Ebay Kívánságlista 2015 Augusztus

 

Megint teljesen rákattantam az ebayre és a legutóbbi szerzeményeim után ismét szemezgettem egy kicsit. (Tudom, rossz vagyok. :P) Végül ez a lista állt össze augusztusra, hosszas farigcsálás és önmeggyőzés után, hogy mi az amire tényleg szükségem van. :D Na jó, nem mind sorolható be ebbe a kategóriába, de ha már a nyaralás idén sem jött össze a munkám miatt, valamivel muszáj megjutalmaznom magam. :D
Linkeket is mellékelek, ha esetleg valakinek megteszik 1-2 dolog. :) Ha kíváncsiak vagytok rá, miket néztem ki magamnak erre a hónapra, nézzétek meg a teljes bejegyzést. :)






Odavagyok ezért a táskáért. Polyvore-on láttam először, azóta pedig több youtube haul videóban is láttam és elég jó minőségnek tűnik. Nem mindennapi darab, de én szeretem az ilyen bohókás táskákat. Egy mozis-vacsizós estére vagy buliba szerintem szuper. :)



Ez egy kicsit romantikusabb, elegánsabb darab. Imádom a masnikat és jó ideje keresek már nagyobb és kisebb méretű krém színű táskát. Ő lesz a befutó szerintem. :)



Ebből szerintem kapásból kettőt is rendelek majd. Nem a legfenszibb darab, de táskába dobósnak, az sos sminkkészlethez szerintem tökéletes. :)



A másik két darab amiket rendeltem nagyon jó minőségű volt, így azt hiszem beruházok erre a sötétkék darabra is. Kora őszre szerintem épp ideális lesz. :)



Régóta keresek álomcsapdás karkötőt, de messzemenően ez a darab a kedvencem eddig. 



Őszre szerintem szuper ez a színösszeállítás. Magyar webshopokban is láttam ugyanezt a nyakláncot több színben is de ott tényleg horror áron volt. Az egyik helyen 5600(!!!!!!!) Forintot kértek érte 900 Forintos szállítással. Ez már rablás szerintem. 
 



Egyszerűen beleszerettem ebbe a nyakláncba. Szerintem olyan darab ami nem csak nyáron mutat jól, hanem ősszel is viselhető. Ráadásul az ára is nagyon baráti. :)




Nem vagyok egy nagy körömdekorálós, de ezt a kis szettet szerintem ki tudnám használni. Igazából ő már úton van hozzám, szóval remélhetőleg nyár végén még 1-2 tengerparti ihletésű mani elkészülhet vele. :)



A Lineige párnás BB krémje után a Lancome és az Etude House is előrukkolt már ilyen termékkel. Utóbbival szemezgettem egy ideje, de a Missha termékéről jobb véleményeket olvastam, így azt hiszem azt fogom megrendelni. Lényegében egy tégelyes alapozóról (vagy más márkáknál BB vagy CC krémről) van szó, amiben egy szivacsos párna van belemártva a termékre és erről veszed fel egy másik szivaccsal az anyagot. Adagolás és használat szempontjából nagyon praktikus szerintem. :)



Hat különböző fej van a csomagban, amikkel különféle mintákban nyomhatjuk ki a krémet. A műanyag kinyomókat nem igazán szeretem, így teszek egy próbát a fémmel. Itthon hasonlót 3000Ft-ért láttam és abban csak 3 darab volt.



Imádom az égősorokat, főleg a fehéreket, meleg fénnyel. A szobámba az éjjeliszekrényre szeretném beszerezni ezt a modellt. :)


Nos ez lenne az augusztusi ebayes kívánságlistám. Hamarosan hozok majd egy kis Essence és Catrice új szortimentes kívánságlistát is. :) 

Ti terveztek rendelni mostanában valamit ebayről? :) A fentiek közül megtetszett valami, vagy van olyan amit már megvettetek? :)

Megjegyzések

  1. De cuki ez a rózsás égősor :)

    VálaszTörlés
  2. @Elíz, ugye? ^^ Nekem is nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Szupi dolgokat néztél ki.Szinte mindig elcsábulok egy-egy termékre a kívánságlistádról! :))

    VálaszTörlés
  4. Amikor megláttam a bejegyzés címét, mondtam magamnak, hogy erre tuti nem kattintok át, mert igen veszélyes termékeket tartalmaz - gyakorlatilag az ujjaimhoz nem érkezett meg az agy információja és már töltötte is be az oldalad :)))
    A fagyis táska láttán felsikítottam, te jó ég, mennyire de mennyire édes mááááááááár????? :D A kék statement nyaklánc anyám, de gyönyörűséges, a neszesszer pedig szerelem volt első látásra! Lelkileg tönkretettél, addig nem nagyon szeretnék shoppingolni sem élőben, sem pedig virtuálisan, míg állást nem találok, de a bejegyzésed megtekintése után asszem csodásan cuki bociszemekkel fogok ma nézni életem párjára :P
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. @zsó, én másoknál is mindig így járok. :D

    @Reni, akkor küldöm a csííít a bociszemek mellé. :D Igen, ez a táska hajlamos befészkelni magát az ember gondolatai közé. XD

    VálaszTörlés
  6. Jajj, hogy én mennyire imádom az ebay-es posztokat!!!!Még-még sok ilyet! :)
    Szuper dolgokat válogattál össze, az álomcsapdás lánc és a Missa alapozó ment is wishlistre. A kimonó pedig biztosan nagyon jól fog állni neked.

    VálaszTörlés
  7. Ez a rózsás égősor nagyon szép! Szerintem majd ősszel, télen megrendelem ^^

    VálaszTörlés
  8. Használok a Misshahoz hasonló A'pieu Air fit BB cushiont használok néhány hónapja, és nagyon szeretem.
    Érik róla egy bejegyzés a Szelencére.

    VálaszTörlés
  9. Az a fagyis táska!!! De nekem most spórolás van, úgyhogy csak nézegethetek ilyesmit. Pedig ebayes ékszerekről jó hosszú wishlistem van...

    VálaszTörlés
  10. Ebay... :) :) :)
    Tibeti ezüst ékszerek engem is megfogtak. A választék brutális és meglepő a történelmi hasonlóság. Utóbbi nálam plusz pont. Nyakláncom, karkötőm itt van. A fülbevalómat még várom. Férjem ékszerész unokatestvére azt mondta: Mivel a türkiz valódi benne, megérte. Itthon háromszorosa sem takarta volna be.
    Szó-mi szó, az általad választott nyakba való is igen mutatós darab.

    VálaszTörlés
  11. Még mindig imádom, hogy újra rákaptál. :D
    A rózsás égősor nagyon tetszik, hálóba nagyon romantikus szerintem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom! :D A pénztárcám már kevésbé! :P

      Törlés
  12. Oh anyám, az a fagylaltos táska extra cukker! És az a körömdíszítő szett?!?! No meg a tortadekorálós kollekció..
    (Egyébként felháborító, hogy itthon mennyit kérnek bizonyos dolgokért, amit az e-bayen is meg lehet találni!)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)