Instagram Mix 2015/2.


 Már több mint fél év eltelt ebből az évből, így ideje volt, hogy elhozzam nektek az elmúlt három hónap Instagram válogatását. Ezalatt a három hónap alatt sok dolog történt velem, jártam blogger találkozón, munkahelyet váltottam, kétszer is megoperáltak, telefont cseréltem (nekem ez nagy dolog, mivel nagyon tudok ragaszkodni a telefonjaimhoz :D), így mondhatom, hogy mozgalmas negyed évet tudhatok magam mögött. 
Az instagram posztolásaim sűrűsége eléggé változó volt, hiszen vannak napok, amikor egyáltalán nincs időm ilyesmire, máskor viszont, ha időm és kedvem engedi, akkor szívesen posztolok akár naponta többször is. :) Most a kedvenc fotóimból láthattok válogatást. Illetve Bagira cicáról írtam egy picit bővebben, mert igazán különleges kis cicahölggyé cseperedett. 

Az első képen egy kis random vegyes válogatást láthattok. Június elején a családommal elmentünk a győri állatkertbe. Sajnos nagyon ritka ha az egész család össze tud jönni, így különösen nagy élmény volt. Főleg mert a nagymamám nagyon jól érezte magát és rengeteget nevetett. :) 
A második képen az elmúlt hónapok hétköznapi sminkkellékeit láthatjátok. A harmadik fotón a tóparti házunkban lévő szobám, illetve a kilátás látható. Végül pedig egy kis életkép a munkámról, egy kiállítás megnyitóról. :)


 Néhány tavaszi outfit. Az idei tavasz nem volt a kedvencem, még májusban is sokszor kabátban ültem az irodában. :D


 Ritkán fordul elő, hogy számomra tökéletes farmert találok, de most kettőt is beszereztem, az egyik a világos Tally Weijl farmerom, a másik pedig egy sima fekete H&M jeggings. Utóbbiból újravásárlás volt ennek a darabnak a beszerzése, (szerintem ki is felejtettem a Glamour napi haul-ból) mivel az előző hasonló darabomból kifogytam.
 A négy képen egyébként a négy kedvenc, leggyakrabban viselt frizurámat is láthatjátok. Tudom, rém uncsi, de általában csak ezekre van időm. :)


 Alig vártam már a jó időt, hogy hordhassam a kedvenc tavaszi-nyári ruhadarabjaimat. A második képen lévő ruha nagy kedvencem lett, mióta megvan szerintem nem volt olyan hét, hogy ne viseltem volna. A kimono kardigánt is imádom, a korall színű maxiszoknya pedig még tavalyról van, az akkori nyár legjobb vétele volt. :)


 A második képpel kapcsolatban van egy vicces kis sztori, ugyanis aznap, amikor először hordtam így a hajam, az asszisztensem kisebb sokkot kapott, mert azt hitte levágattam az egyébként most már csípőig érő hajamat. :D Pár éve egyébként volt ilyen állig érő bubifrizurám, amikor lenövesztettem a szőke hajamat. :)


 A két kedvenc nyakláncom. :)


 Két fotó az áprilisi bloggertaliról. hjatalmas élmény volt és szuper volt újra látni a lányokat és új embereket megismerni, akik számomra eddig ismeretlen blogokat vezetnek. Pár új kedvenc blogra is szert tettem így. :)


 Néhány tesztelésre kapott termék és egy kis vásárolgatás. :)


 Az Aloe Water az idei tavaszi kollekció része volt a Yankee Candle-nél, de számomra nagy csalódás volt. Maga az illat csodás, de már a második égetésnél alig lehetett érezni. A Champaca Blossom viszont idén is az egyik kedvenc tavaszi illatom volt. Középen pedig a legutóbbi Yankee zsákmányt láthatjátok, amiből párat már kipróbáltam.


