A nap szettje - Summer Breeze


Ma egy kényelmes, laza hétköznapi szettet hoztam Nektek, ami szerintem tökéletes egy kis bevásároláshoz, egy nyaralásra vagy egy hétvégi kötetlen programhoz. Ebben a kissé hűvös nyári időben is tökéletes választás, de ugyanakkor a kánikulában is kényelmes viselet, ha nem akarsz túl sokat mutatni magadból. :) 


Ezek a laza, bő pizsama-háremnaci-melegítő hibridek tökéletesek a meleg napokra. Akár munkába is ha megengedi a dress code vagy egy nyaralásra, amikor lehet, hogy olyan helyre is mész (múzeum, templom, stb) ahol nem illendő rövidnaciban vagy szoknyában mutatkozni. 
A mintás nadrágok és szoknyák legjobb barátai a sima, basic felsők. Ez a púder színű igazi alapdarab. 
A lenge kimonoszerű kardigán tökéletes nyárra. 
Én egy kényelmes papucsot választottam a szetthez de egy sima fehér tornacipő vagy slipon is tökéletes hozzá. Ha pedig kicsit nőiesebb összhatást szeretnénk, akkor választhatunk egy sarut vagy wedge szandált. 
A bézs táska szintén alapdarab minden évszakra. Kiegészítőnek én egy látványos fülbevalót választottam a szetthez, ami jól harmonizál a napszemüveggel. 

Én ehhez a szetthez egy sima nude manikűrt tudok elképzelni és egy üde, friss, nyári parfümöt. 

Sminkben én nem esnék túlzásokba, egy erősebb fedésű korrektor és púder kiválthatja a megszokott BB krémet is. Egy kis pirosító, egy szépen formázott szemöldök, visszafogott szemsmink matt színekkel, esetleg egy élénkebb színnel az alsó pillák tövében. Végezetül egy jó spirál és egy szép, nude ajakrúzs vagy szájfény. 
Én ehhez a szetthez egy sima kontyot tudok elképzelni, esetleg egy picit ziláltabb "messy bun" stílusút.

Fontos tudni, hogy a hűvösebb nyári napokon is érdemes fényvédőt használnunk, főleg ebben a változékony időben, amikor bármikor kisüthet a nap. :) 

Remélem, hogy tetszett nektek ez a szett és hasznosnak találtátok a bejegyzést.

Mit szóltok hozzá? Ti kedvelitek az ilyen nadrágokat? :)

Megjegyzések

  1. A nacit, az ujjatlan felsőt és a táskát elfogadnám :)

    VálaszTörlés
  2. Tetszik is megnem is. Az zavar, hogy ennyire világos . Viszont alap gondolat tetszik.
    Most biztos va aki néz rám: Mert pár poszttal ez előtt azt mondtam nem venni fel ilyen nacit. Héten voltam Fehérváron és egy velem egyidős csajszin láttam egy fekte alapút. Basic felső volt hozzá, meg saru. Ott nagyon tetszett.

    VálaszTörlés
  3. Ennek a "szandálnak" nagyon nézegettem az ezüst változatát, de túl drágának találtam egy nagymamipapucsért:D Otthon ilyet hordok, csak igazi gyógypapucs változatban. Viszont nekem általában tényleg tetszenek az ilyen csúnyacipős trendek.

    VálaszTörlés
  4. Viselném, néha jó ilyen nagyon laza és kényelmes szettekben lenni :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)