H&M Beauty Haul + Teszt/Vélemény


A közelmúltban teljesen megújult és kibővült a H&M szépségápolási vonala és az új termékek már az üzletekben és a webshopban is elérhetőek. Az ingyenes szállítást kihasználva rendeltem pár dolgot, ezeket mutatom most be részletesen, illetve véleményezem is az új vonalat. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, nekem mennyire tetszenek az új termékek és mennyire váltak be, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést. :)



Az új termékek között test és hajápolási vonal, ecsetek, kiegészítők és sminktermékek is találhatóak. A H&M korábbi szépségápolási termékeihez képest sokkal minőségibb, prémium kategóriás termékeket találunk a kínálatban. Természetesen ennek okán az árak egy kicsit emelkedtek, de szerencsére nem szálltak el maguktól és abszolút még megfizethető kategóriában maradtak a termékek. 

A test-hajápolási termékek csomagolása és dizájnja modern és letisztult, egy kicsit skandináv stílusúnak tudnám nevezni. A sminktermékek pedig klasszikus, picit vintázs, a régi idők kozmetikumaira hajazó dizájnt kaptak, amitől az egész termékkínálat nagyon elegáns hatású lesz ránézésre. 

Az én választásom egy bőrradírra, egy testkrémre és egy pirosítóra esett első körben. 


A testvaj és a bőrradír csomagolása azonos, mindkettő átlátszó, letisztult címkével ellátott masszív tégelyben érkezik, sima fehér csavaros kupakkal. Nekem nagyon tetszik ez a letisztult minimalista csomagolás. Az a típus, amit szívesen rakok ki a fürdőszoba polcára, mert minden stílushoz illik. Tudom, hogy részletkérdés, ne számomra fontos. 


Kezdjük szerintem a testkrémmel. Szánt szándékkal választottam két különböző illatot, mivel ki akartam próbálni őket. Az ára 1790Ft és ezért az összegért 250ml terméket kapunk. 
A mennyiség alapján egy átlagos testápolóval azonos és árban sem tér el nagyon. 


A Cashmere Haze illat shea vajjal és E Vitaminnal ápolja a bőrt. 


Fontosabb infók a hátoldalon lévő címkén. 


A kupak, a többi lecsavarós verzióhoz hasonlóan trükkös, nem mindig sikerül elsőre visszacsavarni. Egyébként nagyon nagy pozitívum, hogy a kupak egy kis matricával volt lezárva. Remélem az üzletben is így találjuk őket, hiszen így pontosan láthatjuk, hogy nem szemtelenkedett e valaki bele. 


Az első benyomásom az illat volt. Nagyon intenzív, már kinyitáskor érezni. Ez pozitívum a korábbi termékeikkel szemben, hiszen azoknak bármilyen finom is volt az illatuk, sokszor éreztem gyengécskének, erőtlennek azt. 

Nos, ezzel szemben ez a termék szinte arcul csap az illatával, ami a Cashmere Haze esetében talán kevésbé pozitív, legalábbis számomra. A leírás szerint szantál és jázmin illata van, de én először egy tömény, púderes illatot éreztem, amiről kapásból az idős nékik parfümjei ugranak be. 
Komolyan nem voltam benne biztos, hogy képes leszek e elviselni magamon ezt az illatot. Ezzel kapcsolatban még lesznek gondolataim, de térjünk át a termék fizikai valójára. 


A textúráját tekintve valahol a testápoló és a testvaj között mozog, Kellően krémes, de nem ragacsos, vagy nehezen eldolgozható, pont az az állag amit én kedvelek. 


Könnyű eloszlatni és villámgyorsan beszívódik, de ennek ellenére nagyon jól hidratál, puhává teszi a bőrt. Extrém száraz bőrnek talán kevés lehet, de egy normál bőrre szerintem tökéletes, illetve enyhén száraz bőrre akár nappalra is tudnám ajánlani, mert tényleg gyorsan beszívódik. 

