A nap szettje - Sexy Curves


Én bolondulásig imádom az ilyen vintage Marylin Monroe stílusú fürdőruhákat. Egyáltalán nem igaz, hogy csak a falatnyi, alig takaró bikinikben lehetünk szexisek. ;)  Ezek a fürdőruhák szerintem nagyon dögösen mutatnak a teltebb alakon. Egyszerre dívás, szexi és egyedi. Én most egy picit azték-dzsungel ihletésű strandszettet készítettem egy csodás mélyzöld darabbal. 


Szerintem ehhez a bikinihez nagyon jól mutat az azték ihletésű, nagy méretű táska és a bronzos arany szandál. Kiegészítőnek én egy dívás napszemüveget és néhány arany tetoválást ajánlanék. :) 
Én egy pasztelles barackos vagy nude manit készítenék ehhez a szetthez. A sminket szerintem felesleges erőltetni a strandra. Egy kis vízálló spirál és egy fényvédős ajakápoló épp elég. 

Extra tipp: A fényvédődet és a testpermetedet tartsd a hűtőtáskában, így igazán hűsítő élmény lesz a használatuk. :) 

Mit szóltok ehhez a szetthez? Kedvelitek az ilyen klasszikus fürdőruhákat? :)

Megjegyzések

  1. Nekem is úgy tetszenek az ilyenek, de úgysem megyek nagyon vízpartra a nyáron, szóval nem vettem új fürdőruhát... Amúgy a színe is tetszik, gondolom nem nagy meglepetés, hogy az ilyeneket jobban szeretem, mint a pálmafás-színesvirágos darabokat:D

    VálaszTörlés
  2. Odavagyok ezért a zöldért!!!Még sosem próbáltam ilyen fazont, de azt hiszem eljött az ideje, mert ez most szerelem lett első látásra. A szandált és a törcsit is vinném! :)

    VálaszTörlés
  3. @Ami, én inkább a színes mintás darabokat szeretem. Felpróbáltam ezt a fürdőruhát, de sajnos a hófehér bőröm olyan volt mellette mint a romlott sajt. XD

    @Pampuska, épp most akciós a H&M-ben. ;)

    Köszi, hogy írtatok. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem tetszenek...másokon...xD

    Viszont egy olyan spirált lassan pottyanthatna valaki az ölembe, mert lassan elfogy az enyém, és a ballagási pénzemből nyárra félretett vészesen közeleg a végéhez...xD
    (A többi meg egy "nagyobb" vágyam teljesüléséhez szükséges, szóval abba már nem fogok belenyúlni, akkor se, ha vízálló spirál nélkül maradok...xD)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű színe van a fürdőruhának! :) Ugyan strandolni nem szoktam (rám a "teltebb" szó már rég nem érvényes), de ha lenne rá lehetőségem és alakom, szívesen felvenném ezt a szettet.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik ez az összeállítás, habár én magamon nem tudnék elképzelni egy ilyen fürdőruhát, de attól még az is tetszik :)

    VálaszTörlés
  7. jajj ez a bikini-beleszerettem <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)