Catrice "Caviar Gauche for Catrice" Trendkiadás


 A Catrice következő, nálunk is megjelenő limitélt kiadása a Caviar Gauche lesz, ami egy csodás, légies, pasztelles, elegáns kollekció. Igaz gyűjtői darabokat tartalmaz és szerintem igazán üdítően hat a sok élénk, neonos nyári kollekció között. :) Nézzük meg közelebbről, hogy mik lesznek a kínálatban.


 Érkezik egy szemet gyönyörködtetően szép csomagolású paletta, amihez hasonló már többször is volt a catrice háza táján és én nagyon hiányoltam a tavalyi évről. 
A palettában hat szemhéjpúder, egy highlighter és egy bronzosító kapott helyett, valamint egy mini szemceruza és applikátor is van benne. A színek nagyon szépek, de annyira engem nem hoztak lázba, inkább csak a csomagolás miatt tetszik. De ha valakinek még nincs túl sok ilyen visszafogott, természetes szín a készletében, akkor jó vétel lehet, illetve egy utazásra is praktikus. :)



 Két csodás szájfény is található a kollekcióban. Egy picit mondjuk sajnálom, hogy ennyire hasonló színek, de a csomagolás annyira szép, hogy engem levett a lábamról. Igaz a Catrice szájfényeken hajlamos egy szempillantás alatt lekopni a felirat és a minta. 
A nevük: "Butterfly Kiss" és "Honey Blosom".


 Számomra a legvonzóbb darab ebbél a trendkiadásból ez a csodás bortökéletesítő púdergyöngyöket rejtő kis tégely.  Igazi gyűjtői darab. "Sweet Secret" a neve.


Négy gyönyörű lakk is található a kollekcióban. Itt is sajnálom egy picit, hogy az első kettő ennyire hasonlít. Az egyik barackos nude helyett én szívesen láttam volna egy gyöngyházfehéret például. :P
Az árnyalatok: "Butterfly Kiss"; "Honey Blossom"; "Cool Wonder" és "Love Me Tender"

Összességében nekem nagyon tetszik ez a kollekció, habár mostanában elég gyengécskék a trendkiadások. Innét én hiányolok egy szép pirosítót vagy highlightert, esetleg pár pasztelles tust vagy szemceruzát is tehettek volna bele. 

Ti mit szóltok hozzá? :)

Megjegyzések

  1. A paletta nagyon elegáns! *.* Ha még lesz belőle, amikor hazamegyek, szerintem be is újítok egyet! :)

    VálaszTörlés
  2. Azok a sminkgyöngyök nagyon jól néznek ki!!! :O
    De amúgy a pasztell nem az én világom - mondjuk azok a körömlakkok is szépek, nem tudom mióta keresek egy "tökéletes" nude rózsaszínt...de valahogy sose jön össze...lehet most...:D

    VálaszTörlés
  3. Hát ez sem fogott meg. Csak a csomagolás miatt meg nem veszek terméket.
    Talán a púdergyöngyöket megnézem.
    Spirál vagy tus még kellett volna bele.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)