Az illatához visszatérve, felkenéskor először a púderességet érezni, illetve jelen van a jázmin és egy kicsit édeskés-szúrós jegy is, ami a szantál lehet. Emiatt, ahogy említettem engem egy lila hajú, rózsaszín rúzsos, banyatankos nénike parfümjére emlékeztet, aki leül melléd a városi buszon és mézes negróval kínál. (Mindenkinek volt már szerencséje ehhez a típushoz, szerintem. :D)

Pár perc múlva az illat egy kicsit megszelídül, és egy kellemes, púderes-virágos aromává változik, ami elég intenzív ahhoz, hogy akár a parfümhasználatot is elhagyjuk mellette. Én egy reggeli zuhanyzás után felkentem és még délben is éreztem az illatát. 

Összegezve: Szerintem egy jó kis testápoló normál vagy enyhén száraz bőrre. Az illata nagyon tartós és intenzív, ami miatt mindenképpen azt ajánlom, hogy szagravételezzétek megvásárlás előtt, mert nem biztos hogy mindenkinek bejön ez az aroma. 
A textúrája kellemes és gyorsan beszívódik, a csomagolása szép, egyszerű és praktikus. 

Értékelés: 5/4

Az illata már-már túl erős, és elsőre nekem egy picit zavaró. 



Szintén 250ml terméket kapunk ezért az összegért, ami szerintem nagyon korrekt ár egy testradírért. Épp ezért voltak fenntartásaim, hogy mennyire fog működni. 


A csomagolás megegyezik a testkrémével. Átlátszó tégely, sima fehér kupakkal, az arany H&M logóval és ezen illat esetében egy neon narancs felirattal. 
Gyengéd bőrradírként van feltüntetve, ami rizs és olíva őrleménnyel radíroz. 


Fontosabb infók. 


Kinyitáskor ennél a terméknél is azonnal érződött az illata, viszont itt már sokkal kellemesebb élményekben volt részem. Az illat a weboldalon mangó és kókuszként van feltüntetve, de én érzek egy kis narancsos-citrusos vonalat is benne. Egyáltalán nem mű, nem émelyítő, olyan mint egy fincsi trópusi turmix. 


Az állagát tekintve egy kicsit folyékonyabb mint egy hajzselé, egy kicsit ragacsos-nyúlós, de könnyű vele dolgozni. Az átlátszó zselében bőven vannak a radírozórészecskék.


Így fest közelről. 


Használatkor szuperül hozzátapad a bőrhöz, egy kicsit fel is habzik. Nem az a durva karistolós radír, szóval ha valaki arra gerjed, akkor ebben valószínűleg csalódni fog. De egyértelműen érződik, hogy dolgozik. A használata után a bőr nagyon puha lesz. Nem érzem, hogy szárítana, pedig a használata után olyan perverz voltam, hogy még testápolót sem használtam, mert az illata egyszerűen zseniális és csodásan megmarad a bőrön. Télen lehet, hogy kell majd mellé a testápoló párja is, ami egyébként már felkerült a wishlistemre is. 

Összegezve: Szerintem ár-érték arányban szuper, az illata csodás, a textúra kellemes és jól végzi a dolgát. Én nagyon-nagyon elégedett vagyok vele és biztosan kipróbálok majd másik illatokat is. :)

Értékelés: 5/5 

Nekem nagyon bejött, mindenképpen beszerzem majd a testápolóját is. 


Szerintem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy engem leginkább az új sminktermékek hoztak lázba. Első körben egy Pure Radienene púder pirosítót rendeltem, mivel nagyon régóta kerestem a tökéletes nude pirosítót és úgy tűnt, a képek alapján, hogy ő lehet az. 

A Tawny Peach árnyalatról van szó. 1990Ft-ba kerül. 

Maga a termék egy mutatós kis dobozkában érkezett. Én szeretem ezeket a dobozokat, főleg utazáskor jönnek jól, ha nem akarjuk, hogy a szeretett darab a neszesszerben megsérüljön. 

Elsőre, a dobozt kézbe véve rögtön az volt a benyomásom, hogy nagyon könnyű a doboz, ami a minőségibb termékekre nem nagyon jellemző. 


Infók a hátoldalon. 


A doboz oldala. 


Az árnyalat neve és színe is fel van tüntetve, ami piros pontot érdemel. 


Kézbe véve nagyon csalódott lettem. A kis hatszögletű box mutatós, szép, az arany-fekete dizájn elegáns, De annyira olcsó, könnyű, semmilyen hatású. Szinte semmi súlya nincs, könnyen karcolódik és nem is záródik túl jól. Sokan a tükröt hiányolták belőle, de engem nem zavar, hogy nincs benne, sosem sminkelek ilyen kicsi tükörben. 

