A nap szettje - August Romance


A mai napon egy romantikus hangulatú, kicsit bohém, kényelmes de nőies összeállítást hoztam nektek, ami szerintem munkába, vagy akár egy meleg kora őszi napok suliba is megállja a helyét, de el tudom képzelni egy randira vagy szabadidős programra is. Teltebb alakhoz is jó választás és ebben a melegben is kellemes viselet. 


Ez a ruhafazon vékony és teltebb lányokon is jól mutat. Én most egy lapos talpú szandállal párosítottam, de viselhető balerinával, loaferrel, wedge szandállal vagy akár magassarkúval is, egy elegánsabb verzióban.
Én most egy hétköznapi szettet kreáltam, így egy nagyobb pakolós táskát választottam az outfit mellé, de egy lakalmi vagy buliszett verzióban természetesen egy kisebb clutch passzol hozzá jobban. Én személy szerint nem tudom megérteni, hogy miért kell mázsacipővel bulizni járni. Szerintem bosszantó és egyszerre nevetséges amikor valaki ilyennel lökdösődik a táncparketten. Egy kis alkalmi táska szuper befektetés ilyen szempontból.

Kiegészítőnek én egy látványos fülbevalót választottam és egy napszemüveget, mert nagyon fontos, hogy védjük a szemünket és a szem környéki érzékeny bőrt az erős sugárzástól.

Én ehhez a szetthez egy könnyed, de mégis karakteres illatot választanék. Manikűr tekintetében én egy nude lakkra szavaznék, de egy mély bordó is jó választás lehet.

Ebben a melegben nekem csak a kontyba tűzött haj jöhet szóba, esetleg estére egy laza oldalfonat. Szerintem felesleges nyakba tapadó hajjal szenvedni, vagy épp hajsütővassal bajlódni.

Én egy könnyed, egyszerű sminket készítenék ehhez a szetthez. Egy kis primer, az egységesebb bőrért, kevés korrektor a problémás részekre és egy kis bőrtökéletesítő púder.
Ezután jöhet egy szolíd kontúr és egy élénkebb pirosító.
A képen látható matt paletta szemöldökformázásra is szuper. A szemsmink előtt érdemes primert használni. Egy, a bőrszínednél 1-2 tónussal sötétebb színnel kontúrozd a mélyítővonalat, majd a belső szemzugba és a szemöldökcsontra vigyél fel egy világos bőrszínt. A szemhéjad többi, mozgó részére vigyél fel egy világosbarna színt, majd az első, kontúrszínnel satírozd el. Az alsó szempilláid tövébe is ez a világosbarna szín kerüljön. Így egy nagyon visszafogott, nappali füstös szemsminket kapsz. Egy barna szemceruzával és egy jó spirállal koronázd meg, az ajkaidra pedig egy nude színt tegyél fel. :)

Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést és elnyerte a tetszéseteket ez a szett. Az egyes darabok árát és márkáját a képre kattintva nézhetitek meg. ;)

Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? Viselnétek így ahogy van, vagy változtatnátok rajta? :)

Megjegyzések

  1. De csini a ruci. Tökéletes szett ilyen forró napokra, ha muszáj kimozdulnunk otthonról és nem elég egy bikinit felkapni. :)

    VálaszTörlés
  2. 💖 Akaromkellakaromkell....
    Annyira tetszenek az ilyen ruhák!

    VálaszTörlés
  3. Először annyira nem tetszett ez a ruha, de aztán tovább gondoltam a többi kiegészítővel és még sem sírnám el magam ha hozzám kerülne:)

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem, nem kell mondanom, hogy nem igazán hordanék ilyen ruhát... Viszont a táska nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  5. Egész jó ez a szett. Igazság szerint a ruha maga tetszik, a színe kevésbé, abból mást választanék, nagyon nem hordok fehéret, csak azért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Feketében, fehér mintával is csini lenne szerintem. :)

      Törlés
  6. Bocsánat, lemaradtam annál a táskánál *.* Tökéletes őszi darab!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)