Márciusi-Áprilisi Kedvencek


Márciusban és áprilisban sajnos az új munkám miatt ritkán jutott idő fotózásra, így a márciusi kedvences bejegyzés is elmaradt. Aztán rájöttem, hogy egyre nehezebben szedek össze egy teljes bejegyzésre való új terméket, annak pedig nem sok értelme van, hogy hónapról hónapra ugyanazokat mutassam be. Ezért ezentúl valószínűleg csak 2-3 havonta lesz ilyen bejegyzés, vagy attól függően, hogy épp mennyi olyan termék van, amit érdemes egy bejegyzésbe összegyűjteni. 
Ebben a részben a márciusi és áprilisi kedvenceimet láthatjátok. Ha kíváncsiak vagytok a teljes bejegyzésre, tudjátok mit kell tenni! ;)


Bőrápolás


Ebben a két hónapban két Balea tusfürdő is kedvenceim lett. A Paradise Beach-ből már kettőt elhasználtam és egyszerűen imádom az illatát. A meggyes is nagyon kellemes, edzések utánra tökéletes illat. 
A kedvenc tavaszi testápolóm a terra Nature mandulás-vadrózsás testápolója. Gyorsan beszívódik és nagyon kellemes az illata. 


Sosem voltam  egy nagy szappanrajongó, de a Bomb Cosmetics Jeges cukor szappanjába teljesen beleszerettem. Egyszerűen annyira finom illata van, hogy néha csak felveszem és szagolgatom, ha betévedek a fürdőbe. :D Itt írtam róla bővebben.

Arcápolás/Hajápolás


  • Garnier micellás víz - Sokan fújnak rá, de én meg vagyok elégedve vele, amit vártam tőle, azt teljesíti is. Sminkelés előtt is ezt használom, nagyon jól eltávolítja a szennyeződéseket, a smink nyomait a bőrről és nem szárít. 
  • Sante Gongko és Olívaolaj sampon - A Sante hajbalzsam már jópár hónapja kedvencem, így március végén megvásároltam ezt a sampont is. Felváltva használom az Aussie termékcsaládjával. Ez sokkal kíméletesebb, így a heti frissítő hajmosáshoz tökéletes. Natúrkozmetikum, nincs benne szilikon, mégis olyan puha és sima lesz tőle a hajam, mintha balzsamot is használnék, sőt volt olyan, hogy úgy éreztem nem is kell balzsam mellé. Ami sietős napokon igazán nagy segítség.
 Arc-smink


  • Rimmel Lasting Finish Primer - Ezt az áprilisi bloggertalálkozón zsákmányoltam, a cserebere alkalmával. Igazából semmi különöset nem csinál a bőrömmel. Nem egységesíti, nem rejti el a pórusokat, de úgy vettem észre, hogy egy kicsit tovább tart vele a sminkem, ami azért nem mindegy, hogy kibírja e a 8-9 órát amit az irodában töltök, vagy az utolsó két órában már kopni kezd a BB krém és a korrektor és igazgatni kell. 
  • Garnier olajmentes BB krém - Szintén egy olyan termék, ami eléggé megosztó beauty-körökben. Én szeretem. A fedése közepes, de építhető. Legtöbbször nedves sminkszivaccsal viszem fel, mert hétköznapokon inkább a természetesebb sminket kedvelem és nem is nagyon van szükségem erős fedésre. 
  • Alverde átlátszó fixáló púder - Ez is bloggertalis szerzemény. Én a szemem alá szoktam felvinni sminkelés előtt, így a lepotyogó szemhéjpúdert könnyedén le tudom söpörni. sietős reggeleket ez különösen hasznos és praktikus, hiszen nem kell takarítgatni. :)

Az elmúlt két hónapban ezekkel a termékekkel emeltem ki az arcomat. 


Ha egy picit erősebb pirosítót akartam, akkor a NXY Mosaic pirosítóját választottam, ami egy nagyon szép, visszafogott színt is ad az arcnak.


Ha pedig visszafogottabb arcszínt szerettem volna, akkor az Essence pirosítóm után nyúltam, ami egy viszonylag natúr és semleges szín.


Kontúrozáshoz és highlighthoz a Lancome Blush Subtil palettát használtam, illetve az ebben lévő pirosító is nagy kedvencem, mert nagyon jól építhető, így egészen visszafogott és látványosabb eredményt is lehet vele produkálni, valamint a színe is remekül illik minden sminkhez. 


Szemsmink


A tavasz első két hónapjában ezt a két palettát használtam legtöbbször.


Mindkettő nagy-nagy kedvencem.


A Makeup Revolution paletta az egyik legjobb vétel volt, komplett sminket is tudok vele készíteni, visszafogottat, látványosat, alkalmit. Az egyik legszebb paletta szerintem és egész évben jól kihasználható. Ha valaki natúr palettát szeretne amiben vegyesen vannak fényes és matt színek, akkor szerintem megéri ezt választani. Itt írtam róla bővebben.