Rémesen gyűjti az ujjlenyomatokat és a fényes felület miatt az én szerény kis gépemmel nagyon nagy kihívás volt fotózni. 


Különösen az arany hátoldaláról volt nehéz képet csinálnom.


Ránézésre tényleg szép és mutatós termék, de a csomagolás tekintetében szerintem valahol az Essence és a Rival de Loop környékén mozog, de megmondom őszintén nekem elsőre inkább a kínaiban és aluljárókban kapható sminktermékek csomagolása ugrott be róla. Én személy szerint inkább kifizettem volna 500Ft-al többet egy masszívabb, súlyosabb kompaktért. 
Nagyon könnyen és csúnyán koszolódik, ha belenyúlok az ecsettel, egy pillanat alatt csupa púder lesz az egész. 

Szóval ha valakinek csomagolás-tisztaság fétise van, akkor lehet, hogy nem lesz boldog a kapcsolata ezzel a termékkel. De ahogy mondani szokás a külső nem minden, sőt a belső az igazán tontos. Szóval nézzük magát a pirosítót. 


A szín pont olyan, mint amit megálmodtam magamnak. A tökéletes nude pirosító, ami teljesen kiegészíti az erősebb szem és/vagy ajaksminkeket. 
Nude barackos kicsit bronzba hajló, abszolút semleges szín. 


A nevéből is kitalálható volt, hogy nem matt termékről van szó, de csillámosnak vagy szaténfényűnek sem nevezném, inkább valóban egyfajta ragyogás van benne, ami abszolút természetes hatású.


Egy nagyon-nagyon enyhe kicsit púderes illata van, ami engem egyáltalán nem zavar. 


Itt sikerült viszonylag jól elkapni azt az emlegetett finom ragyogást. A textúrája selymes, nagyon finom, minimálisan porol, de ahogy mondtam ez is alaposan meglátszik a fekete peremen. 
A pigmentáltság ennél az árnyalatnál a közepesnél egy kicsit gyengébb, de nagyon szépen építhető. Én ezt a hatást szeretem, mert sokszor említettem már, hogy szerintem könnyebb hozzátenni egy kicsit a színhez, mint "elvenni" belőle. 


A bal oldalon alap nélkül, simán csak a bőrömre swatcholtam, egyetlen húzással, a jobb oldalon pedig ecsettel eldolgozva láthatjátok. A színminta itt benti fénynél készült. 


Kinti fényviszonyok között. Nekem nagyon tetszik ez a visszafogott szín, szerintem ez a legjobb választás egy hangsúlyosabb ajak vagy szemsminkhez, vagy ha épp az utóbbi évek őszi-téli sminktrendjeit követve egyszerre viseljük a kettőt és az arcunkra már csak valami visszafogott színt szeretnénk. 


Az említett ragyogása az arcon eldolgozva is szépen megmarad. A tartósságát tekintve átlagosnak tudnám nevezni. Nyolc órát simán kibír, de egy átbulizott éjszakát ne, hiszem, hogy átvészelne nagyobb károk nélkül. 

Összegezve: A csomagolás nagyon mutatós és elegáns ránézésre, de tapintásra sajnos nagyon gagyi. Nem zár túl jól, így a doboza nélkül nem is merném tárolni. Maga a termék nagyon minőségi, finom, a pigmentáltsága az én igényeimnek megfelelő és tartós is. Nem sok nude pirosítót tudnék felsorolni, azok közül amit üzletben is vagy itthon beszerezhetünk, még viszonylag olcsón, így mindenképpen jó vétel volt. 

Értékelés: 5/4

A csomagolás miatt muszáj levonnom egy pontot. 

Nekem nagyon tetszenek az új termékek, de az első vélemények és nem fancy promo fotók után jelentősen leredukáltam a kívánságlistát. Azért van pár dolog, amit még kinéztem, ők lennének azok. 


Cameo Pink pirosító 


Ez a dupla végű kis szemöldökecset is nagyon tetszik. 
A Carribean Crush testkrémjét is beszerzem majd. 



Valamint a Midnight Muse testápoló is nagyon szimpatikus, mivel ámbra és vanília illata van. :)

Remélem, hogy hasznosnak és szórakoztatónak találtátok ezt a bejegyzést. 

