Joy Napok Kívánságlista (Divat, Kozmetikumok, Lakberendezés)


Csütörtökön kezdődik a Joy-Napok és mivel a Glamour Napokról lemaradtam, így van mit bepótolnom. :D Sajnos a kuponok terén idén én nagyon gyengének érzem a felhozatalt, legalábbis vidéken nagyon kevés olyan ruhaüzlet van, ahol tudok beváltani kupont. 
Kozmetikumok terén inkább a gyűjtőszenvedély dominál, igazából semmire sincs égetően nagy szükségem, de a bloggerina társaim biztosan tudják és megértik, hogy egy smink-őrültet ez ritkán tart vissza. Persze azért itt is igyekeztem ésszerű keretek közé szorítani  a vásárlást. Fel szeretném használni az F&F Home kupont is, így pár lakberendezési dolog is került a listára. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miket néztem ki magamnak, nézzétek meg a teljes bejegyzést! ;) A végén pedig remélem ti is eláruljátok, hogy mikre fogtok vadászni ezen a három napon! :) 


F&F



 Árakat nem írok, mert egyszer már sikerült a mátrixba küldenem ezt a bejegyzést és nincs időm, kedvem, energiám most újra kikeresni mindent áranként, de mindent megtaláltok az adott márka weboldalán! ;) 

Szóval, sportmelltartó. Mindenképpen szerettem volna egy élénkebb, világosabb színűt, mert csak feketém és sötétkékem van, ami nyáron nem a legjobb választás:


 Edzőcipőre is szükségem van, mert a HIIT és a Tabata edzések eléggé eszik a cipőket.


 Az F&F kínálatából még ezt a slipont néztem ki. Az ára 6000Ft körül van, ha ebből lejön 20% akkor az már egy elég jó áracska szerintem. :)

 Tally Weijl


 Szeretnék egy csipkemellényt is, fekete vagy fehér színben. Több üzletben is találtam ilyet, árban nagyjából ugyanazon a szinten mozognak, de természetesen ha lesz belőle a Tally-ben és felvéve is jól néz ki rajtam, akkor kuponnal veszem meg.


 Ruhaneműként nem sok funkciója van, talán csak az, hogy jól néz ki. De egy farmersot-basic felső párossal szerintem klassz kis nyári szettet lehet belőle rittyenteni. ;)


Általában a Tally-ban, a Zara-ban és a H&M-ben szoktam  farmert venni. Most szeretnék egy világos szaggatottat is. Konkrétan ezt a darabot néztem ki a Tally-ból.


Tavaly óta vágyom egy csipkesortra és már nézegettem többet is a Tally-ban és a Bershkában is. Ez tipikusan olyan ruhadarab ami rémesen túl van árazva így mindenképpen kuponnal szeretném megvenni.


A másik ruhadarab amit kinéztem még magamnak egy skort vagyis egy nadrágszoknya. Konkrétan ezt a menta színű darabot szeretném. :)


Pár felsőt is szeretnék. Basic toppokat legtöbbször a Tally-ban veszek és idén nagyon tetszenek a csipkeszegélyes felsőik. 

Bershka
(Kupon nélkül)



Több olyan darab van, amit kupon nélkül tervezek megvenni, de jó vételnek tűnnek így is. Ez a basic Bersha farmer például 4000Ft körül van.


Ezt a kimonot néztem még ki magamnak a Bershkából. :) Szerintem nagyon szép és kellemes anyaga van.


Szeretnék egy hosszabb fazonú sima pólót is, amit fel tudok venni a leggingsekhez. Ilyeneket szintén a Bershkában nézegettem


Valamint nagyon megtetszett ez a crop top is, ami ha jól emlékszem 2000Ft körül van.


Az egyik legfontosabb darabja a listámnak egy világos táska lenne. Az a tipikus fél univerzumot elsüllyesztős méret. Az az igazság, hogy amik tetszenek azok mind olyan üzletekből vannak amikre nincs kupon. Ez a táska 7000Ft körül van, ami szerintem korrekt összeg. :) 

H&M
(Kupon nélkül)



A H&M-ből ezt a cipellőt néztem ki. Már egy ideje szemezek vele, így ha lesz még belőle nem fogom otthagyni. :P


A másik szerelmem ez a nyaklánc lett, ami 2000Ft körül van. Szerintem nagyon szép és különleges.


