Essence Új Szortiment 2015 Ősz-Tél

A Catrice után megérkeztek a testvérmárka, az Essence újdonságai is, amik az őszi-téli szortimentváltással kerülnek majd a polcokra. Az az igazság, hogy az elmúlt évekkel ellentétben engem most annyira nem nyűgöztek le az új termékek. Szépek, jók, pár dolgot azért kinéztem, de most elmaradt a nagy szájtátás és alélt sóhajok sorozata. 
Másoknál biztosan ez sem hiányzik, de hát mindenkinek más tetszik. Nézzük meg közelebbről az újdonságokat szerintem. :)

A hatos paletták után most új, nyolcas palettákkal jelentkezik az Essence. A színek most sem túl eget rengetőek, de jól kihasználhatóak a mindennapokban. Habár 1-2 matt árnyalatot tehettek volna mindegyik változatba szerintem, így teljesen jól használhatóak lennének, de így egy utazásnál vagy csak sima sminkelésnél szerintem más palettát vagy monot is elő kel vennünk, mondjuk egy highlightnak.


Ez a színösszeállítás szerintem szuperre sikeredett.


Ez a színösszeállítás nagyon hasonló a hatos palettához. Szintén szép, de szerintem egymagában nem annyira lehet kihasználni. Ennek ellenére ha valakinek nincsenek még ilyen színei, aklor érdemes beszerezni. :)


A nyolcas paletták egyébként a 2 és 3 méteres állványokon lesznek kint. Ez a színösszeállítás is szuper, őszre tökéletes szerintem.


A legnépszerűbb szerintem ez a kis nude paletta lesz. Nagyon kellemes, harmonikus színek, ha a legvilágosabb szín és a barna matt lenne és azonnal utánavetődnék, de így van egy kis hiányérzetem.


Érkezik két új papírdobozos box is. Ez a verzió matt, ami szerintem szuper és a színek is jól kihasználhatóak, habár szerintem ezek a paletták eléggé túl vannak árazva. A csomagolás persze nagyon cuki, de ezért az összegért már kaphatunk egy 12 színű Makeup Revolution palettát is :)


Az új smokey paletta nekem annyira nem tetszik, valahogy nem látom harmonikusnak a színeket.


Három új mono is érkezik a kínálatba. A kék csak a 3 méteres állványokon lesz megtalálható. A középső nekem nagyon tetszik, tökéletes őszi szín.


Az I love nude vonalba ez a két árnyalat fog érkezni. Ők is csak a három méteres állványokon lesznek megtalálhatóak. Lehet én vagyok rosszul összerakva, de a rózsaszínest és simán használnám pirosítónak is. :P


A Metal Glam vonhoz ez a két szín csatlakozik. A világos szín a 2-3 méteres, míg a sötétebb árnyalat csak a 3 méteres állványokon lesz fellelhető.


Érkezik a szortimentbe egy ilyen 2 az 1-ben szemkihúzó is. Erre nagyon kíváncsi leszek. :)


Az új Smokey szemcerkák szerintem nagyon szépségesre sikerültek. Várom róluk a teszteket. Ők is csak a három méteres állványokon lesznek kitéve.


Szintén a három méteres állványra érkezik ez a cuki tus, ami a hegye alapján elsőre nagyon szimpi, de róla is megvárnám majd a teszteket, mert az Essence tusokkal eléggé vegyesek a tapasztalataim.


Három új spirál is érkezik minden állványra. A pink-fekete eddig (ha jól tudom) csak a három méteres állványokra volt csak kirakva.


Érkezik egy új vízálló spirál is.


Az új feles műszempilla nekem nagyon tetszik én legszívesebben ilyet használok. :) A műszempillák a kettő és három méteres állványokon lesznek kint.


Tincses pillák.


Tincses pillák több méretben.


Műszempilla-ragasztó.


Egy új árnylat érkezik a matt alapozók közé. Mindegyik állványon elérhető lesz majd.


Bemutatkozik a Pure Nude alapozóvonal, ami a most olyannyira népszerű "nincs-smink érzetet" produkálja. A 2-3 méteres állványokon találjuk majd meg.


A dupla krémkorrektorok közé is érkezik egy új árnyalat. A 2-3 méteres állványokra kerül ki.


Új korrektoirok is érkeznek, szintén a Pure Nude szériában. Ők is kint lesznek a 2 és 3 méteres állványokon is.


Az Essence is piacra dobja a maga kis kontúr-highlight kompaktját. Nekem ez kevésbé szimpi, a kontúrszínek inkább bronzosítónak tűnnek, legalábbis egy fehér bőrhöz túl narancsos hatásúnak. Ezeket csak a 3 méteres állványokon találjuk meg.


Érkezik két új matt pirosító is. Ezek elsőre nekem nagyon szimpatikusak. Nagyon szép őszi színeknek tűnnek. Ráadásul minden állványon megtalálhatjuk majd őket.


