Catrice Új Szortiment 2015 Ősz-Tél

Ahogy ígértem én is elhoztam nektek a Catrice új őszi-téli szortimentjének darabjait. Rengeteg új, izgalmas terméket kapunk, én már össze is raktam fejben egy kis listát belőlük, hogy mik azok, amiket élőben is meg szeretnék majd nézni. Kíváncsi vagytok, ti mit szóltok az újdonságokhoz és mi lesz az amit szívesen beszereznétek. :) Nézzük is meg a termékeket közelebbről. :)


A mono szemhéjpúderek közé ezek az újdonságok kerülnek majd be. Igazi őszies színek. A matt barna szerintem szuper ötlet, sőt hozhatnának végre több teljesen matt mono szemhéjpúdert is, szerintem lenne rá kereslet, mert ezekből kevés van a drogériákban.


Szerintem szuperek ezek a hármas paletták és a színek is gyönyörűek. Ezeket mindenhol lehet majd kapni, pár termékkel ellentétben, amik csak a kétméteres állványokra kerülnek ki. A lilás kombót már ki is néztem magamnak. :)


Amikor a catrice anno 2 (?) éve előrukkolt a hatos palettáival, teljesen bezsongtam tőlük, de aztán élőben annyira nem tetszett, ráadásul az ára is elég borsos, hatos palettához képest. (Talán 1600Ft, ha belegondolok, hogy egy 12-es MUR vagy Sleek paletta 1800-3000Ft, akkor inkább azokra költenék). Szóval nekem azóta egyik paletta sem tetszett különösebben, de ez a színösszeállítás most megfogott. Szerintem tökéletes őszre és télre. :)



Ezek az applikátoros szemhéj és szemkiemelő púderek csak a 2 méteres állvánnyal rendelkező Müllerekben lesznek kaphatóak. Én nem vagyok értük oda különösebben, de praktikussági szempontból szuperek, hiszen nem kell hozzájuk külön ecset. :)



A szempillagöndörítő és a spirál szintén csak a kétméteres állványokon lesz megtalálható, de a vízálló tus a szimpla állványon is fellelhető lesz. A szempillagöndörítő nekem nagyon szimpi, egyébként is tervezek egy újat beszerezni, lehet hogy ő lesz az. :)


Három új spirál érkezik még a kínálatba, ezek szintén kaphatóak lesznek mindenhol. Egyébként nekem nagyon szimpatikusak, főleg a középső.


Pár éve már volt a Catrice szortimentjében ilyen szempillanövesztő szérum, talán pontosan ilyen papírdobozos csomagolással. Azt anno nagyon szerettem és tényleg hatásos volt, így azt hiszem ezt az új verziót is beszerzem majd. :)


Érkezik három szemöldökfixáló wax, ami közül kettő színezett. Ez szerintem szuper, hiszen ha valaki egyébként teljesen elégedett a szemöldöke alakjával és vastagságával, csak mondjuk egy picit rendezettebbnek szeretné mutatni, akkor ezzel csak fixálja és már kész is. Jajj de irigylem azt a valakit. :D


Új szemöldökfilcek, szemceruzák és ajakceruza A szemöldökfilcet szívesen kipróbálnám. Egyébként ezek szerintem már kaphatóak voltak a két méteres állványokon, de ha jól tudom most az egyméteresre is kikerülnek. Javítsatok ki, ha nem így van. Szintén olyan, amit szívesen kipróbálnék. :)


Egy új alapozócsalád is bemutatkozik, ami külsőre nagyon hasonlít a Photo Finish-hez. Utóbbit én nagyon szeretem. Egyébként ez a termék a legújabb alapozótrendet követi, vagyis bőrszépítő hatású, 8 hét használat után egyenletesebb bőrt ígér és a pigmentfoltokat is halványítja. Kíváncsi leszek a tesztekre, habár ritkán használok alapozót.


A már kapható alapozókhoz is érkezik majd két új árnyalat.


Aki régóta olvas-ismer, az tudhatja, hogy a Catrice Camouflage Creme korrektor a legnagyobb kedvencem. Ennek érkezik most egy folyékony testvérkéje, aki ráadásul vízálló. Nagyon kíváncsi leszek rá, ő is felkerült a kis listámra. :)


A kétméteres állványokon lesz megtalálható ez a szem alatti karikák eltüntetésére kifejlesztett stiftecske.


Lesz még egy új highlighter is a kínálatban.


Érkezik egy új púder árnyalat is.


Szerintem nem túlzok ha azt mondom, hogy a legnépszerűbb termékek következnek. Ez a kontúrpaletta a kétméteres állványokon lesz majd fellelhető. Elsőre nagyon szimpatikus a baloldali és a színe is megfelelőnek tűnik az én fehér bőrömhöz. Ha élőben is levesz a lábamról, akkor hazajön majd velem. :)


Az új matt pirosítók szerintem szintén nagyon népszerűek lesznek, főleg mert mindenhová kikerülnek majd. Egyelőre nem tudtam dönteni, hogy melyik tetszik jobban, ha jól teljesítenek a teszteken, akkor lehet, hogy mindkettőt beszerzem majd idővel. :)


Gyönyörű új mono pirosítók is érkeznek majd. Az a halványrózsaszín egészen varázslatos. :) No meg a barack színű is. :P


Ezek a highlighterek már ránézésre is mesésen szépek. No még akkor a színük és a finishük... Kár, hogy csak a két méteres állványokra lesznek kitéve. Ha lesz alkalmam a közelükbe férkőzni, akkor a rózsaszín biztosan hazajön majd velem. :)


Érkezik egy baked mineral bronzosító is, amit mindenhol lehet majd kapni A magyar drogériákban általában csak matt és csillámos bronzosítókat lelhetünk fel, így szuper újítás lesz ez a ragyogást adó finisű darab. :)


Érkezik egy ajakdúsító és egy olyan szájfény is, ami mindenkin más árnyalatot mutat. Erre kíváncsi leszek, a teszteken hogyan teljesít majd. :)


A kifutó ajakbalzsamok helyett egy új vonal érkezik, mégpedig a Pure Brilliants vonal. Az első, holo gyöngyházasra nagyon kíváncsi lettem. Egyébként kint lesznek az egy és kétméteres állványokon is. :)


Az ajakszépítő szájfények közé ez a három árnyalat érkezik.