A Sleek Garden of Eden palettája szerintem méltánytalanul kevés figyelmet kapott a tavalyi megjelenés után. Ritka az olyan paletta, amiben ennyire szép és különleges zöldek vannak. Itt láthattok róla tesztet.


Én nagyon jól elvagyok most ezzel a két palettával és remekül lehet őket együtt is használni, így simán el tudom képzelni hogy egy nyaralásra ezeket viszem majd magammal. :) 

  • Alverde szempillaápoló szérum - Ezt a koffeines szempillaápolót használom minden este már közel 3 hónapja és már láthatóan erősebbek lettek a szempilláim tőle. 
  • Essence Colour Flash szempillaspirál - Szintén egy olyan termék ami a bloggertali alkamával került hozzám. Többször is volt rá példa, hogy reggel csak 10 percem volt elkészülni, ilyenkor nagy segítség volt ez a színes spirál, mert azonnal egy üde, vidám tavaszias szemsminket tudtam vele varázsolni.
  • Maybelline Lash Sensational szempillaspirál - Őt a Glamour Napkon szereztem be és szerelem volt első használatra. Letaszította a trónról az eddigi kedves Maybelline spirálomat, a The Falsiest is. 

 Ecsetek


Év elején bővítettem az ecsetkészletemet és beruháztam egy tíz darabos Jessup készletre ami a Sigma ecseteket egyik legjobb dupe-ja. Illetve az Essence "Like an unforgettable kiss" trendkiadásában lévő szívecskés ecset is a birtokomba került. Utóbbi a legszuperebb púderecset, amit valaha használtam. Ráadásul még a legmorcisabb reggeleken is mosolyt csal az arcomra, olyan kis vidám és jópofa. :)


A Jessup ecseteket egytől egyik imádom. Álompuhák, kellően tömöttek és jól bírják a mosást (a képen is épp mosás előtt voltak). Egyáltalán nem hullanak és nem vesztettek a minőségükből sem. 
A három kedvencem a ferdre lekerekített ecset, ami nekem mint kontúrecset vált be, a rövid szűrű, pufi, kerek ecset, ami pirosításra is tökéletes, de BB krémet is vittem már fel vele és ahhoz is szuper. A barátnőm például erre a célra használja. A satírozóecset pedig egy ÁLOM. :)
Ha olcsó de nagyon jó minőségű ecsetkészletet szeretnétek, akkor szívből ajánlom ezt a márkát. Ha pedig lenne rá igény, akkor szívesen írok róluk egy külön bejegyzést is. :) 


Ajaksmink


Idén tavasszal inkább a finomabb ajakszínek domináltak nálam, főleg a nude, barackos és rózsaszín árnyalatok a kedvenceim most.


A Rimmel Stay Glossy szájfényt nagyon szeretem, főleg a Catrice Ultimate Shine 220-as árnylat fölé. Nagy kedvenceim még a Revlon Lip Butterek is, ezek közül is a Creamsicle és a Strawberry Shortcake színek. 
A Catrice rúzsok közül pedig a képen látható három árnyalat a kedvencem. Sajnos ezek már nem kaphatóak, de vannak hasonló színeik a mostani szortimentben is. :)


A két Revlon, a Catrice rúzsok és végül a Rimmel szájfény.


Körömlakkok


Lakkok terén ők voltak a kedvenceim márciusban és áprilisban. Főleg a pasztellesebb árnyalatokat kedveltem, de a Renitől vásárolt China Glaze neonpink lakkját is többször viseltem. 
A legnagyobb kedvencem az OPI "That's Hula-Rious!" árnyalata lett, amiről itt láthattok egy teljes bejegyzést.


Nem írnék külön-külön árnyalatokat, mert annyira kis egyszerű és mindenki számára ismert lakkokról van szó, hogy szerintem mindenki ismeri őket. :) Ha valakit mégis érdekelne, akkor kommentárban szívesem megírom. :) 


Parfümök/Kiegészítők


  • Guess "Dare" - Még karácsonyra kaptam ezt a parfümöt és imádom. Egy nagyon picike van már csak az aljában, ebből is látszik, hogy mennyire szeretve van. Tipikusan olyan illat, ami az év bármely szakában megállja a helyét. 
  • Moschino "Pink Bouquet" - Ez egy igazi tavaszi-nyári illat. Kicsit trópusi hangulatú, virágos és gyümölcsös. Én főleg estére használom, vagy különlegesebb alkalmakra. 
  • Betty Barclay "Tender Blossom" - Márciusban és április elején ez volt a kedvenc hétköznapi parfümöm. Friss, üde, virágos és kicsit fás illat. Tökéletes tavaszra. 
A kedvenc kiegészítőim a képen látható statement nyaklánc és horgolt tüllös sál voltak a kedvenceim. 


