Weekly Inspiration

Saját magam legnagyobb ellensége és kritikusa vagyok. Olyan ember, aki nehezen tudja kikapcsolni a gondolatait. Sokszor azon kapom magam, hogy még séta vagy futás közben is írok fejben. Ha dolgozom, teljesen fókuszálok, képes vagyok annyira beletemetkezni a munkába, hogy elvesztem az időérzékem. Az írás ugyanilyen dolog. Csak egy fejezet, csak azt a pár sort átírom és már éjjel kettő van, az ujjbegyeim pedig fájnak a gépeléstől.
A precizitásom, rend és tisztaságmániám fárasztó és bizony idegesítő dolog. Évek alatt sikerült úrrá lennem rajta és manapság már kontroll alatt tudom tartani és nem kezdek el porszívózni éjjel fél egykor ha találok egy hajszálat. (Nem szégyellem, volt ilyen.) 
Ugyanakkor néha nehéz egy dologra figyelnem és ha valami utálatos vagy kellemetlen feladat előtt állok, hajlamos vagyok bármi mással foglalkozni, csak hogy elhalasszam. A "nincs kedvem" generációba születtem, de anyukám megtanított, hogy fel tudjam mérni a fontossági sorrendet az élet és a hétköznapok dolgaiban. Így inkább alszom egy órával kevesebbet egy nap, de ügyelek rá hogy a lakás és a kert mindig tiszta legyen és mindig frisset, egészségeset és változatosat főzzek. Inkább edzek fél órát, mint a kedvenc sorozatomat nézzem. Hiszek abban, hogy arra van időnk, amire időt szánunk.
Nem tagadom és rejtegetem a hibáimat és már rég belefáradtam és feladtam azt, hogy másoknak meg akarjak felelni. Kimondom amit gondolok. Ha valamiben hiszek amellett kiállok, akkor is ha az én véleményem áll szemben tíz másik emberével. Amíg a többiek kávéznak az irodában, én dolgozom és talán nem én vagyok az, akivel nagyokat nevetnek, de ha valami probléma adódik, általában engem kérdeznek.
Szeretek segíteni másoknak, de én magam nehezen kérek segítséget és nem is szeretek a problémáimról beszélni másoknak. Az egyik legnehezebb dolog az életben szerintem az, hogy önmagunk tudjunk maradni a körülményektől és a minket körülvevő emberektől függetlenül.


Sosem voltam népszerű. Míg a többi lány suli után turmixozott a plázában én a könyvtárban ültem vagy a deszkásokkal lógtam és képregényekről meg a Gyűrűk uráról beszélgettünk. A fűsulin, amíg mások zumbára jártak és az épp aktuális valóságshow-t tárgyalták az órák közti szünetekben, én kick boxra jártam és a Vogue-ot olvastam. Voltak időszakok az életemben, amikor nagyon vágytam rá, hogy befogadjanak, ma már örülök neki, hogy vannak olyan emberek az életemben, akik pont ilyennek szeretnek. :)


Mindig is nagyra tartottam azokat az embereket, akik merészek és egyediek ebben a tömeggyártmány-orientált, trendek irányította világban. :)


Szépséges ez a mani. :)


Szépségek :)


Mesés ez az ajakhangsúlyos smink a cicás tusvonallal és az elképesztő szempillákkal.


Sok embertől hallom, hogy nincs erejük-idejük-kedvük főzni. Ez egy körforgás. Ha nem eszel rendesen, sokkal kevesebb energiád lesz. Csak adj egy esélyt neki és pár napon át egyél napi ötször, kis adagokat. Sokkal több energiád lesz, kevésbé leszel kimerült és fáradékony és az anyagcseréd is sokkal jobb lesz. ;)


Csini!


Több kedvenc illatom is van ebből a csoportból, például a Vanilla Cupcake, ami a legnagyobb kedvencem és a Fresh Cut Roses vagy a Black Cherry amik tökéletes tavaszi-nyári illatok. :)


Nem az számít, hogy mit viselsz, hanem, hogy hogyan. Ez Karl Lagerfeld idézetéhez is kapcsolódik. Van aki selyemben és tűsarkúban is olcsónak fest, más farmerban és pólóban is olyan mint egy szupermodell vagy filmsztár. ;)


Szeretnék egy üvegvázát megtöltve ilyen kövekkel. :)


Mik a mindennapi betevő sminktermékeitek? :)


Nagyon elegánsak ezek a színek együtt. :)


Whao! *.*


Nagyon hangulatos ez az utcácska.


Ha egyszer esküvőm lesz, szerintem így viselem majd a hajam. :P


Nyami! :)


Vagány ez a szett!


Unikornishányás mani. :D


Álomház helyett álomkastély. :D Meg kert. :P


Brutálisan gyönyörű ez a smink!


Hangulatos ez a kerti lakoma-helyszín. :)


Nagyon elegáns és hercegnős ez a hálószoba. :)


Még a legszigorúbb diétába is belefér néha napján egy kiadós pizzázás. :) Vagy csak magamat mentegetem ezzel? :P


Gyönyörű!


A héten lesz a Vampire Diares évadzárója és vele Elena utolsó epizódja a sorozatban. :-/ Egyébként imádom Nina Dobrev stílusát. Ez a vörös ruhás szettje a mai napig nagy kedvencem.


Egy kupacnyi cukiság! :)

Szép Hetet Lányok!

Melyik a kedvenc képetek? :) Mik a terveitek erre a hétre? :)

Megjegyzések

  1. Az órás kép tetszik! a nyaklánc az nagyon szuper!!! ilyene vágyok nagyon :)

    VálaszTörlés
  2. Az összes kép nagyon tetszik, csodásak!

    VálaszTörlés
  3. Csodás képek, mint mindig! Alig tudok választani, hogy melyik tetszik. A manik, az outfitek és az első kép rózsák minden mennyiségben!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a bevezetőt és az összes képet most mindenestül! :)))

    VálaszTörlés
  5. Annyira tetszik, amit a bejegyzés elején írtál, hogy csak na! :D Sokban hasonlítok Rád, szóval egyetértek minden egyes szóval, amit leírtál. És utána a képek... Nagyon tetszenek, színvilágban, hangulatilag, szuper csajosak. :)

    VálaszTörlés
  6. Az abszolút kedvenc az első csokros kép. Kiskoromban mindig amíg a nagyszüleim éltek bazsarózsa csokrot kaptam szülinapomra. Nem rég eldöntöttem, hogy az esküvőmön is ilyen csokor lesz. :D
    Amúgy teljesen egyet értek veled. Én sem voltam egy népszerű diák, de ez így van jól. Még mindig szívesebben olvasok egy könyvet, mint olyan emberekkel legyek akik nem is ismernek igazán, épp ezért is nincs sok barátom.

    VálaszTörlés
  7. Hmmm, mennyi minden van ismét abban a bevezetőben.....
    Szépek a képek. Az első manit lehet megrbálom elkészíteni vasárnap. A háromszög csúcsát megkoronáznám egy pici kővel.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)