SOTW - Flamingo Lake


SOTW



A hét stílusa rovatba ezúttal csupa flamingós holmi került be, mivel ezek most nagy trendinek számítanak. Én mindig is le voltam nyűgözve ezen madarak kecsességétől és szépségétől. A mintájukkal ékesített holmik pedig egyszerre tükröznek egy igazi nyári-trópusi hangulatot, mindemellett végtelenül elegánsak és van bennük egy csipetnyi játékosság is. :)

Ti mit szóltok ehhez a trendhez? Beszereztetek már valamilyen flamingós darabot, vagy tervezitek? :) 

Válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem a bézs táska, az alatta lévő telefontok és a szürke póló tetszik leginkább. :)

Megjegyzések

  1. Mintaként nem igazán jön be, de maga a színvilág nagyon szimpatikus :) És az a bal oldali zöldes póló kifejezetten tetszik ^^

    VálaszTörlés
  2. A két poló és a balerina a kedvencem :D

    VálaszTörlés
  3. Kicsit úgy vagyok vele, mint Megaera. A színvilág inkább, de nem igazán viselném. Esetleg az olyan szolídabb darabot, mint az a szürke póló.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik ez az összeállítás! Mindig olyan jókat állítasz össze!
    A táska és cipő nagyon tetszik!
    Az első kép a kezdő kép, nagyon tetszik!!! *-*

    VálaszTörlés
  5. Ezt azt hiszem már írtam egy flamingós táskával kapcsolatban, de megint az van, hogy ugyan én ezt soha nem viselném, de máson nagyon tetszene. Főleg a táskák, a fürdőruha és a printelt szoknya tetszenek (imádom a Chicwish szoknyáit, csak lenne rá pénzem...).

    VálaszTörlés
  6. Tetszik, persze csak kis mértékben, aranyosak a flamingók, no meg persze szépek :) A kedvenceim a pénztárca, az alatta lévő cipellő és a nagy táska.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)