SOTW - Jumpsuits


SOTW

SOTW by missmoonangel featuring H&M


A hét stílusa rovatba ezúttal a nyár egyik legdivatosabb és legkényelmesebb ruhadarabját választottam, az overallokat. Ezek közül is, a rövidnacis, lenge jumpsuitokat, amik tökéletesek a forró nyári napokra és estékre.
A színek és stílusok száma végtelen. Lehet elegáns fekete, fehér csipke, virágos, azték mintás, színes, kinek mi tetszik. Egy magassarkúval vagy platform szandállal tökéletes elegáns viselet vagy buliszett, egy saruval a strandra is hordható, egy tornacipővel, sliponnal vagy balerinával pedig hétköznapokon is hordhatjuk. Felvehetünk fölé kimonot vagy blézert, egy lezser kardigánt.
A vékony pántos vagy épp pánt nélküli daraboknál is aranyszabály, hogy a melltartópánt villantás főben járó divatbűn. Tehát ha nincs passzoló melltartónk, akkor gondoljuk át ezen ruhadarab beszerzését, mert az egész összképet el tudja rontani egy kikandikáló melltartópánt.
Azt is érdemes mérlegelni, hogy ha többféle alkalomra is hordanánk a jumpsuit-ot, akkor olyat válasszunk, ami jól variálható és mindenféle alkalomra megállja a helyét Ilyen például a képen látható fehér darab, vagy a bordó és a virágos. Utóbbiakat akár egy kevésbé formális esküvőn is viselhetjük, de a strandon vagy egy koncerten is jól mutatnak. Az aztékmintás vagy a fekete pánt nélküli viszont nem való egy elegánsabb eseményre, de hétköznapkra vagy a strandra tökéletes. :)

Ti mit gondoltok ezekről a ruhadarabokról? Vettetek már ilyet vagy tervezitek? 

Bevallom, én majdnem megvettem az első sor 1. darabját, de az utolsó pillanatban meggondoltam magam. De lehet, hogy holnap visszamegyek érte. ;)

Válasszatok három kedvence a képről! ;) 

Nekem az első sor 1. és 3. és a második sor 4. tetszik legjobban. :) 
 

Megjegyzések

  1. Tavaly nyáron sikerult egyet beszereznem,ott álltam a fülkébe es nezeggettem percekig h ez hogy ez hogy áll mivel lehetne hordani.Kicsit fura volt elsőre egy virágos felül gumis pánt nélküli darab volt. Igazabol nagyon megszerettem :D innen az 1\5,6 es a2\3,4 tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Másokon eddig tetszik, de még egyet sem próbáltam fel.
    Nagyvonalakban megvannak a terveim kb nyár feléig és ez szerintem ki fog maradni.

    Első sor 5., második sor első és utolsó.

    VálaszTörlés
  3. Éppen a hétvégi joy-napok alkalmával sikerült beszereznem egyet az F&F-től. Szeintem szuper ruhadarabok, mert lengék, mégis stílusosak.

    VálaszTörlés
  4. Nézegettem már én is őket, de még a próbáig nem jutottam el. Nagyon tetszenek egyébként, de nem hiszem, hogy az én alkatomhoz találnék megfelelőt. Nyár végén talán már megpróbálkozok vele. :)

    VálaszTörlés
  5. Kb. 2-3 éve vettem egy világos pánt nélkülit, amit még mindig nagyon szeretek hordani. Amikor nem tudok éppen mit felvenni akkor ezt szoktam, mert ezzel az egy ruhadarabbal meg van oldva az aznapi öltözködésem. Innen az első sor 2. és 3., a második sorból pedig 3.,4. és 5. tetszik. :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem tetszenek, különösen a hosszú, elegáns verziók, de a rövidek is jöhetnek persze, azokat legalább nyáron a mindennapokban is lehet viselni :) Innen az 1. sor 2.,3. és 4. darabja tetszik legjobban nekem :)

    VálaszTörlés
  7. Nemrég felpróbáltam egy egyszerű feketét a Tescoban de úgy éreztem mindtha nem lenne rajtam semmi annyira lenge volt... :D Ezért nem is menrtem megvenni. :( Pedig nagyon cuki volt. De nem volt hozzá bátorságom... :D A képről nekem a két virágmintás tetszik nagyon. :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszenek nekem is. Ideje beszereznem egyet a meleg napokra. A kedvenceim az első sor 1 és 5, illetve a második sor 4.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)