Weekend Inspiration

Kissé megkésve kerül ki ez a bejegyzés, ugyanis a délelőtti borongós-esős idő ellenére végül útnak indultunk egy kis kirándulásra, a határ melletti Halbturnba, hogy megnézzük az ottani kastélyban lévő kiállítást, amiben az 1900-1930-as évek használtai tárgyai, bútorai, ruhái kerültek bemutatásra. Engem mindig is nagyon vonzott ez a kor, a stílusa, a hangulata, a zenéje, az irodalma. :) 
Remélem Nektek is jól telik a hétvége és volt alkalmatok egy kicsit pihenni, kirándulni, feltöltődni. :) Hihetetlen, hogy már májust írunk, ugye? Ebben a hónapban igyekszem kicsit aktívabb lenni a blogon, többet fotózni és több nyárra hangolódó bejegyzést hozni Nektek. :) 
Addig is jó pihenést mindenkinek! :)


Az egyik kedvenc hónapom a május. :)


Whao! *.*


Csodás együtt a sok visszafogott karkötő.


Szépséges ez a smink. :)


Nagyon dög! ;)


Tegnap csodaszép napos időnk volt, szinte egész nap a szabadban voltam, jól esett látni, hogy az általam szervezett programokon milyen jól érezték magukat az emberek. :)


Egy kis életfilozófia. ;)


Nagyon tetszik ez a mani!


Jajjj ezek a rózsák! *.*


A Zeova ecsetektől mindig kísértésbe esek! :D


Nagyon tetszik ez a szett!


Imádom az ilyen hangulatos, otthonos konyhákat. :)


Havonta egyszer mindig csinálok brownie-t. :P Ez az egyik olyan dolog, aminek nem tudok ellenállni és azt hiszem bármilyen szigorú étrend mellett belefér 1-2 szelet néhanapján. :P


Imádnivaló ez a hálószoba. :)


Hát nem édes? ^^ Sajnos mostanában több helyen is hallottam, hogy ostoba emberek egyszerűen ellopják az őzgidákat, hazaviszik a gyerekeiknek vagy épp facebook-ra fotózkodnak velük, simogatják őket. Nem vagyok egy agresszív ember, sőt kifejezetten türelmesnek tartanak, de az ilyen személyeket fejbe tudnám vágni. Ezért kérlek titeket ismét, hogy ha őzgidával találkoztok, ne menjetek a közelébe, ne simogassátok meg, mert ha a mamájuk megérzi a szagotokat, akkor sorsára hagyja a kicsit. Sokan azt hiszik, hogy nagyon egyszerű felnevelni egy őzgidát, de hozzánk került már olyan kicsike, akinek elpusztult a mamája és habár szakértői segítséget is kaptunk a kicsi őz néhány nap alatt elpusztult a mamája nélkül. Ritka, ha sikerül megmenteni és életben tartani őket. Ha szeretnétek egy ilyen kis állatot, válasszatok kisbárányt vagy kecskét, de az őzgidákat hagyjátok a mamájukkal. 

Hogy telt számotokra az év első négy hónapja? Hogy álltok az év eleji fogadalmakkal? Mik a terveitek, céljaitok májusra? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Az a mani....
    Lehet azert, mert falusi vagyok vagyok: soha nem értettem azokat az embereket, akik elvisznek őzgidát vagy ellopnak kiskutyát...stb. Vagy ugyan így felelőtlenül vesznek kiskecskét, bárányt....stb., mert az milyen cuki. Aztán mikor nagyobb, akkor meg : mindent tönkre tesz, már nem aranyos, nem tudtam, h ekkora lesz és még sorolhatnánk-- ha egyáltalán megélik szegények a felnőtt kort, ahogy te is írtad.

    VálaszTörlés
  2. Az az aztékos mani csodás, nagyon hasonló mintával készítettem egyszer én is egy ilyet, csak fekete-fehérben, illetve egyszer készítettem csak jó színes bonyolult aztékos manit, de most megjött hozzá a kedvem ismét! :) A Zoeva ecseteke mg...kellenek! Az őzikés meg olyan szomorú, nem hiszem el, hogy azok, akik erdőbe mennek ne olvastak volna már erről, mégis mindig megteszi valaki, hogy elviszi szegényt vagy "csak" megsimogatja :(

    VálaszTörlés
  3. Én a névnapomra csináltam most browniet mindössze három alapanyagból és isteni fonom lett, biztos fogok még csinálni... Talán egy kis vanília fagyi hiányzott még mellőle... :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)