Egy ilyen vagy hasonló sálat is szeretnék. Sokszor még nyáron is előfordul, hogy egy hűvösebb reggelen vagy szelesebb napon teszek fel sálat és kellene egy könnyű, világos darab. :)


Egy ilyen vagy hasonló szoknyát is szeretnék, de erről nyárig még le tudok mondani, ahogy a csipke sortról is. :) Aztán ki tudja... :P 

Kozmetikumok


BB krémre szükségem van, mivel elfogyott a kedvenc Maybelline Dream Fresh BB-m. Lehet, hogy azt veszem újra, de szimpatikus a L'Oréal terméke is.


Természetesen engem sem hagynak hidegen az új Maybelline termékek és habár jelenleg három primer is van a készletemben, az 50%-os kuponnal szerintem megéri beszerezni a Baby Skin-t


Hófehérkeként nekem a nyár legfontosabb kelléke egy jó naptej. Ezt is kuponnal szeretném beszerezni. Így éri meg a legjobban, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom hogy akár most a nyaralás előtt 1-2 hónappal is érdemes megvenni, mert kuponnal sokkal barátibb az áruk.


A hajfesték nálam havi szinten kell, ha vannak kuponok, akkor többet is vásárolok általában. :)


A Müller kuponnal szeretnék venni egy-két dolgot a Nude Illusion kollekcióból. Az elsődleges célpont ez a Highlighter.


A rúzsokat pedig majd élőben megvizsgálom. :)


Szintén a 20%-os kuponnal szeretném majd megvenni az Essence "Indian Summer" lakkját.


A Rimmel kuponnal szeretnék venni egy árnyalatot az Oh My Gloss szájfények közül. A 3. és az utolsó tetszik legjobban.


Valamint a Rita Ora lakkok közül az utolsó sor 2. és 3. színét néztem ki. :) 

Lakberendezés-F&F Home



Szeretem a szép ágyneműket és gyűjtöm is őket. :) Ebbe az F&F Home darabba teljesen belehabarodtam. :)


Nyáron sokszor időzünk esténként az udvaron a kerti asztalnál és szeretem ilyenkor kicsit kidekorálni a környéket mécsesekkel és lámpásokkal. :) Idén a narancs-pink színkombó tetszik, ezek nagyon jól mutatnak a Thai mintás párnákkal és a sötét fa bútorokkal. :)


Szerintem nagyon jól mutatnak ezek a kis mécses tartók a fákon vagy a bokrokon. :)


Ezt a mécsestartót néztem még ki, szerintem nagyon jól mutat naranccsal párosítva.


Ilyen lámpásom már több is van, de ebbe teljesen belezúgtam, szerintem nagyon szép. Az ára 3000Ft körül van, ami nem olyan vészes. És nagyon hangulatos akár a kertben, akár a teraszon is. :)



Nos ennyi lenne az én kívánságlistám. :) Remélem ti is megosztjátok velem a sajátotokat! Ha van bejegyzésetek róla, akkor várom a linkeket is! ^^ 


Megjegyzések

  1. Én is készülök Joy napozni.:) Sok sikert, remélem mindent sikerül beszerezned a listádról! Az a slip on cipő nekem is nagy szerelmem volt,de sajnos itt nem találtam a Tescoban. Egyébként 3000Ft körül van az ára(ha jól emlékszem), nem 6000! :))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó bejegyzés volt! Nem is tudtam hogy itt is lehet már kapni a Maybellin sminkalapot!

    VálaszTörlés
  3. Nálam most inkább a könyvekről fog szólni a Joy napok, drogériákból is egy-két dologra szükségem van azokat beszerzem, de most sminkcuccok kimaradnak nálam. ::)

    VálaszTörlés
  4. Jo dolgokat szeretnel majd :D en ezt most kihagyom a glamour napokon leégtem :( a h&m-be pedig lattam hasonlo nyakláncot csak az 3 soros áhh annyira jo <3 jo vásárlást :)

    VálaszTörlés
  5. Én is készülök végre! :) A sportmelltartót és a menta skortot én is kinéztem magamnak, remélem sikerül találnom. :) Bikinire pályázok még, illetve most a kozmetikumokra szeretnék jobban ráfeküdni majd.

    VálaszTörlés
  6. Jó kis lista, szimpi dolgok vannak rajta, különösen a menta skort és a táska tetszik :)

    VálaszTörlés
  7. A lámpások nagyon tetszenek. Imádom őket.
    Sajna nekem kimarad most ez a vásárlás.

    VálaszTörlés
  8. Megvetted végül a slipont? Én is kinéztem még az előző kuponos őrület előtt, akkor nem volt belőle, de később, mikor láttam élőben már nem bántam, hogy lemaradtam róla. Nem volt túl szép a kivitelezése. :( Persze lehet, hogy csak egy pont olyat láttam, ami selejtes volt, a többit meg sem néztem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)