Essence "Nauti Girl" Trendkiadás


 Ez a trendkiadás elméletileg június közepén érkezik meg hozzánk és csak a Müller üzletekben lesz elérhető. Azt kell hogy mondjam én picit csalódott vagyok. Persze szép és aranyos ez a kollekció, de kicsit már unalmas, hogy évről-évre, évszakról-évszakra ugyanazok a sémák és témák ismétlődnek az Essence és a Catrice háza táján is. Tavasz: pasztell. Nyár: Tengerész, utazás, valami afrikai vagy dél amerikai téma. Ősz: valamilyen divatirányzat által inspirált. Tél: karácsonyi. 
Ami pedig igazán jó lenne és izgalmas, azt hozzánk természetesen nem hozzák be. :-/ Szerintem ideje lenne egy kicsit bevállalósabb, egyedibb trendkiadásokat megálmodni, mert szerintem rémesen unalmas, hogy minden évben ugyanazt kapjuk szinte. Még akkor is ha jó, aranyos, cuki. 
Nézzük mit találunk az aktuális matrózos kollekcióban.


 Két ötös palettácska is helyet kapott benne. A színek szépek, de semmi megrázó. Ha a csomagolás mutatósabb lenne, akkor biztosan jobban tetszene. Legalább egy vasmacskát tehettek volna rá. Egyébként a tavaly őszi trendkiadás palettái magasra tették a mércét, kíváncsi leszek mennyire tudja ellensúlyozni a minőség az uncsi csomagolást. 
A paletta neve: Cool Breeze 
(Megjegyzem az árán kiakadtam, ugyanis 1400Ft lesz. Ennyiért majdnem egy MUR palettát is kapni)


 "Rock the Boat" Semmi extra.


 Ez a pirosító elég jól néz ki. :) A neve: Anchors aweigh!


 A szemöldökformázó filc izgalmas és jó lenne, ha több árnyalatot is készítettek volna belőle. Szerintem bőven elkélne még egy világosabb és egy kicsit "ashy" beütésű, hiszen a sötétebb barna hajú lányok nagy részének jobban áll az az árnyalat, mint a vöröses. 
A neve: Ocean Liner


 Lesz egy kék szemceruza is, ami elég izgalmasnak tűnik. Ilyen kéket nem látni túl gyakran a drogériákban.
A neve: Ahoy Boy!


 A rúzsok csomagolása nagyon tetszik, vidámak, mutatósak. A színek is kellemesek, igaz nem túl izgik. Kíváncsi leszek a minőségre. 
Az árnyalat neve: Navy Girl
(850Ft teljesen okés ár érte szerintem) 


 " Crew First"


 A lakkok önmagukban rém uncsik lennének szerintem. Legalább a kupakra tehettek volna pár csíkot, nem? :D 
A színek: "Ahoy, Boy!"; "Oh Captain, My Captain"; "Miss Navy" és "Crew First"


 A legcukibbak az egész kollekcióban ezek a kis körömdíszítő matricák. :) 
" Hey Sailor"


No meg ez a kis szütyő. "Anchors Aweigh!"


A kollekcióban lesz egy új parfüm is, ami nekem nagyon tetszik. A doboza hipercuki, az üveg mintája is aranyos.  "Like a Nauti Girl"
A leírás alapján egy vaníliás-gyümölcsös, édes illatra számíthatunk, amiben kókusz és sós tengeri víz jegyek is vannak. Elég izgi, nem? :) Nyaralásra épp tökéletes kiszerelés. :) 

A Kollekció szerintem rendben van. Lehetett volna több árnyalatot is tervezni a szemöldökszínezőből és egy matrózos tetkó szett is jól mutatott volna benne, de összességében hangulatos és aranyos. Nekem legjobban a körömmatricák, a sminktáska és a parfüm tetszik. 

Ti mit szóltok hozzá? Milyen témájú trendkiadásnak örülnétek? Én szívesen látnék egy indiai témájút vagy mondjuk egy macaronok inspirálta kollekciót. (Cuki macaron alakú neszesszerrel vagy sminktükörrel például :P) 

Megjegyzések

  1. Ugyanígy vagyok ezekkel a trendkiadásokkal, mint Te - már unalmasak. Mindig ugyanazok a témák, tavaly is ugyanez volt, nincs bennük túl nagy fantázia.
    Bár hozzánk nem is ér ide mind, összességében én túl soknak is érzem. A helyükben csinálnék ritkábban inkább ilyesmit, de azokat ütősebbre.

    VálaszTörlés
  2. Én leálltam az Essence cuccokról...Mostanában semmi sem fog meg,és valóban,nagyon uncsik lettek.
    Szerintem is abban lehet a hiba,hogy sokszor van új kollekció,néha nem ártana egy kis szünet,hogy szülessenek jó ötletek.

    VálaszTörlés
  3. Egyet értek veletek. Unalmas. A kék szemceruza érdekes egyedül számomra. Viszont mivel ez is csak a Müllerben lesz, így erről is le van a gondom. Nálunk az nincs.

    Egy ütős indiai kollekciónak viszont én is örülnék. Pár napja futottam bele a Folt Bolt oldalán indiai henna festésekbe. Szerintem az összes képet mentettem és meg is osztottam. Ha olyan tatto lenne benne, mint azok, akkor még Székesfehérvárra vagy Győrbe is elmennék értük.
    Télen viszont nagyon örülnék egy orosz témának.

    VálaszTörlés
  4. Hát igen, de3 az unalmas trendkiadások között különösen unalmas még egy vitorlázós piros-kék-fehér klisé. Az őszi kiadásokat szoktam szeretni, azok között mindig van azért, ami tetszik.

    VálaszTörlés
  5. Ennél jobban egyet sem tudnék érteni. Mindig ugyanazok ismétlődnek vetésforgóban... Unom már ezeket, valami izgalmasabbra vágyom én is!

    VálaszTörlés
  6. Ó Kapitány, ó Kapitányom...de aranyos a név...viszont a kollekció magába foglalja az összes olyan szint/árnyalatot, ami nem kompatibilis velem...és a csomagolás is unalmas...hát ez most nem az én kiadásom lesz...legalább lesz miből ecsetet vennem...a paletta árán majdnem dobtam egy hatast...o.O

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)