COTW - Summer Berries


COTW



Nem mindenki rajong a pasztelles fagyi színekért. Sőt, valljuk be, néha jól esik tavasszal és nyáron is valami sötétebb, érzékibb, feltűnőbb színt viselni. Tökéletes árnyalat ilyenkor ez az élénk fuksziás pink, ami olyan mint egy bogyós gyümölcsökből készült fagylalt vagy turmix.
Csodásan mutat a fehér és lebarnult bőr mellett is és minden hajszínhez passzol. Remekül párosítható a fehérrel, feketével, földszínekkel, a naranccsal egzotikus, a pasztelles rózsaszínekkel nőies. A farmerhez is illik. Ajkakon és körmökön örök klasszikus. Kiegészítőben izgalmas és merész.

Ti kedvelitek ezt a színt? Hordanátok tavasszal vagy nyáron? 

Válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem az estélyiruha, A legfelső sorban lévő Fendi táska és a Nars rúzs tetszik legjobban. :P

Megjegyzések

  1. Gyönyörű ez a szín, nagyon szeretem :) Tőlem ez szokatlan, mert hát mégis valami rózsaszín-féle, de nagyon kellemes. A válogatásból az összes sminktermék, a lent látható fülbevaló és az estélyi ruha tetszik leginkább :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű szín. Bár " szorbetes" mégis szenvedélyt látni benne.
    Az estélyi fantasztikus, de nem az én világom.
    A köves gyűrűt, a fülbevalót és a jobb alsó táskát választanám.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép szín, de olyan domináns, hogy más színt nem igazán párosítanék már hozzá :) A 3 kedvenc: a két nagy táska és az MK lakk!

    VálaszTörlés
  4. Ez a szín annyira szép, de sajnos rajtam körmön kívül szörnyen lehetetlen és kezelhetetlen...:/
    Pedig egy ilyen színű rúzst vagy szemfestéket annyira szívesen viselnék magamon...:/
    Egyébként tetszik az összeállítás! De kedvencet nem tudok választani...a körömlakkok mind tetszenek...:D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper ez a szin! a két táska meg a blézer nagyon jó,csupa fekete vagy fehér ruhával nagyon el tudom képzelni. Jah és a körömlakkok is jók :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)