The Body Shop - Fuji Green Tea Kollekció Teszt/Vélemény


 Mivel a Joy Napokon a The Body Shop termékeire is van kupon, úgy gondoltam aktuális egy kis teszt a Fuji Green Tea kollekció két darabjáról, a tusfürdőről és a testvajról. Ezeket nemrég rendeltem pár másik termékkel együtt. 
Nagyon kíváncsi voltam erre a kollekcióra, mivel imádom a zöld teát és nagy reményekkel és elvárásokkal álltam neki a termékek tesztelésének. Ha kíváncsiak vagytok rá, mennyire váltak be, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. ;) 



 A mini csomagot itt találjátok a webshopban. Egy mutatós kis dobozban érkezik és jár mellé egy fürdőpamacs is. A tusfürdő 60ml, a testvaj pedig 50ml. Tökéletes utazós méret, vagy kipróbálásra is megfelelő, ha nem szeretnénk azonnal teljes kiszerelést venni. 2990Ft a csomag, ami szerintem nagyon jó ár.


 A csomagolás üde, a szokásos TBS flakon és tégely.


 Már ránézésre is frissítő.


 Én egy friss, kicsit kesernyés "zöld" illatra számítottam, ami nagyon könnyed és üde.


 A tusfürdő illata annyira nem erőteljes, de kellemesen frissítő, tökéletes egy forró nap reggelén élénkítő zuhanyzáshoz.


 A testvajnál reménykedtem, hogy némileg könnyedebb, frissebb lesz a textúra, így a használata melegben is kellemesnek bizonyul majd.


Információk.


 Textúra tekintetében abszolút mefelelt az elvárásaimnak. Sűrűbb mint egy testápoló, de nem olyan nehéz mint mondjuk a Vanilla Brulé testvaja. Az illata friss, kicsit kesernyés, egyértelműen érezni a zöld teát benne.


 Én kapásból rávágom, hogy ez egy jó kis uniszex illat lehet. A másik felemnek is tetszett, pedig ő nagyon válogatós az illatok terén. Szóval szerintem egy férfi is szívesen használná ezt az illatot. De nem bántóan férfias pacsuliszag, csak egyszerűen tiszta, kicsit kesernyés, fás, egy egészen picit fűszeres. Leginkább a drogériás natúrkozemtikumok illatvilágába tudom besorolni.


A testvaj kellemes, gyorsan beszívódik és jól hidratál, de nem nehéz és nem hagy zsíros érzést maga után. Az illata sokáig megmarad, 1-2 óra elteltével inkább már a zöld teás friss jegyek érződnek csak. 

Összegzés: Friss illatú termékcsalád, ami tökéletes tavaszra és nyárra. Az illata jó alternatíva ha valami uniszex illatot szeretnénk, esetleg nem kedveljük az édes, gyümölcsös vagy virágos illatokat, mert egyikre sem hasonlít. Érdemes rá kihasználni a kupont és megnézni a többi terméket is a kollekcióból. :) 

Értékelés: 5/5

Ti próbáltatok már valamit ebből a szériából? Vagy van olyan amit kinézettek belőle? Kihasználjátok a 20%-os kupont rá? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon szemeztem ezzel a kollekcióval annak ellenére, hogy utálom a teát, de mivel itt a környéken nincs TBS, szaglászás nélkül nem mertem megrendelni. :(

    VálaszTörlés
  2. Fontossági sorrend miatt nekem a Joy napi vásárlás elmaradt. Mondjuk a kuponoktól nem voltam elájulva. Igen gyenge volt a felhozatal.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)