szett. 
Kiegészítőnek én egy szép karórát és egy visszafogott nyakláncot választottam, valamint egy virágos fülbevalót, ami remekül illik a felsőhöz. 
Én egy üde, virágos parfümöt választanék ehhez a szetthez és egy élénk narancs lakkot, vagy esetleg egy nude színt. 

Frizura tekintetében szerintem bármi jöhet, én persze az oldalfonatra szavazok, mert az a kedvencem.:P 

Én ehhez a szetthez egy ajak és archangsúlyos sminket tudok elképzelni, bronzos-barna szemsminkkel és látványos szempillákkal. 

Mit szóltok ehhez a szetthez? Ti megtaláltátok már a nagy Őt farmertéren? :)

Megjegyzések

  1. Ez annyira nekem való szett, imádom! :)

    VálaszTörlés
  2. Abszolút telitalálat. Ma kerestem topánkát, de persze ,hogy nem találtam kedvemre valót.Ezért egy fekete magassarkút vettem :))

    VálaszTörlés
  3. Ezt most nagyon eltaláltad, bármikor felvenném. :)

    VálaszTörlés
  4. Megvolt, elkopott, elszakadt. Sajnos. Jó volt magassarkúval, tornacipővel, pólóval, jó volt mindennel.
    Keresem a következőt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)