Weekly Inspiration

Elérkeztünk a júniushoz. Már majdnem fél év eltel az évből, de szinte egy szempillantás alatt. Olyan mintha tegnap lett volna csak az év első napja és szinte hihetetlennek tűnik, hogy a tavasz a fehér szirmú gyümölcsfákkal, a vidám tulipánokkal és a buja orgonákkal már emlék csupán. Most ha kinézek az ablakon, az iroda előtti cseresznyefán már a zöld levelek mögül kikandikál pár halványpiros cseresznye és szinte egyik napról a másikra nyitották ki szirmaikat a nyári virágok. Az üde zöld mezőkön, most már büszkén lengedezik a búza és az árpa is és a vakítóan sárga repceföldek is már eltűnőben vannak. Habár az időjárás még csak utalgat a nyárra, már szinte mindenki barnulás-bikinialak lázban ég. Lassan tényleg itt az ideje elővenni a fürdőruhákat és lenge nyári ruhadarabokat. Ebben a hónapban több edzés és életmódváltás témájú bejegyzést is tervezek, főleg azoknak akik eddig halogatták a dolgokat és most szembesülnek azzal, hogy a nyár bizony már nem csak közeledik, hanem itt is van a küszöbön. Remélem, hogy ebben a hónapban is velem tartotok majd és mindenki számára kellemesen fog telni ez a hónap. :)


Ti hogy álltok a nyári-formába lendüléssel?

Csodás bikini , tetkók és kiegészítők. :)


Imádom ezt a manit.


Fehérből és csipkéből sosem elég. :)


Szépséges ez a nyaklánc.


Nagyon szeretem a képet. :)


Gyönyörű! *.*


Csodásan mutat az arany ezekkel a finom színekkel. :)


 Kell! *.*

Jól esne most egy ilyen. :P


Szeretnék egy ilyen szoknyát. :)


Nyári kellékek.. :)


Tudom, hogy most a hipermenő zabkása és a chia puding dívik reggelire, de ha nincs lehetőséged ilyeneket enni, akkor se mondj le a reggeliről. Egy sima pirítós és tükörtojás is tökéletes reggelire, ráadásul ha nem hagyod ki ezt az étkezést, akkor a nap folyamán kevésbé leszel éhes és eleve kevesebbet eszel ebédre és vacsorára is. :)


Nagyon csini ez a szett.


Hangulatos. :)


Egyszerű füstös szem.


Imádom az ilyen épületeket. :)


OMG! *.*


Még egy kívánságlistás darab: csipkesort. :P


Nekem nagyon tetszik, ha egy lakás nem túl zsúfolt. Sokan minden négyzetcentiméterre tesznek valamit, de szerintem egy letisztult üres tér és padlófelület sokkal szebben mutat mint a sokadig szekrénysor, kis asztalka csilliónyi porfogóval. :D


Nyami! :P


Ezen annyira nevettem. :D


Imádom ezt a konyhát. :)


habár itt estélyiként szerepel, de én menyasszonyi ruhaként is el tudnám képzelni ezt a darabot. :P


Dögönyöznivaló buksi! ^^

Fotók: Pinterest/Weheartit

Szép hetet és csodás júniust kívánok Mindenkinek! :)

Hogy telt számotokra a május? Van valamilyen konkrét tervetek-fogadalmatok az elkövetkező hónapra? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. A második kép nagyon megfogott, pedig nem igazán jön be ez a új arany-ezüst tetkó őrület, de ez így ahogy van Woooww ;)
    Szép válogatás lett.

    VálaszTörlés
  2. Szuper válogatás lett, a kedvencem a második mani és a nappali, de az első kép is csodás (bár csakazértse' fogok flash tattoo-t hordani).
    Csak halkan jegyzem meg, a zabkása maximum annak menő, aki eddig dobozban élt egy barlang mélyén, én már (meg szerintem sokan mások) vagy 3-4 éve felfedeztem, sőt már meg is untam :D

    VálaszTörlés
  3. Szettek, manik, épületek kívül-belül (álomkonyha!), cirmi, de mindegyik nagyon hangulatos és szép kép :)

    VálaszTörlés
  4. A zabkása mellé én is kiállnék, nekem Anyukám már gyerekkoromban is ezt főzte sokszor reggelire, csak most már agyon lett hype-olva :D Egyébként tetszett a válogatás, örülök a nyárnak :)

    VálaszTörlés
  5. Az első manit akarom, most azonnal. :D
    Nekem a május szörnyen gyors volt, rengeteg munkával, az elején egy kis pihenéssel, de az biztos, hogy nagyon emlékezetes lett. :)
    Szép hetet Anna! :)

    VálaszTörlés
  6. @Panna, az az igazság, hogy már én is meguntam. De most ezt trendi fotózni instára. XD Meg befőttes üvegben joghurtot vagy limonádét. :D

    VálaszTörlés
  7. Azt hiszem én vagyok a kivétel, de nálam a zabkása sosem volt menő reggeli. Félreértés ne essék, imádom a zabot, de reggel nekem sós reggeli kell, nem csúszik le az édes zabkása (kolbásszal meg olyan furi... :)
    A rózsa, a fehér ruha gyönyörű, a cicák roppant viccesek :D

    VálaszTörlés
  8. A május csak úgy elröppent. A június az egyik kedvenc hónapom. Kár, hogy a vizsgaidőszak beleront, de azért próbálom kiélvezni. :)
    A konyha álomszép és az a reggeli nyámmm...ide vele :D

    VálaszTörlés
  9. Köszi Lányok! :) Szép napot mindenkinek! ^^

    VálaszTörlés
  10. Gyorsan telt és bár kiradírozhatnám.... Remélem a június jobb lesz. Reggeli, alatt a táska és a második mani.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)