Nyári "Must Have Lista" 2015


A régi olvasók számára biztosan ismerős ez a bejegyzés, hiszen már hagyomány a blogon, hogy évszakról-évszakra elkészítem ezt a listát, az adott szezon épp aktuális trendi darabjaival, hasznos szépségápolási termékeivel és a legdivatosabb kiegészítőkkel. Ez a bejegyzés egy kis segédlet akar lenni, hogy ebben az évszakban mik azok a ruhadarabok és kozmetikumok amikre érdemes lecsapni, akár a nyári leárazásokon is majd. 
A lista természetesen nem szentírás, nem azt jelenti, hogy mindent be kell szerezni róla, csak egy kis útmutatás azok számára, akik kicsit bizonytalanok, hogy milyen darabokba érdemes befektetni, ha divatosak szeretnének lenni, illetve mik azok a szépségápolási termékek és sminkcuccok, amik ebben az évszakban elengedhetetlenek, illetve hasznosak. Remélem tetszeni fog Nektek ez a bejegyzés, és tudtok belőle ötleteket meríteni. Nagyon örülnék, ha a végén, akár 1-2 szóban is, de leírnátok a véleményeteket, vagy akár csak azt, hogy mi az amit kinéztetek a listáról. ;) 


summer must have list 1.



✿ Hűsítő Koktél - A nagy melegben jól esik egy friss, gyümölcsös tusfürdő és testápoló. Érdemes egy pillantást vetni a The Body Shop Virgin Mojito termékeire, de a Balea kínálatában is sok frissítően gyümölcsös tusfürdő és testápoló van. ;)
✿ Fő a kényelem - Nyaralásra vagy a forró hétköznapokra jól jön egy lenge sortocska. Most csodás mintás darabok vannak a legtöbb üzletben. Választhatsz virágos, trópusi mintás vagy épp azték mintás között. Egy basic felsővel és egy saruval tökéletes viselet a legnagyobb melegben is.
✿ Mutatós pakolós - Szerezz be egy táskát, ami igazi társad lesz a nyári kalandok közben. Lehet strandolás vagy kirándulás egy ilyen jópofa óriást mindenhová magaddal vihetsz. :)
✿ Szemrevaló - A napszemüveg nem csak divatkiegészítő, de védi a szemedet a káros sugaraktól és a szemkörnyék érzékeny bőrének is védelmet biztosít. Ugye nem szeretnék idő előtt szarkalábakat?
✿ Hajba való - Ha nem szeretsz hosszú idő hajformázással tölteni, d látványos frizurát szeretnél, akkor érdemes beruháznod egy virágos hajpántra. Ezzel feldobhatod a legegyszerűbb frizurákat is. :)
✿ Valami kék - Idén nyáron nagyon divatosak a türkiz színű ékszerek, amik arannyal és ezüsttel vannak kombinálva. Lehet nyaklánc, fülbevaló, karkötő, gyűrű is. Ha valami trendi ékszert szeretnél, akkor érdemes ilyet választanod. :)
✿ Play&Jump - Overál, playsuit, jumpsut, romper... ki minek nevezni, kár összeveszni rajta. :) A lényeg, hogy most nagyon trendik ezek a ruhadarabok. lehet hosszúnadrágos is, vagy rövid. Bő szárú, lenge vagy épp szexi testhez simuló. Ha bizonytalan vagy, hogy érdemes e megvenni, hogyan tudnád viselni, akkor nézd meg ezt a bejegyzést, amiben tippeket találsz a viselésére és hogy hogyan tudod kombinálni. :)
✿ Hogy ne csak a melegtől pirulj - Nyárra tökéletesek a barackos-korallos, kicsit bronzos és élénk pink pirosítók. Jöhetnek a szaténfényűek és a kicsit csillámosak is. Ezek csodásan mutatnak a lebarnult bőrön. :)
✿ Táskábavaló - Utazáskor vagy a strandon hasznos lehet egy ilyen kis cuki kompakt tükrös fésű.
✿ Travelsize - Ha hosszabb nyaralásra készülsz, akkor érdemes beinvesztálnod egy utazós méretű ecsetkészletre és manikűrszettre. Ecsetkészletből jó alternatíva lehet a Sigma dupe Jessup is. Ebay-en meg tudjátok rendelni, ingyenes szállítással. Egy ilyen készletben mindent megtaláltok, amivel el tudjátok készíteni a tökéletes nyaralós sminket. ;)
✿ Nyárillat - Pontosabban egy nyári illat. Valami friss, gyümölcsös, üde illat, ami a legnagyobb melegben sem zavaró. A nehéz, fűszeres, émelyítően édes illatokat hagyd meg őszre és télre. ;)
✿ Arany és ezüst - Táska és cipő, nem tetkó. Nyugi, az is lesz majd. ;) Ha trendi kiegészítőket szeretnél, akkor jó alternatíva lehet egy metálos táska vagy szandál. A táska különösen trendi, hiszen amellett hogy arany, még háncs is, ami egy örök nyári klasszikus. ;)
✿ Kincseknek - Egyszerre trendi és praktikus táskába való egy ilyen kis neszesszer, amibe pakolhatsz egy nyaralásra, vagy akár csak a strandra is. :)
✿ Csókos száj - Szerezz be egy fényvédős ajakápolót, mert a foszló, leégett ajkakon még a legszebb nyári rúzs is csúnyán fest.
✿ Villants - Ha kitartóan edzettél újév óta és büszke vagy az eredményre, akkor viselj bátran has és derékvillantós crop toppokat. Ha pedig még van egy kis felesleg rajtad, akkor az üzletek kínálatát látva biztosan sokkal motiváltabb leszel majd, hogy életmódváltásba és edzésbe kezdj. A rövid felsőket viseld magas derekú sorttal és szoknyával. Ha szűk fazont választasz, akkor viselj hozzá magas derekú,lenge szárú, bő nadrágot, az igazi dolce vita életérzésért. ;)
✿ Flash - Avagy Flash tattoo. A nyár egyik legfőbb trendje az arany és ezüst tetoválás. Lehet azték mintás, tollas, görög mintás vagy épp tengerész stílusú. Neked melyik jön be? :)
✿ Szellős - Hódítanak a lyukacsos, lézervágott cipellők. Kényelmesek és szuperek olyan esetekben, ha valami zártabb de szellős cipőt szeretnél viselni, például munkába vagy utazáskor. :)
✿ Körömrevaló - Éljenek a pasztell és neon színek, a homoklakkok és a helyes topperek és a sellős lakkok.

