Catrice-Essence új szortiment Kívánságlista

Lassan kikerülnek a Catrice és Essence új termékei a drogériák polcaira, én pedig idén is elkészítettem a kis kívánságlistámat, hogy mik azok a termékek, amik látatlanban is megfogtak. nem hiszem, hogy mindent be fogok szerezni, ugyanis az esetek többségében élesben már nem annyira tetszenek a termékek, illetve sokszor van olyan, hogy a teszteket olvasva elmegy a kedvem pár darabtól. Egyébként idén szerintem nagyon visszafogottan válogattam. :)



  • Prime&Fine kontúr paletta.  - Drogériás viszonylatban nem sok kontúr paletta van. A Makeup Revolution most kijött egyel, de nálunk még nem elérhető. Kíváncsi leszek a Catrice termékére. Remélem nem lesz tele csillámmal. Utazáshoz praktikus lenne a mérete. 
  • Multi Matt pirosítók - Mindegyik nagyon tetszik, ha élesben is ilyen szuperek, akkor szerintem mindkettőt beszerzem majd. A tesztek alapján eddig nagyon tetszenek. 
  • Highlighter - Már róla is olvasgattam teszteket és szintén nagyon ígéretes darab. Télre szerintem tökéletes lenne. 
  • Camouflage folyékony korrektor - A tégelyes testvére nagy szerelmem, így ki szeretném próbálni a folyékony változatot is. 
  • Deluxe szemhéjpúder paletta - Ez a színösszeállítás fogott meg. Tökéletes őszi-téli színek. 
  • Folyékony rúzsok - Több árnyalat is tetszik, valószínűleg majd élesben látva döntök róla, hogy melyike(ke)t szerzem be. :) 
  • Lakkok - A lakkok közül ezek a holo lakkok tetszenek, valamint az új nude lakkok közül szeretnék majd egyet. Mindkettő tetszik, szintén élőben döntök majd szerintem. :)

  • Matt Touch Blush - Mindkét szín nagyon tetszik, majd élőben választok és kitapasztalom őket. 
  • Folyékony rúzsok - Az essence verziójára is kíváncsi vagyok, tőlük inkább a nude árnyalatok tetszenek. 
  • The Gel lakk - Ez az egy árnyalat tetszik. 
  • The Darks és Metals lakkok - Ezeket a színeket néztem ki. 
  • Light Reflection fedőlakk - Kíváncsi vagyok rá élesben hogyan működik. Az alapötlet nagyon szimpi. :) 
  • Körömápoló - Ez mindig jól jön. 
  • Mini hajgumik - Szintén praktikusak. 
  • Kézfertőtlenítő - Ez is alapdarab, ha tetszik az illata akkor biztosan beszerzem. :) 
Ők voltak tehát az én kinézett darabjaim az újdonságok közül.  :) 

Ti melyik termékekre vetettetek szemet az új szortimentből? Ezek közül van olyan amit be akartok szerezni? :)

Megjegyzések

  1. Húú...hogy én mennyire vártam már ezt a posztodat...:D
    Eleve szeretem a te "szortimentfrissítős" bejegyzéseidet, mert mindig írsz egy rövidke véleményt már ott is, de örülök, hogy itt van ez is...:)

    A folyékony rúzsok (mindkét márkánál), a dark lakkok, és a paletta engem is érdekel majd...szóval, ha gyorsabb leszel, mint én (anyagi helyzetemet - és a júliusi költekezésemet - nézve az leszel xD), akkor remélem megosztod majd az "éles"ben szerzett tapasztalataidat is velük...Ezeken kívül engem a satírozós termékek érdekelnek majd a Catrice-től, illetve az essence palettáit megnézem majd (mint mindig, aztán élőben sose tetszenek, vagy nincs rájuk szükségem, vagy szimplán sajnálom rájuk a pénzt xD), és a catrice szempillagöndörítőjét is meglesem...

    Igazából magamhoz mérten szerintem én is visszafogott listát készítettem belőlük...:D

    VálaszTörlés
  2. Engem elsősorban az arcra való termékek érdekelnek, már alig várom, hogy végre kapni lehessen. Bár úgy hallottam, hogy 5-étől lesz, de még se Müllerben, se Rossmannban nem láttam...

    VálaszTörlés
  3. Az Essence lakkok nekem is nagyon tetszenek, igazából szinte minden ezekből a kollekciókból, szóval majd élőben válogatok, azt hiszem.
    Illetve az a Catrice highlighter is elég szépnek tűnik.

    VálaszTörlés
  4. Dark ès metal lakkok tetszenek a legjobban, de a Deluxe paletta is szimpi. :)

    VálaszTörlés
  5. A folyékony rúzsok szupernek néznek ki, de attól félek hogy az állaguk megint olyan lesz, hogy vagy tökéletesen hidratált ajakra vagy semmire, és nem lesznek tartósak sem. :(

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)