Az Ultimate Stay vonalhoz ezek az új színek érkeznek. Őket sajnos csak  a kétméteres állványon lehet megtalálni. Egyszerűen csodásak, én kapásból hármat is kinéztem magamnak. Első sor 2 és 3 és a második sor 2. :)


Hatalmas népszerűségnek örvendenek most a folyékony rúzsok. A Catrice egy csomagolásra is nagyon mutatós szériával állt elő őszre és télre. Hát még a színek. Ráadásul szegény pénztárcám bánatára mindkét állványméreten fellehetőek lesznek. És hgy melyik szín tetszik? Hát az első sort így kompletten el is fogadnám, plusz még mellé a második sor 2 és a harmadik sor 1. árnyalatát. :D


Az Ultimate Colour vonal két új árnyalata. Mindkettő gyönyörű. *.*


Az új lakkok is varázslatosan szépek, az első sor 3, a második sor 3, harmadik sor 3-4 rendel anyucinak. :D


A Luxury vonal új árnyalatai mesések, főleg az első kettőbe szerettem bele. A Million Styles lakkok közül pedig a holo effekt tetszik.


A körömszíépítő lakkok csak a kétméters állványokon lesznek fellelhetőek. kíváncsi leszek élesben mennyire működnek majd, ha tényleg jók, akkor felkerülnek majd a kívánságlistámra. :)


A Luxury Nude vonalból nekem még csak a topper van meg, mert bevallom a sima lakkok annyira nem tetszettek. Viszont ez a két szatén finishű árnyalat meseszépnek tűnik így kép alapján. :) Ráadásul pont azok a nude színek, amiket ősszel és télen szívesen viselek. :)


Ez a lakk a halványszínű lakkokat hivatott felerősíteni alaplakként. Így képen fura, de kíváncsi leszek a tesztekre.

Végezetül pedig érkezik egy körömápoló olaj is, ami szintén nagyon hasznos. Fel is került a képzeletbeli kis listámra. :)

Szerintem szuperek az új termékek. A kontúrpalettát, a highlightert és a matt pirosítókat szívesen kipróbálnám, szerintem ezek lesznek az elsődleges célpontjaim ha megjelennek az újdonságok itthon is. :)

Ti mit szóltok az új termékekhez? Kinéztetek valamit? :)

Megjegyzések

  1. A lilás szemhéjpúder trió nekem is tetszik...de egyébként én esküdni mernék rá, hogy már láttam ilyet (vagy nagyon hasonlót) a Catrice-től...és nagyon túl volt árazva...

    Szempilla göndörítőn már régóta gondolkodom, de a krémmánia nem segített ki vele - vagyis nem leltem egyet se, ami tetszett volna - szóval lehet nálam is ő lesz a kiválasztott...

    A szemhéjárnyalók szerintem nagyon jók, én imádom az ilyen termékeket, ha lesz/lesznek szép színek, akkor biztosan veszek majd belőlük is...

    A rózsaszín highlighter meg nekem is nagyon tetszik, de én ilyen termékekre külön nem szívesen költök - kombinált bőröm van, alapjáraton csillogok iszonyatosan, ha rossz napja van szegény arcomnak...xD

    Sajnos/szerencsére spórolósan kell neki állnom a szeptembernek, szóval meggondoltan fogok eljárni velük is (voltak évek, amikor úgy szó szerint rárobbantam az új kollekcióra, beszereztem mindent, amit kinéztem, aztán megtapasztaltam, hogy hopika...ezek borzasztóak), és megvárom az első pár tesztet...önuralom...mély levegő...(miért van olyan érzésem, hogy az első Catrice állványt lefosztom...még jó, hogy a közelben nem árulnak...xD)

    VálaszTörlés
  2. OMG! *.* Remélem, lesz alkalmam bevásárolni, mert egy-két cucc igencsak kecsegtető! Azok a többszínű matt pirosítók, meg az a gyönyörű highlighter, és a 6-os csokipalettáról már ne is beszéljünk! Csodálatosságos! *.*

    VálaszTörlés
  3. Imádom ezeket a szép őszi színeket, alig várom, hogy végre beszerezhessek egy-kettőt.

    VálaszTörlés
  4. A folyékony korrektor és az alatta lévő ceruzácska keltette fel a legjobban a figyelmemet :)

    VálaszTörlés
  5. Ami ténylegesen új termékként érdekelnek azok a szemöldök formázó-fixáló waxok. Azok a sima állványon is lesznek?
    Egy szép bordós bogyós rúzst szeretnék majd ősszel, nem tudom kitől. Meg egy narancsos- töksárgás szemhélypúdert, mint a Hello Autum volt tavaly. Lemaradtam róla. Ha spirálom kifogy visszatérek a Catricera. Multimizer nekem Bejött. Sajnálom, hogy másikat kell keresnem. Az Eucerin korektorom most fogy ki. Lehet Catrice lesz helyette. A matt mouse alapozójuk Bejött, remélem a korrektor is van olyan jó.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)