summer must have list 2.



✿ Matrózdolog - Nyáron mindig divatosak a matrózos ruhadarabok és kiegészítők. Épp ezért jó és hosszútávú befektetés lehet, ha beszerzel egy ilyen darabot. Lehet csíkos póló, táska vagy horgonyos ékszer. Egymással kombinálva is remekül mutatnak de egy sima farmer-póló szettet is azonnal trendi nyári viseletté varázsolnak. ;)
✿ Csipkemánia - Hódítanak a csipkés-horgolt-makramé mellénykék. Különösen a rojtos darabok divatosak most. Ezekből a western stílus is népszerű, ez egy kicsit vagányabb és talán kevésbé kényes. Tavaly után idén is nagyon divatosak a csipkesortok is. Továbbra is a fehér-törtfehér, illetve a fekete a legnépszerűbb, de ha a színeket kedveled, akkor választhatsz korall vagy épp valamilyen pasztell színt is. A csipkével kombinált farmersortok idén is hordhatóak, ilyet akár otthon is készíthetsz magadnak. :)
✿ A nyár színei - Nincs még színes nyári palettád? Érdemes beruházni egyre, mert remekül feldoja még a legegyszerűbb hétköznapi sminket is ha belecsempészel egy kis zöld, kék, barack vagy lila színt. ;)
✿ Hőálló - Nyáron érdemes sminkalapozót használni. Tartósabbá teszik a BB krém és az alapozó viselését, elrejtik a melegben nagyobb pórusokat és mattítanak. Önmagukban is használhatod őket, ha kisebb pórusokat és matt bőrt szeretnél, de nem akarsz alapozót vagy bb krémet viselni a melegben. Utóbbiakból is érdemes váltani nyárra. Keresd a mattító, fényvédőt tartalmazó és hosszan tartó termékeket. Egy jó mattító púder pedig igazi alapdarab nyárra. ;)
✿ Kezd az alapokkal - Vagyis a szép, ápolt bőrrel. Szerezz be egy csomag arctisztító kendőt. Ez jól jön strandoláskor, napozás után, vagy épp egy nyári buli után az éjjeliszekrényeden, hogy ne sminkben aludj el. Nyáron még azt sem kímélik a mitesszerek és pattanások, aki egyébként nem szenved az állandó jelenlétükről. Épp ezért érdemes beszerezni egy pattanások elleni hidratáló krémet.
✿ Rojtoska - Idén nagyon divatosak a rojtos szandálok és saruk. Ha igazán trendi darabot szeretnél, akkor egy ilyet újítsd be. ;)
✿ Mélytengeri kincsek - Egy kagylós, halacskás vagy óceáni ihletésű ékszer mindig tökéletes kiegészítő nyárra. Ha egy kis hangulatos ékszert szeretnél, ami több szezonban is hű társad lehet, akkor ezeket ajánlom leginkább.
✿ Beach Waves - Szintén örök klasszikus nyári hajviselet a lágy hullámos haj. Sós tengervíz híján rá lehet segíteni különféle spray hajformázókkal, hogy tartósabb legyen az eredmény. Az enyhén vizes hajadra fújj a sprayből és készíts fonatokat. Ha apróbb, sűrűbb hullámokat szeretnél, akkor több kicsi fonatot készíts, ha a lazább, lágyabb esésű hullám a célod, akkor egy vagy kettő nagyobb copfba fond be a hajad. Hagyd megszáradni, majd bontsd ki, az ujjaiddal rázd szét és fújj rá még egy kis textúrázó sprayt vagy hajlakkot. :)
