Catrice "Travel De Luxe" Trendkiadás


 Milyen más témában születhetett volna a Catrice nyári trendkiadása, mint az utazás? (De komolyan más nyári téma nincs is a világon, nem is tudom mit várnak egyesek. :D) Az idei talán eddig a legunalmasabb. A színek és a design nagyon szép és kellemes ránézésre, de egyik termék láttán sem kezdett igazából hevesebben dobogni a pici szívem. Azért nézzük meg, hogy mit találunk benne.


 Lesz egy Travel Set, amiben találunk két szemceruzát, egy bronzosítót, pirosítót és highlightert, valamint két szemhéjpúdert. A paletta ötlete szuper. Az is lenne, ha lenne benne egy tükör és két használható szemhéjszín. Mondjuk egy matt bőrszín highlightnak és egy szép arany vagy bronz. Ezekkel már lehetne készíteni egy szolid nyári sminket.


 Találunk a kínálatban egy kellemes színű nude barack ajakbalzsamot amiben 20-as SPF van. Ez szuper. A legjobb termék az egész kollekcióban szerintem.


 A lakkok szépek, de meeeh... unalmas. "Isle of White"; "Grey Country"; "Apricot Lane" és "Port Blue". 
Az utolsó két szín nagyon kellemes ránézésre is, de egyik sem olyan, hogy fejvesztve rohannék miattuk az üzletbe és szerintem ezzel nem csak én vagyok így.


 A kínálatban lesz egy trópusi virágillatú frissítő spray is. Ez mondjuk nem rossz ötlet, ha találkozom vele, akkor biztosan meg fogom majd szaglászni.


A legmutatósabb darab a kollekcióban ez a kis neszesszer. Kíváncsi leszek a méretére, mert szeretnék egy nyári darabot. 

Összességében egy tipikus Catrice utazós trendkiadás. Unalmas és eléggé egyhangú, nem is értem miért erőltetik ezt a témát évről-évre. Egy használható paletta szuper lett volna. Plusz az uncsi lakkok helyett lehetett volna lehúzható alaplakkot tenni a kollekcióba, vagy pár pasztell-pelyhes toppert, esetleg egy-két szép kék szemhéjtust, az még színben is passzolt volna a kollekcióhoz.

Ti mit gondoltok erről a trendkiadásról? :)

Megjegyzések

  1. Szeretem a Catrice-t, de szerintem ez az eddigi legrosszabb és legunalmasabb trendkiadása... :/

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek veled is és az előttem szólóval is: unalmas...:/

    VálaszTörlés
  3. Nekem is csak a neszesszer ragadta meg a fantáziámat, azt meg is nézem majd magamnak közelebbről :-)

    VálaszTörlés
  4. Ugyan olyan a Miss Sporti kék lakkom és még olcsóbb is.
    Ebből sem kell semmi.
    Joy napokon figyeltem fel rá egyépként, hogy megdrágult a Catrice . Főleg a lakkok

    VálaszTörlés
  5. Unalmas, semmilyen... Kéne egy kis tökösség a trendkiadásokhoz.

    VálaszTörlés
  6. Ezek a cégek nem keresnek kreatív asszisztenst? Komolyan, nekem rengeteg nyári ötletem van, aminek nincs köze se az utazáshoz, se a tengerparthoz. Ezek már nagyon unalmasak.
    Vagy csak nagyon biztosra mennek ezek a cégek. Csak akkor nem értem, miért trendkiadás? Pont ezekben lehetne bevállalósabb termékekkel kísérletezni, meglátni, hogy fogynak, ilyesmi. Ehh.

    VálaszTörlés
  7. Nem nagyon gondolták túl ezt,egy csöppet kiszámítható és unalmas. Pedig alapvetően jó is lehetett volna. Kár.

    VálaszTörlés
  8. Ez valóban eléggé uncsi :\

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)