 Még egy kis Haul. Joy-Napok és egy kis mindennapi szükséges. Imádom a kókuszvizet, de eddig csak külföldön tudtam beszerezni, így nagyon örülök, hogy a DM-ben is kapható már. Önmagában is nagyon szeretem, de főleg smoothie-kat készítek vele. :)


 Néhány mani. :)


 A lila Rimmel lakk és a Claire's topper középről nagy kedvenceim lettek. :)


 Néhány kora tavaszi fotó az alsó sorból. fent pedig egy kis szigetközi hangulatot láthattok. :)


 Május. :)


 Ritkán veszek cserepes növényeket, de a fűszernövényeknek és a hortenziának sosem tudok ellenállni. :D


 A rózsáimra idén különösen büszke vagyok. A lila és a rózsaszín először virágzott. :)


 Nagy szerelmem a fehér rózsa, és hosszú éveken át próbáltam nevelgetni otthon is, idén először túlélte a kertészeti tudományomat. :D


 A nyár első kirándulása és strandolása. :)


 Néhány reggeli. :)


 Vacsi, gyors ebéd és egy kis nasi. :)


 Év eleje óta amennyire lehet elhagytam a glutént a táplálkozásomból. Már nagyon megszerettem a gluténmentes tésztákat és a két kedvenc köretem a a saláta és a quinoa lett. :)


 Azért heti kettő csaló-evést megengedek magamnak. Az első képen egy házi svéd húsgombócot láthattok, ami csirkehússal készült, sütőben sült krumplival. A második képen egy parmezános csirkét örökítettem meg. A pizza a kedvenc olasz éttermemből a győri La Dolce Vita-ból van. Itthon itt ettem a legfinomabb pizzát eddig. A csokis epret pedig Gergő készítette nekem az első műtét után. :)


 Húsvéti dekorációk. :)


Puszedli, aki a fotókat elnézve a világ leglustább de minimum egy narkolepsziás macska benyomását keltheti. :D 


Bagira időközben felcseperedett és egy szépséges kis feketepárduc lett belőle. :) Frank cicával is összeszoktak már és sokszor játszanak. A középső képen épp bújócskáznak. Frankről nehéz fotót csinálni, mert nagyon félénk cicamica. Sajnos a menhely előtt borzalmas élete lehetett. Nem akarok belemenni abba, hogy milyen sérülésekkel került a menhelyre, de a nyilvánvaló kínzás nyomai látszottak rajta. Egészségileg sajnos még mindig nem jött rendbe teljesen, de már egyre többször engedi magát megsimogatni és néha már a lakásba is bemerészkedik, főleg ha tudja hogy valamilyen finom falatot remélhet. A pozitív változásban szerintem Bagirának is jelentős szerepe van, ami a legkedvesebb, legdrágább kis teremtmény akit ismerek. 
Talán tudjátok, hogy a nagyimnak a cicákon kívül még van egy idős kutyusa is, aki sajnos az utóbbi egy évben teljesen megvakult és mostanra a hallása és megromlott, így nagyon nehezen tud közlekedni, főleg a lépcsőn nehéz őt levinni. Tavasszal vettük észre, hogy Bagira elkezdett anyáskodni a kutyus fölött. Mosdatja, segít neki a közlekedésben, ha rossz irányba akar menni, akkor finoman hozzádől és terelgeti. Nagyon megható látni, hogy ez a kis állatka milyen szeretettel és gondoskodással viszonyul a nagymamámhoz, az idős, beteg Félixhez és a lelkileg és fizikailag sérült Frankhez. 

Nem akartam regényt írni róla, de tényleg nem találkoztam még macska részéről ilyen szintű gyengédséggel. Még júniusban történt, hogy egy kismadár kiesett a fészekből az udvarunkon. A macskák persze azonnal felfigyeltek rá és mire közbeléphettem volna, Bagira már a szájába vette. Sajnos tudtam, hogy ha sikerülne is elvenni tőle és visszatenni a fészekbe, a madáranyuka valószínűleg újra kilökné, hiszen érezné rajta az idegen illatot. 
Reménykedtem benne, hogy a cica nem kínozza majd sokáig. Ehhez képest azt vettem észre, hogy Bagira mosdatja a kismadarat majd mellé fekszik és a testével melegíti. Sőt, még éjszakára is bevitte magával a kamrába és a kosarába tette, melegítette. Másnap elvittük a kismadarat az állatorvoshoz, de kiderült, hogy a kis rozsdafarkú sajnos az eséskor eltörte a lábát és a szárnya is megsérült, így nem lehetett rajta segíteni. De még az állatorvosunk is meglepődött, amikor elmeséltük neki, hogy a kismadarat egy cica tartotta életben ilyen sokáig. 