✿ Villámgyors - A szemfesték-szemceruza jumbo stickek szuperek nyárra. Egy kis arany a belső szemzugba, türkiz vagy királykék a szempillák tövébe és kész is a nyári smink. :)
✿ Kontúrozz - A szezon fő sminktrendje az arckontúrozás. Ehhez már nálunk is több már márka forgalmaz kis palettákat, amikkel hangsúlyosabbá teheted az arcvonásaidat. teltebb lányoknak szuper kis trükk, hogy vékonyabbnak mutassák arcukat, akár fotókon is. ;)
✿ Statement - Ha egy feltűnő, nyári ékszerre vágysz, akkor szerezz be egy élénk színű statement nyakláncot. Most elsősorban az azték beütésű darabok hódítanak, egy színes köves darabbal sem lőhetsz mellé sosem. :)
✿ Ajakszín - Idén a kontúrozás mellett kicsit háttérbe szorultak a nyári ajakkencék. A három alapszín viszont továbbra is a pink, a korallos-narancsos és a nude. Ezzel a hármassal az egész nyarat letudhatod. :)
✿ A legfontosabb - Kérlek, kérlek sose, de tényleg soha ne napozz fényvédő nélkül. Ha naptejet használsz nem azt jelenti, hogy nem barnulsz le, csak a leégéstől és a káros sugaraktól véd. Napközben, a városban is érdemes bekenni magad, legalább 10-20 faktorszámúval. A spray flakonos fényvédők használata sokkal egyszerűbb és nem ragacsosak. Sok márka forgalmaz mini terméket is, amit a legkisebb táskádban is kényelmesen magaddal vihetsz. Strandolás és napozás után pedig érdemes valamilyen bőrnyugtató terméket használnod, mert még a legszebb barnaság és csúffá válik a száraz bőrön.
✿ Romantikus hangulatban - Már tavaly is népszerűek voltak a horgolt és csipkés cipellők. Ez most sincs másként. lehet loafer, mokaszin vagy balerina, egy ilyen kis finom darabbal egy farmernacis szett is azonnal kecsessé válik, a virágos ruhácskák pedig szinte követelik az ilyen cipellőket. :)
✿ Virágba borulva - Egy ilyen kis lenge ruhácska igazi alapdarab. Rengeteg stílusban viselheted és minden alakon jól mutat. Ha úgy érzed nem tudnád beilleszteni a ruhatáradba, akkor nézd meg ezt a bejegyzést és engedd, hogy meggyőzzön, mennyire jól kihasználható egy-egy ilyen darab.
✿ Mum Shorts - A farmersortok közül idén magas derekú darabok a legdivatosabbak. Érdemes körülnézni a turkálókban régi farmerek után, v agy akár anyukád régi ruhái között is találhatsz olyat, amiből készíthetsz magadnak egy ilyen sortot. A fesztiváldivat alapdarabja és tökéletesen passzol a cropped felsőkhöz is.
✿ Mini - Igazi alapdarab nyárra egy aztékmintás mini. A magas derekú darabokat szintén hordhatod crop toppal. Arra ügyelj csak, hogy ha vastag a combod, akkor ne vízszintes mintázatú darabot válassz, mert ezek optikailag vastagítanak.
✿ Az utóbbi évek egyik nyári alapdarabja a lenge maxiszoknya. Szerezz be egy mintásat és egy pasztellszínűt, vagy akár egy élénket és jelentősen lecsökken a nyári reggeli "mit vegyek fel" dráma. Ha szeretnél néhány tippet, hogy hogyan érdemes és lehet viselni ezt a ruhadarabot, akkor böngészd át ezt a tavalyi bejegyzést, ami idén is megállja a helyét. ;)

summer must have list 3.