Az ajakápolók közé egy csodaszép bogyigyümi árnyalat kerül be. :)


Kapunk a kínálatba 4 mini  színezett ajakbalzsamot is, amik sheer azaz enyhe fedésűek. A Catrice hasonló terméke nagyon szuper volt, én magam is kedvelem őket, így erre is nagyon kíváncsi leszek. :) A 2 és 3 méteres állványokon lesznek elérhetőek.


Érkezik két új mini szájfény szett is. Ezek ios a 2 és 3 méteres display-re kerülnek majd ki. Szerintem nagyon helyesek. Barátnőnek vagy huginak, fiatalabb lány rokonnak szuper ajándék egy ilyen kis szett. :)


Ez a színkombináció különösen tetszik. :)


Egy teljesen új rúzsszéria is debütál. A Sheer&Shine vonal. amibe 13 fényes, gyengébb fedésű árnyalat került. Nekem nagyon tetszenek ezek a rúzsok és a csomagolás is mutatós, remélem nem lesz túl gagyi a műanyag. Ráaádásul m inden állványra kikerülnek majd. Innét a mádosikat ki is néztem magamnak. :)


Ebből a csoportból is a 2. tetszik. :)


Innét az utolsó három tetszett meg elsőre. :)


Az XXXL Shine és Longlasting széria új színei. Az a barackos árnyalat csodaszép. :)


A Catrice mellett az Essence is jelentkezik az őszi-téli szezonra folyékony rúzsokkal, amik szintén mindenhol ki lesznek téve. Még a csomagolás is hasonlítz a testvérmárka termékeiéhez. Nagyon kíváncsi vagyok rájuk, főleg mert a színek csodálatosak. Nem is tudok választani így elsőre, mind a hat árnyalatért odavagyok. :D


Alig várom a teszteket róluk. :)


A The Gel lakkok új színei. Ezektől annyira nem jöttem lázba, egyedül a 3. tetszik.


Három új Liquid Foil árnylat is érkezik.


Matt latex hatású lakkok.


Ősdzi-téli szortiment nem is lehetne csodás sötét lakkok nélkül. Innét a másodikat és a harmadikat már ki is néztem magamnak. :)


Érkezik ö metálfinisű lakk is, melyből (ha jól látom) egy multichrome és egy duochrome. Ezekre kíváncsi leszek. :)


A Pastel lakkok két új árnyalata.


Egy új hőre változó lakk is kerül a szortimentbe.


Három új lakk francia manikűrhöz.


Ezekre a púderfinisű lakkokra nagyon kíváncsi leszek. :)


Körömápoló olaj.


Színerősítő alaplakk, körömápolók és egy fényvisszaverő buborék határú fedőlakk. Erre nagyon kíváncsi lettem. :)


Körömdíszítő matricák.


Körömdíszítő tetkó toll.


Műköröm szett.


Érkezik egy ilyen szépséges ecsettartó is. Őt már ki is néztem magamnak. :)


Az ecsetek közé bekerül ez az alapozóecset is.


hajgumi és karkötő. Hjajjj gyerekkoromban mennyi ilyet csináltunk. :D


Hajpántok.


Két kézfertőtlenítő gél is érkezik. Ezeket meg fogom nézni magamnak, főleg a gyümölcsillatú birizgálja a fantáziámat. :)


Mini hajgumik. Mivel sokszor hordom a hajamat oldalfonatban, így ilyenre mindig szükségem van. Ráadásul nagyon helyes ez a kis tök hozzá. :) 

Nos ezek lennének az új termékek. Igazából engem legjobban a matt pirosítók és a folyékony rúzsok fogtak meg, no meg a lakkok közül néhány. A nem-sminkes részről pedig az ecsettok, a kézfertőtlenítő és a hajgumik tetszenek, ezeket biztosan megnézem majd magamnak élőben is. :) 

Ti mit szóltok az újdonságokhoz? Kinéztetek valamit? :)

Megjegyzések

  1. Semmi sem hatott meg. A púderfinisű lakkoknak szép a színe. Ennyi.

    VálaszTörlés
  2. Greys, roses, vintage paletta, foil körömlakkok és darks körömlakkok...de magamat ismerve úgyis megnezem a folyékony rúzsokat is...sőt...magam ismerve, ha rosszak is veszek.közülük...xD

    VálaszTörlés
  3. Alig várom, hogy végre megérkezzenek, gyertek csak ősz színek,gyertek.:D

    VálaszTörlés
  4. A körömmatricát megnézem majd magamnak, rég láttam ilyen egyszerű, de nagyszerű darabokat. Az ecsetre és az ecsettartóra tuti lecsapok, mert a többi (egy kivételével) megvan és imádom őket, annyira nagyon szépek! A folyékony rúzsok mindkét márkától érdekelnek, de inkább a Catrice-t választanám. :)

    VálaszTörlés
  5. A sötét meg a metálos lakkok nagyon tetszenek... de egyébként a többi nem igazán. Az a sötét folyékony rúzs nagyon szépnek tűnik így, de amíg nem tudom, milyen minőség... essence-t azért nem vennék látatlanban.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)