NOTD - Rosette


Ebben a bejegyzésben a múlt héten viselt manikűrömet mutatom meg nektek. A Moyra Gel Look Rosette lakkot Raminál nyertem, de már egy ideje szemezgettem vele, mert nagyon szerettem volna egy ilyen rózsaszín árnyalatot, ami egy kicsit mályvába hajló, majdnem nude de mégis van benne valami babás. 
A zselés lakkokkal nincs sok tapasztalatom, az új Essence lakkokon kívül talán 3 ilyen darabom van. Egy nagyon egyszerű, de szerintem mutatós és csajos manit készítettem és a bejegyzésben a Moyra lakkról is olvashattok bővebben. :) 



Két rétegben kentem fel, alap és fedőlakk nélkül. Nekem így tökéletesen fed.


Az állaga egy kicsit sűrűbb, talán épp a zselés hatás miatt. 


Ennek ellenére nagyon egyszerű felvinni és gyorsan szárad. A második réteg nekem kb. 8 perc alatt teljesen megszáradt. 


A tartósságát tekintve azt kell hogy mondjam elég jó. Szerdán kentem fel és szombaton este kellett lemosnom. A hétvégén festettünk így sokat takarítottam, de még így is csak minimálisan kopott a körmeim végén. Egy körmömről jött le egy nagyobb darabban a festék. Engem meggyőzött, ráadásul pont az a rózsaszín árnyalat, amire régóta vágytam. :) 


A Claire's szerintem verhetetlen topperekben. Én az 500Ft-os akció keretein belül vettem két lakkot és szuperek. Nem kell trükközni és halászgatni, ahogy kiemelem az ecsetet, ezt a pehely-mennyiséget, amit a körmömön láthattok, ki is tudom nyerni. Ráadásul  nagyon könnyel eloszlathatóak a pelyhek és gyorsan szárad. 


Lemosni is viszonylag egyszerű, habár kell egy picit dörzsölni, de nincs szükség a fóliás technikára. 


Plusz szerintem nagyon jól fel lehet vele dobni mindenféle lakkot. Így rögtön egy kicsit mutatósabb manikűrt készíthetünk, még akkor is ha (hozzám hasonlóan) valaki túl ügyes a körömfestésben vagy nincs túl sok ideje alkotni. :) 

Nekem nagyon bejött ez a Moyra lakk, A szín és a minősége is szuper, biztosan sokszor fogom használni. :) 

Ti próbáltátok már ezt a lakkot? Milyen manit viseltetek az elmúlt héten? :) Kedvelitek az ilyen pelyhes fedőlakkokat? :)

Megjegyzések

  1. De szép a moyra lakk és a Claire's is nagyon jó!:)) xx
    Bianka

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik! :)

    Engem kicsit zavar, hogy "egymás alá" szorulnak a pelyhek...vagyis ez nem a te körmödön (ott nem is látszik), hanem nekem is ugyanilyen lakkom van (Claire's-es csak fekete-fehér), és imádom azt a lakkot, de agyvérzést tudnék kapni, hogy egymásra kerülnek, és van mikor a fél körmömre nem is jut...és mire elegyengetném, felhúzom a körömlakkot, meg elfordulnak a pelyhek és kiállnak...wáá...xD

    VálaszTörlés
  3. Szép lett! Nekem is tettszenek a rózsaszín árnyalatok. Nálunk is festés volt, de az én géllakkom nem jött le . Talán azért mert nekem igazi géllakkom van, amit körmös készít, nem ez a gélhatású lakk.
    Egy kicsit más:
    Rakhatnál ki napi outfiteket csak lefotózva h aznap mit viselsz. Nagyon inspiráló lenne, másnál is szívesen nézegetem:)
    (Marika)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon baba lett! Szép ez a Moyra lakk! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon baba lett! Szép ez a Moyra lakk! :)

    VálaszTörlés
  6. Szép kis lakk, cuki ezzel a topperrel! :)

    VálaszTörlés
  7. Teccős 😊 . Bocs, de fáradt vagyok.
    Van egy hasonló Essence toperem.

    VálaszTörlés
  8. nagyon jó ez a párosítás, a glitteres lakk különösen tetszik. :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó ez a két lakk együtt :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)