Az előző válogatásból méltánytalanul kimaradt Baby kutyus, így most róla hoztam két fotót, amint látjátok piszok jó dolog hájas tacskónak lenni. :D A Puszedlinek vásárolt cicakosarat is magáévá tette, így most abban alszik. A frissen nyírt pázsiton hempergés pedig szerintem minden kutya számára igazi boldogság. :) 

Remélem tetszett nektek ez a kis mix. Legközelebb szerintem szeptemberben hozok majd ilyen válogatást, a nyári képekből. :) 

Szép estét Mindenkinek és köszönöm, hogy benéztetek! :) 

Megjegyzések

  1. Teljesen irreális, hogy egy normális, dolgozó embernek szépen belőtt blogger-haja legyen... szerintem elég változatos, ahogy hordod, és egyébként is szép hajad van. (Én az esetek 99%-ában nem csinálok vele semmit se. Ígyis-úgyis szögegyenes.)

    Viszont az, hogy a madarak megérzik az emberszagot a visszatett bébimadáron, az egy mese. Semmilyen alapja nincs, a madaraknak kifejezetten rossz a szaglásuk. Az viszont szintén biztos, hogy észreveszik, ha sérült a fióka... és onnantól kezdve nem érdeke, hogy az egészséges utódokkal szemben rá is energiát pazaroljon, tehát nem etette volna úgysem.

    VálaszTörlés
  2. Na végre outfit fotók!!! Jó mind , a hajad is szép én is vagy kontyban vagy befonva hordom , esetleg félig lent félig feltűzve (half up half down) . Nekem amúgy fenékig ér a hajam és sötét mint neked. De ne aggódj h csak ilyen frizukat hordasz , ne feledd a hosszú haj egyszerűen kiengedve is remekül mutat! (Marika)

    VálaszTörlés
  3. Először én is azt hittem, hogy levágattad a hajad, de aztán rögtön utána lévő képen láttam, hogy erről szó sincs...:D

    Egyébként nagyon szép képeket válogattál össze, és csinosak az outfitek is...:D

    Ja meg tök csinos a nyaralótokban a szobád...a mienkben valahogy mire odajutottunk mindig olyan állapotban volt minden, hogy én legszívesebben hazajöttem volna inkább...bogarak, nyest (? - azt hiszem az lakott a padláson) ürülék, békák, gyíkok - élve és holtan - rengeteg elhullott darázs a földön, szúnyogok...és egyszerűen végig takarítottunk mindent és valahogy másnapra megint minden borzasztóan nézett ki...(mondjuk mi el is adtuk már, de az emlék megmaradt)

    Egyébként ilyen macskát én még nem láttam...:o
    Ha ilyen alaptermészetük lenne lehet én is szeretném a macskákat...
    Viszont szegény kutyust és madárkát sajnálom...:/

    VálaszTörlés
  4. Szuperek a képek, Bagira meg nagyon tüneményes cicus, de jó, hogy így gondoskodik minden állatkáról a környezetében - és hát gondolom Nektek is sok szeretet ad így is úgy is ezáltal ^^

    VálaszTörlés
  5. Bár követlek instán is, és mindig nézem a képeid, olyan jó volt így összeválogatva látni őket! :)

    VálaszTörlés
  6. Jól meg vagyok csúszva a bejegyzések írásával.
    Pont kérdezni akartam, hogy az Avon rúzsokról kaphatunk- e tesztet. Látom ma pont az van.
    Hajamat szintén ezekben a módokban hordom. Annyi, h én nem gumizom el a tövét az oldalfonatnál.
    Nagyon szép helyen laksz. Sajnálom, hogy nekünk nem jött össze tavaly Kunsziget.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)