Kedvenc Ruhadarabok


 Szerencsére a munkahelyemen 90%-ban lazán öltözhetek, egyelőre csak egy-egy olyan alkalom van, amikor ki kell rittyentenem magam. Mivel sokat rohangászok, tárgyalok, stb; így igyekszem kényelmesen öltözködni. Legtöbbször farmert, valamilyen basic felsőt és inget vagy blézert viselek.


De ahogy melegedett az idő áprilisban, egyre többször vettem fel a kedvenc ruháimat és szoknyáimat. Ezt C&A ruhát még április elején zsákmányoltam és azóta imádom, minden héten felveszem legalább egyszer.

Kedvenc Illat


A Yankee Candle tavaszi kollekciójából nekem legjobban a Shea Butter illat tetszett. Ebből biztosan fogok még rendelni. :) 


Kedvenc étel:


 Nagyon szeretem a friss tavaszi salátákat és a medvehagymát, így minden nap ezeket ettem márciusban és áprilisban. vagy ebédre vagy vacsorára. Ha egy picit tartalmasabb salátát szerettem volna, akkor gyakran feldobtam füstölt serrano vagy feketeerdő sonkával, kecskesajttal és valamilyen pirított maggal, például tökmaggal vagy kesudióval.


 Az egyik kedvenc csirkemell fogásom áprilisban a fokhagymás-joghurtos csirkemell volt, természetesen salátával. :)

Kedvenc Ital: Grapefruit-limonádé

Kedvenc Könyv: Fekete István-Vadászok

Kedvenc Sorozat: Vámpírnaplók

Kedvenc Film: 


Nagggyooon beteg film! :D 


Kedvenc Zene:






Egy kis statisztika a blogról

A három legnézettebb bejegyzés: 

How to wear: Spring Dress Style   

Vendégposzt: Csinifix-Lendülj formába még a nyár beköszönte előtt 

Tavaszi Kívánságlista

Oldalmegjelenítések száma márciusban és áprilisban: 

26571 


Nos ennyi lenne, remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés és hasznosnak találtátok. :)

Mik voltak a ti kedvenceitek abban a két hónapban? Az általam felsorolt termékek közül kedveltek valamit? :)

Megjegyzések

  1. A Rimmel primert én vittem a blogtalira! :)) Nekem sem csinált túl sok mindent, azért is váltam meg tőle...:D

    VálaszTörlés
  2. A Müller vadrózsás családjából arckrémem volt, de sajnos kis piros foltocskáim lettek tőle, ezért a kezemre kenegettem el - gyakran járok így "bolti" krémekkel - a kezem viszont mindenevő, nagyon szép lett a köröm körüli terület a vadrózsás Terra Naturi arckrémtől :))))

    VálaszTörlés
  3. Az a kedvenc szájfényem nekem is! (Nem szeretem a szájfényeket, de a rimmel stay glossy-t teljes áron is megvettem még, és már egyet el is használtam...mostanában egyáltalán nem használok szájfényt, de épp itt lenne az ideje elővennem, mert imádom! :))

    Az outfitek nagyon csinik! :)

    VálaszTörlés
  4. Hu, jó sok kedvenced van :D
    Az a MUR paletta tényleg nagyon-nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  5. A garnier micellás vizét én is imádtam, a balea tusfürdőkről pedig ne is beszéljünk! Még szerencse, hogy éppen az ebédemet fogyasztva olvastam el ezt a bejegyzésed, mert a kajás képektől biztosan megéheztem volna. :D

    VálaszTörlés
  6. Jól áll nagyon az a ruci! :)

    VálaszTörlés
  7. A Garnier micellás vízét én is szeretem, a Maybelline spirál pedig várja a sorát már nálam is :D
    Az essence új babarózsaszín lakkja pedig csodás.
    Nagyon csinos vagy! :)

    VálaszTörlés
  8. Csinosak az outfitek, az ételek pedig szuper gusztusosak! =)
    A Sleek palettát elég régóta nézegetem már, szerintem is nagyon szépek a színei, de nem tudom, ki tudnám-e használni...

    VálaszTörlés
  9. Ezek közül nekem semmim sincs.
    Ami viszont most kedvencem lett Garnier gránátalmás arctisztítója. Olyan friss, energiával teli a bőröm tőle.
    Garnier golgotavirágos mattító arckrémje. Revolution Mermaids vs Unikornis palettája. Catrice Multimizer spirál, Catrice kétvégű ecset aminek ferde az egyik vége. Kedvenc parfümöm Avon Cherish. Kedvenc kiegészítőm egy türkizkő fülbavaló.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)