COTW - Blushed Peach


COTW



A hét színe rovatba ezúttal ezt a csodálatos pasztelles barack árnyalatot választottam, ami szerintem az egyik legtökéletesebb tavaszi-nyári szín. Elegánsabb, kevésbé harsány mint a korall, egyedibb minta  rózsaszín és izgalmasabb mint a sima barack árnyalat.
Nagyon jól illik a többi pasztellszínhez és a nude árnyalatokhoz. Jól mutat a fekete és a barna mellett. Ezüst és arany kiegészítőkkel is viselhető és a rózsaarany is csodásan illik hozzá. Szőke, vörös ás barna hajhoz is viselhető. A fehér bőrrel kifejezetten törékeny és elegáns hatást kelt, míg a kreol bőr mellett egzotikusan mutat. Sminkben leginkább az ajkakon, az orcákon és a körmökön tudjuk viselni.
Érdemes beszerezni egy ilyen szoknyát, ruhácskát, vagy basic felsőt a szezonra. Ha pedig valami különlegeset szeretnénk akkor válasszunk ilyen árnyalatú táskát vagy cipőt. Ezekkel a legegyszerűbb farmer-fehér póló szettjeinket is azonnal üdévé varázsolhatjuk.

Mit gondolt erről a színről? Viselitek ruhában vagy sminkben? :) 

Válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem a csipkeruha, Az ecsetkészlet és az OPI lakk tetszik leginkább, de az a Chanel táska is csodás! :P

Megjegyzések

  1. Gyönyörűszép szín, bár ruhában ritkán viselem, nagyon tetszik!
    A kedvencem a csipkeruha, a sort és a paletta a képről :)

    VálaszTörlés
  2. Az a csipkeruha valami mesés!A többi dologról le is mondanék, hogy az enyém legyen :D

    VálaszTörlés
  3. Ez a szín is nagy <3 :D
    A Zoeva ecsetkészletet annyira szeretném, de az ára elég necces :D A nagy táska és a szoknyára esne most még a választásom, de tudnám még sorolni :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuper ez a szín imádom <3 :) vadászok egy ideje ilyen színű ruhára, sminkben is szeretem használni. :)

    VálaszTörlés
  5. Tetszik ez a szín, de a körmeimen kívül valamiért sosrm hordtam.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)