✿ Maximális - Egy lenge, hosszú ruha igazi jolly joker nyárra. Hétköznap viselheted saruval, egy elegánsabb eseményre tökéletes wedge szandival és egy kis clutch-csal, egy fesztiválra pedig felkaphatod tornacipővel és farmermellénnyel is. Ha mellben el vagy eresztve, akkor a pántos, V kivágású darabokat keresd. Ha pedig épp szeretnéd picit nagyobbnak mutatni a cicidet, akkor a pánt nélküli "bandeau" fazont keresd. Természetesen hozzá illő melltartóval viselve. ;)
✿ Rétegezz - Most nagyon divatosak a réteges nyakláncok. Ha nem tetszenek a nagy, látványos darabok, ezekkel a finom, kecses kis nyakláncokkal is legalább olyan divatos lehetsz. :) Ráadásul kellemesebb is a melegben mint egy nehéz nyaklánc.
✿ Hajbaj - A napsütés a hajadat is károsítja, a klóros termálvízről nem is beszélve. Szerezz be egy jó kis hajpakolást, amivel hetente egyszer kényeztetheted a fürtjeidet. Ha pedig szereted a házu kencéket és/vagy spórolni szeretnék egy kicsit, akkor 3-5 evőkanál natúr joghurthoz adj hozzá egy evőkanál olívaolajat és egy tojás sárgáját és keverd el alaposan. Kend fel a hajadra és minimum fél óráét hagyd fent, majd mosd meg a megszokott módon. Az eredmény puha és fényes haj lesz. :)
✿ Pandamaciszem helyett - Szerezz be egy vízálló spirált, ami strandoláskor és a legnagyobb melegben sem mászik sehová. :)
✿ A sminked alapja - A szemöldököd. Ez ad keretet az arcodnak. Mégis sokan rémesen elhanyagolják. Ha mást nem is, ezt érdemes kihangsúlyozni még nyáron is. Egy ilyen kis szettel ez nem lehet probléma, ráadásul nagyon helyes kis darab, ugye? :)
✿ Sikkes és kényelmes - Felejtsd el a tűsarkakat most és újíts be egy platform szandált. Sokkal kényelmesebb, ráadásul minden nyári ruhadarabhoz remekül passzol. :)
✿ Alapdarab - Egy ilyen paletta, amiben matt és fényes színek is vannak. Az arany és bronz árnyalatok tökéletesek nyárra is. Jó és olcsó választás lehet még a Sleek Au Natural és a Makeup Revolution Iconic 2 paletta is. ;)
✿ Ebben csobbanj - Idén leginkább a trópusi mintás fürdőruhák hódítanak, de sosem lőhetsz mellé egy fekete vagy színes darabbal sem. ;)
✿ Légies - A nyár másik kulcs darabjai a kimono szerű felsők. Tökéletesek a strandra, hétköznapra, de akár egy buliba is. Ha valami nagyon trendi darabit szeretnél, akkor egy ilyet szerezz be. :)
✿ Álomcsapda - Idén is hódítanak még az álomcsapdaszerű tollas fülbevalók. Igazi fesztiváldarabok és más ékszerre nem is nagyon van szükség melléjük, hiszen eléggé látványosak. :)
✿ Még egy kis rojt - Igazi mist have erre a szezonra egy rojtos top vagy felső. Ha igazán bevállalós vagy, akkor hétköznap is viselheted, ha kevésbé, akkor jó kis darab lehet egy-egy koncertre vagy buliba. :)
✿ Karkötők - Idén a több darabos szettek hódítanak, főleg azok, amiken különféle kis charmok vannak. :) Jó kiegészítői a többsoros nyakláncoknak vagy a látványos fülbevalóknak. :)
✿ Basic - Egy variálható pántú, testszínű balconette melltartó szinten minden felső és ruha problémádat megoldja, Illik a fehér és fekete felsőkhöz, a színesekhez is. A pánt nélküli fazonokhoz is passzol és a variálható pánt miatt minden felsőhöz fel tudod venni. Érdemes befektetni rá, jelentősen meg tudja könnyíteni az öltözködést. :)
✿ Csőtop - Egy trópusi mintás vagy pasztell színű csőtop igazi nyári alapdarab. A fent említett melltartóval pedig már a viselése sem okozhat korlátokba. ;)
✿ Kényelmes és trendi - Egy ilyen naci nagyon mutatós és kényelmes is egyben. Lengébb mint egy farmer, de ugyanúgy hordhatod hétköznapokon is. Remekül illik hozzá a western-rojtos trend és a a szűk crop topokkal is. :)
✿ A csúf szépség - Ami szuper-kényelmes is. Hódítanak a Birkenstock fazonú papucsok és szandálok. Szinte minden szettbe beépíthető és nagyon praktikus is. Már az olcsóbb fast fashion márkák is felismerték ezt, így már néhány ezer Forintért is beszerezhetünk egy ilyen darabot.
✿ Illatfelhő - Többen kérdeztétek, melyik illatokat ajánlom nyárra rendelni a Yankee Candle kínálatából. Nos a képen láthatóak tökéletesen a nyári otthonba. Míg a Pink Sands friss és gyümölcsös, addig a Black Coconut egzotikus, a Fireside Treats pedig a kerti sütögetéseket idézi. :)


Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést és tudtatok belőle ötleteket meríteni. :)

Kinéztetek valamit a listáról amit be szeretnétek szerezni erre a nyárra? Mi az ami már a szekrényetekben lapul? :) Mi az amit még hozzátennétek a listához? :)

Megjegyzések

  1. Ebben az időben semmilyen sminket nem tudok magamon elviselni.
    Télen jobb...akkor rám fagy nem pedig leolvad :'D
    Nagyon szeretnék egy TBS tusit :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem most ami beszerzendő: fürdőruhafelső, egy telitalpú kényelmes szandál és egy borítéktáska. Képzeld, a Maybelline BB krémet kivonták, most nagyon sírok miatta, az volt az egyetlen amit imádtam az arcomon. :(

    VálaszTörlés
  3. A te listáid tetszenek, nekem nyárra csak hiánypótló termékek vannak felírva (sminkecsetek - az enyéim majdnem kivétel nélkül mind egyszerre adták meg magukat...szóval azt pótolnom kéne...)
    Persze vannak dolgok, amiket ki szeretnék próbálni: pl egy jó vízálló szemceruza (ami tényleg vízálló), de pl friss illatú tusfürdőkből már betáraztam - sose bírok ellenállni a baleának, és vízálló spirált is leltem bontatlant itthon, szóval kozmetikumilag szerintem el leszek...
    A nyári drogériás kiadásokat megnézve amúgy se jön olyan hozzánk, amire le szeretnék csapni...ez az év elég gyenguska lett ilyen szempontból...:/

    Ruhából meg nem kimondottan nyári, de valami különlegesre vágyok...valami elegánsra vagy vadra, vagy valami, ami nem hétköznapi...De lehet ezt a vágyam ki fogja elégíteni a fűzőm, ha végre megvarródik (teljesen sima fekete fűző, jó erős merevítővel). :D

    VálaszTörlés
  4. Szép hosszú lista lett :) Nyáron nem sminkelek, csak akkor ha nagyon muszáj, de alapozó vagy BB krém - amiket egyébként sem sűrűn használok - ilyenkor abszolút szóba sem jöhet. Ellenben a kényelmes gumis derekú, könnyű anyagú ruhákra és a kényelmes papucsokra hatalmas IGEN és lelkes bólogatás a reakcióm.

    VálaszTörlés
  5. Jó kis lista lett... :) A sminkben én is egyetértek az előttem szólókkal. Én sem szeretem nyáron a sminket, max. valami nagyon minimál dolgokat.
    A TBS mojito kollekciója nekem nagy csalódás lett, pedig úgy vártam. Én csak a fanyar citromot érzem benne, szerintem semmi mentás felütése sincs (vagy csak az én orrommal van a baj) :P

    VálaszTörlés
  6. Azta, ez aztán a lista! :)
    Egy mintás sorton én is gondolkodom, ami mindenhez megy :)
    Az új napszemüvegem már meg is érkezett, szarkalábak rettegjetek! :)
    Ebből az új arany-ezüst tetkó mániából én se maradtam ki, mindkét szín bejön, a tollak és tengerész minták tetszenek a legjobban.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon hasznos bejegyzés lett. Nekem néhány olyan ruhát kell beszereznem, ami munkahelyre is hordható. Szerencsére nincs nálunk szigorú dresscode, de azért mégis munkahely, nem strand. Elsősorban maxiszoknyát és ruhákat szeretnék.

