Weekly Inspiration

Az utóbbi időben több embertől hallottam hasonló dolgot. Legutóbb egy kedves ismerős panaszkodott azzal kapcsolatban, hogy milyen nehéz érvényesülni a népművészet terén. Másnak jobb felszerelése van, jobb fotókat tud készíteni, stb. 
Másoktól is hallottam hasonló panaszt vagy inkább megállapítást. Nehéz érvényesülni fodrászként, tanárként, bloggerként, vagy épp nehéz jobbnak-eredményesebbnek, ügyesebbnek lenni másoknál, legyen az sport, főzés vagy munka. 
Én azt gondolom és egy csupán személyes tapasztalat, hogy nagyon-nagyon vissza tudja húzni az embert, ha állandóan másokhoz méregeti saját magát. Mások vagyunk, más lehetőségekkel, képességekkel és indulótőkével. Itt most nem csupán az anyagiakra gondolok, hanem tapasztalatra, kitartásra, rutinra és tehetségre is. Kár időt és energiát fecsérelni arra, hogy másokkal foglalkozzunk és azok keseregjünk, ők mennyivel jobbak, szebbek, vékonyabbak, gazdagabbak, sikeresebbek...stb. 
Igen, nézz rá, nézd meg a munkáját, meríts belőle ötletet vagy épp kérdj tőle tippeket. De ne akarj versenyezni, ne másoknál akarj jobb lenni, csak saját magadnál. Annál aki tegnap voltál. Szerintem ez a lelki béke felé vezető egyik legfontosabb mérföldkő egy ember életében.


Ha eltűnnék és valakinek hiányzom, itt keressetek! :D


Igazi nyári, virágos mani. ^^


Tökéletes szett kánikulához. :)


Whao!


Gyönyörű ez a romantikus hangulatú smink. :) A szemöldöke pedig csodás. :P


Csini!


Ugye senki sem lógta el a reggelit? :P


A nagy melegben jól jön egy jó kis szemhéjalap. Még ha nem is használsz szemhéjpúdert, a tusvonaladat is tartósabbá teheted vele és a szemceruza sem fog elmászkálni. :P


Ki tart velem? :D


Szépségesek! .)


Épp szandál vadászat közepette vagyok. Nehéz olyat találni, ami nemcsak szép de kényelmes is. :P


Ebéd ötlet 30 fok feletti hőmérsékletre. :P


A négy legfontosabb dolog az egészséges testért és lélekért. :)


Hjajjj de csodás ez a szoknya! *.*


Idén nagyon divatosak a türkiz ékszerek, amik arannyal vagy ezüsttel vannak kombinálva. :)


Álomházikó. :)


Nyár-kezdőcsomag! :D


A kivillanó melltartópánt még mindig fő divatbűn. ha nem akarsz vagy nincs lehetőséged variálható pántú, vagy pánt nélküli melltartót venni, akkor ezzel a kis trükkel elrejtheted a pántot. ;)


Mesés ez a fürdő!


Háttérképgyanús! .P


Szépséges! :)


Nagyon tetszik ez az elegáns de letisztult stílusú hálószoba. :)


Vagány!


Brutálisan gyönyörű ez a smink! :) Tökéletes egy nyári buliba. :)


Nyami! :P


Régen nagyon szerettem volna egy baglyot vagy sólymot. :P Olyan szépek. :)

Fotók: Weheartit/Pinterest

Szép hetet lányok! :)

Mit gondoltok a nyitósorokról? Hogy telt a hétvégétek? Melyik kép vagy képek tetszettek a legjobban ezúttal? :)

Megjegyzések

  1. Az abszolút kedvencem a rózsaszín maxi szoknyás *.*

    VálaszTörlés
  2. A fülbevalót, a vagány szett gyűrűjét és a gyümölcsöket preferálom ma a leginkább.
    Nem csak jómagam panaszkodom mások digitális felkészültségén. Ha jól emlékszem tőled is olvashattunk hasonlót nemegyszer. Ennek most mindegy is. Most mindenkinek nehéz. Az igazán nagyok is panaszkodnak. Nem mennek a vásárok sem, kevés ámbár annál rigojásabb a megrendelő és még sorolhatnánk.
    Végül úgy döntöttem, hogy megcsinálok egy alap kézműves marketing tanfolyamot. Plusz lehet kapni egy könyvet, ami a termék fotózásról szól. Az egyik kézműves csoportban ígérték PDF formátumban.
    Önmagamhoz képest sokat fejlődtek. Elővetem az egyik első kalocsai fülbevalóm. Akkor nagyon büszke voltam rá, most legszívsebben letagadnám. Kitettem és mellé tettem a mostanit. Hihetetlen a különbség. Mostmár igazából gyorsulnom kéne. Mármint gyorsabban festeni.

    VálaszTörlés
  3. @Piros, sajnálom, hogy sértésnek vetted fel amit írtam. Nem az volt a cél. A leírtak mondanivalója az lett volna, hogy kár azon rágódni, hogy másnak milye van, milyen háttérrel indul. Sokkal egyszerűbb, ha magunkra koncentrálunk. Persze szerencsés és előnyben van aki aki profi kamerával fotózhat, nagyvárosban él, stb. De ha mindig ilyeneken kesergünk, akkor azzal nem leszünk előrébb. ;)

    VálaszTörlés
  4. Ittenem. Te azt hiszed megsértődtem? Jaj dehogy.
    Most a Kézműves Marketing Csoportban azon rágódunk, hogy mi legyen az új nevem. Igen azon. Ugyanis " lenyúlták" a nevem a faccen. 200like- ig mé tudom változtatni.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a melltartó pántos dolgot már én is kipróbáltam és szuper. :D
    Azok a baglyok...kedvenceim :D

    VálaszTörlés
  6. Az a tengervizes manikűr abszolút kedvenc nálam :)

    VálaszTörlés
  7. A pasztell rózsaszín maxiszoknya az abszolút kedvenc! ♥

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)