Essence Kifutó Termékek 2015 Nyár

Hamarosan az Essence háza táján is elkezdődik a kifutó termékek kiárusítása. A pontos dátumot még nem tudom és általában drogériánként változó, hogy mikor kezdik kirakni rájuk az akciós címkéket. Ha lesz pontos infóm, akkor Facebook-on jelezni fogom majd. :) De először is nézzük meg, melyek azok a termékek, amik kikerülnek a kínálatból. Azt hiszem én alaposan be fogok vásárolni majd. :D



A mono szemhéjpúderek közül ők távoznak majd.


A teljes All about palettafelhozata kifutó lesz, ezekre szerintem érdemes lecsapni, mert hétköznapi sminkekhez egészen korrektek. :) Én is be szeretnék egyet szeerzni, mondjuk a Chocolates verziót. :)


Innét engem a kékes holo tus érdekel. :)


Az Effect szemcerkák közül is beszereznék majd egy-két darabot. :)


Több spirál és a műszempillaragasztó is kifutó lesz.


A tincses műszempillák közül biztosan veszek majd. :)


A szájfényekből is szeretnék majd vásárolni egyet. :)


Annyira nem rajongok az Essence rúzsokért, de táskába dobálósnak egészen jó, így ezekből is beszereznék majd egy-két színt.


A mini szájfény szettek szerintem nagyon helyesek, ha lesz belőlük, akkor ezekből is veszek majd. :)


A lakkok közül egyelőre egyiktől sem estem kísértésbe. Na jó, talán a második és az utolsó mert igazi sellős színek. :)


Ebből a csoportból a 4; 6 és 12-es árnyalatok tetszenek. Utóbbival már azóta szemezek mióta a márka kijött ezekkel a lakkokkal. :)


Innét a Holo effekt, az utolsó sor 2. és utolsó két lakkja az, amit kinéztem. :)


Innét a körömágyápolót szeretném beszerezni. :)


A hajszínezőkből lehet, hogy veszek majd. :)

Ha valaki nyaralás előtt áll, akkor az üres kis travel size flakonok nagyon praktikusak, szerintem. :)

Ezek voltak tehát a kifutó termékek. Az áruk szerintem marad a szokásos 349Ft. Remélem pár dolgot sikerül majd beszereznem azok közül, amiket kinéztem. :) Hamarosan hozok majd képeket az új termékekről is.

Ti kinéztetek valamit? :)


Megjegyzések

  1. Rózsaszín holo és ezüst tus listás volt meg a nude paletta is... De azért vadászni nem fogok rájuk se... Vagyis ha járok arra és van még, megveszem, de csak ezért nem indulok el a város túlsó felébe...:D

    VálaszTörlés
  2. Néhány szájfény biztosan jönni fog... Meg körömlakk, de az mindig becsúszik.

    VálaszTörlés
  3. imádom ezeket a kifuttatós dolgokat :D tavaly nyáron is alaposan bevásároltam, csak az a baj, hogy itt a neten sok mindent kinézek magamnak, de sajna dolgozok, nem tehetem meg azt, amit sok más, hogy random délelőtt/reggel elmegyek a rossmannba/dm-be csak emiatt... így sokszor volt, hogy már csak a teljesen kifosztott állványok fogadtak :( remélem idén majd több szerencsém lesz :))

    VálaszTörlés
  4. Úgy érzem most van mindenem. De tényleg. Ha Rossmanban vagy hasoló helyen vagyok, hiába látom szép szemhéjpúdereket és a mégszebb lakkokat.....semmi különös ingert nem érzek, hogy valamelyik kellene. Megnézem pár dolgot, de vissza is teszem a polcra. A fogyó dolgokat szoktam csak után tölteni. Pl : Spirál

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok! Sutyiba megindult a kiárusítás! A győri müllerben nincsenek már all about paletták, meg elég jól ki volt fosztva! az árkád rossmannjában még egész szép a választék, ott sikerült két palettát szerezni+szempillaspirált!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)