    VálaszTörlés
  8. @Azrail, melyik illatból? :P

    @Mea, ne már! :-/ Remélem csak új csomagolást kap mint a szelés tus.

    @Black Fairy, hű és mivel fogod viselni a fűzőt? :)

    @Szilvia, ha strandra vagy szabadba megyek, akkor én sem, de itt az irodában nem mondhatnám, hogy melegem van. :D

    @Yndre, akkor nekem sem fog tetszeni, mert a savanyú citromillatot nagyon nem szeretem. :D

    @Nóra, milyen napszemüveget vettél? :)

    @Ági, H&M-ben szuper áron vannak a maxi szoknyák és a ruhák. ;)

    Köszönöm, hogy írtatok! :) <3

    VálaszTörlés
  9. A smink nekem is a legminimálisabb ebben a forróságban: bb, korrektor, szemöldökpor, szempillaspirál és fehér szemceruza a vízvonalra.
    Tegnap kaptam egy cuki kék ruhát,szóval úgy érzem erre a nyárra egyébre nincs szükségem. vagyis egy strababíró szandi és gumicsizma jól jönne fesztiválozni. :D

    VálaszTörlés
  10. Bejegyzést olvasva rögtön írni kezdtem. 😊 Íme:
    Hajbavaló- gumis, vékony hajpántot és egy mutatós kontyfésűt szeretnék. Előbbit azért, mert a pinteresten találtam azzal készített frizurát, ami nyárra szerintem tuti.
    Kék- van türkiz kő fülbevalóm. Meg van egy kerek, nagy és lyukas türkiz kövem, amit ráhurkoltam egy bőrre. Egyszerű és mutatós nyklánc.
    Bronzosító-köszönöm kedvességed. Hálás vagyok érte. Igyekszem használni.
    Fésű- tavaly óta hű társam egy csillag alakú, kövekkel kirakott, tükrös darab.
    Nyári illat- van
    Kincseknek- tudnék varrni mini készít, csak rá kéne vennem magam.
    Tatto- van igazi, kettő is. Az elsőt sem bántam meg. Az is én vagyok.
    Lábra való- földekett vettünk, így sok mindenről le kell mondanom. Mindenhez való platform szandira viszont akkor is befektetek. Szerinted van olyan ami színben is mindennel passzol?
    Körömlakk- amióta olvaslak, egyre több van. Tele van egy nagy cipősdoboz. Nálam ez már sok. Régebben csak sötét színeket használtam, már világosakat is.
    Csipke- sortot nem veszek. Csipkebetétes felsőm az van. A szoknya amiről már kérdeztelek, még vár az átalakításra.
    Nyár színei- nem bátam meg, hogy hagytam magam rábeszélni az Unikornis palettára. A türkizkékes a kedvencem belőle.
    Púder- van
    Rojtos táska- van, de majd szeretném róla a véleményed kikérni.
    Mélytengeri kincsek- kaptam tengeri kagylót és csigákat mini kosárban ajándékba. Lehet kiveszek egyett belőle és megcsinálom nyakláncnak.
    Villámgyors- kb ez a sminkem mostanában
    Statament- az ebayen több darabot is megnéztem tibeti ezüstből. Főleg kék köveset. Bőség zaarában nehéz dönteni. Már férjem is pártolja az ötletet, mert találtunk egy olyan darabot, ami teljes mása egy honfoglalás kori női nyakéknek. Azt mondta azt szívesen nézegetné ajtam. Oké, rajtam nem múlik.
    Romantikus hangulatban és a nyári ruhácska- lemondások miatt itt is módosult a terv. Van egy virágos kis szoknyám. Ami idén is hű társam lesz basic felsővel és balerínával.
    Sort- tértd fölé érő darab farmerből? Csipkével még feldobhatom!
    Mini-soha
    Maxi szoknya-ruha- lemondtam
    Spirál- kell! Lovleyt néztem kb 600 forint. Meg kell egy ceruza is.
    Szemöldök- Essence szemöldök szettje van meg
    Alapdarab- van palettám :) ami évekig ki fog tartani
    Fürdőruha - kell! Strandra ugyan nem készülök, de Móron az uszodában havi 12 alkalom ingyenes. Hála a munkáltatómnak.
    Álomcsapda- az nincs, de pávatoll fülbevalóm igen. Hú, de megbámultak miatta a gyárban.
    Variálható pántú- újat kell beszereznem. Az előző 3 évig hű társam volt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)