Ti próbáltatok már valamit az új H&M szépségápolási termékek közül? Ha nem, akkor kinéztetek valamit? 

Ui: Még egyszer köszönöm a sok kedves üzenetet és kommentárt. Igyekszem lassanként visszatérni, írok ha van időm és kedvem, de még nagyon nehéz. Nem igazán tudok még a veszteségemről beszélni, de ha valaki követ instán, akkor biztosan sejti, hogy mi történt. Ha egy kicsit könnyebb lesz a szívem, akkor írok majd a történtekről, de most még csak a fájdalmamat tudnám szavakba önteni és nem ez az a mód, ahogy szerintem illendő megemlékeznem itt Dexterről és a csodálatos együtt töltött 16 és fél évről, 


Megjegyzések

  1. Én is nagyon megörültem amikor meghallottam, hogy frissülnek a H&M-es termékek, biztos én is beszerzek majd pár dolgot:)

    VálaszTörlés
  2. Igazából nem nagyon mertem megnezni az új kollekciót még, mert a nyáron nagyon túlköltöttem magam már így is...de a vaníliás testapolo már itt megtetszett...szóval amint jobban lesz a pénztárcám, szétnézek...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes figyelni az ingyenes szállítást a webshopban. Plusz szerintem a Glam Napokon lesz 20% kedvezmény is majd, úgy az üzletben is megéri. :)

      Törlés
  3. Én egy nude ajakceruzát vettem elsőnek, a kezemről lehetetlen ledörzsölni csak nedves törlőkendővel, így nagy reményeket fűzök hozzá. :) Csodás színe van ennek a pirosítónak, azt hittem a kinézet alapján, hogy masszívabb a kompakt :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor fel is írom az ajakceruzát is. :) Igen, tényleg jobb lenne ha kicsit strapabíróbb lenne. Kár érte mert ránézésre olyan szép.

      Törlés
  4. Ahhh, ez a pirosító, bár elég fura, hogy még egy tükröt sem kapott O.o viszont a színe az csodááás <3 a másik, ami érdekelt, az pont ez a testradír, örülök, hogy jó véleménnyel vagy róla, ha elfogy a jelenlegi, ez lehet a következőm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznos volt a poszt. :) Nekem a tükör annyira nem hiányzik, de a csomagolás lehetne picit erősebb.

      Törlés
  5. Jo, h ismet irtal, nagyon szeretem a blogod! ;)

    VálaszTörlés
  6. Ez a testradír felkeltette az érdeklődésem. Lehet, abba hanyagolom picit a házi radírozást,ha ezt használnám. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem szuper, én nagyon megszerettem, ráadásul szerintem az ára is nagyon kedvező. :)

      Törlés
  7. A pirosító nagyon szép! :)
    Nem ismerem a H&M sminktermékeit, nálunk még nem láttam kirakva őket, de majd vetek rájuk egy pillantást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még csak most kerültek ki, sőt azt hiszem egyelőre csak BP-en vannak kitéve. A webshopban viszont már elérhetőek, érdemes figyelni az ingyenes szállítás akciókat. :)

      Törlés
  8. Külsőre nagyon tetszenek az új termékek, szeretnék majd én is venni egyet. A hajegyenestő balzsamon, tusfürdőn meg ezen a testkrémen gondolkodtam, de még nem mertem berakni a kosárba. :D Bár az akció miatt érdemes lenne csipkedni magam azt hiszem.

    VálaszTörlés
  9. Még soha nem néztem a szépségápolási termékeiket. Pedig így ránézésre valóban tetszetősek.
    Pirosító használatával még mindíg hadilábon állok. Bent a gyárban iszonyatos a meleg. Szinte minden lefolyik az emberről. Talán majd ősszel.
    Testradíron gondolkodtam. Azt szetetnék most venni. Inkább drogériákban szeretném beszerezni. Olyat amit bármikor megkapatok.

    VálaszTörlés
  10. Olyan kár, hogy mindig foghíjas az online felületen a kínálat, no de mondjuk nagyobb baj, hogy élőben nincs lehetőségem megnézegetni ezeket a termékeket, mert én azért látatlanban nem igazán merek kockáztatni :S

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)