Weekend Inspiration

Remélem mindenkinek csodásan indult a hétvége. Nálunk még mindig festés zajlik úgyhogy a felfordulás elől és a takarítás előtt elmenekülök egy kicsit strandolni a barátokkal. :) Ha ma dolgoznotok kellett, akkor remélem feldobja egy kicsit a napotokat ez a válogatás. Nem akarok túl hosszú bevezetőt írni, inkább beszéljenek maguk a képek, amik remélem elnyerik a tetszéseteket.  :)


Új háttérkép, hello! :D


Csini! :)


Nude egy kis extrával. :)


Csodásan üde ez a smink.. :)


Ezt így ahogy van felvenném. :)


Szerelmes lettem ebbe a házikóba. Olyan hangulatos és barátságos. :)


Gyönyörűség. :)


Nem rajongok a strasszköves farmerokért, de ezt a darabot elfogadnám. :)


Legutóbb mikor az Ikeában jártam, a képen látható lámpát akartam megvenni, de persze pont sold out volt. :D Ez az én szerencsém. XD Egyébként csodás ez a szoba. :)


Csodás ez a paletta. Én is gondoltam rá, hogy palettába rendezem a mono szemhéjpúdereimet, de már nagyon ritkán veszek monokat, szóval nem sok értelme van. :) De ezt elfogadnám. :P


Nem tetszik ez a fazon, de ezt a darabot még én is szívesen viselném. :)


Uhhh ezek a turmixok! *.*


Szépséges ez a konyha. Egyszerre modern és klasszikus. :)


Az a kardigán! *.*


Mint egy Disney mese! :D 

Szép Hétvégét Mindenkinek! :) 

Mik a terveitek erre a két napra? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Az a ruhaszett nekem is nagyon tetszik, bár a ruhát csak szoknyás, földig érő változatban venném föl :P Viszont a szandál, az ékszerek és az a lenge kimono (vagy nem tudom mi az, de annak tűnik) nagyon-nagyon tetszetős :)
    Ja, és a házikót is elfogadnám ^^

    VálaszTörlés
  2. Csoda a kis medál. ♥ A másik kedvencem a smink, egyszerűen csodás. :-)
    Én most anyánál vagyok látogatóban, szóval eszünk. :-D Délelőtt a belvárosban sétáltunk, s végre láttunk egy kis részletet a Barokk esküvőből. Hihetetlen, hogy évekeig itt éltem, s már anya is 5 éve, de eddig mindig úgy jött ki, hogy ez kimaradt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj pont Győben vagy! :) Meddig maradsz? Nekem sajnos a hétvégém most elég zsúfolt. Festettünk, rokonok-barátok jönnek mennek. :D Még én sem voltam a barokk esküvőn soha, pedig az ötlet maga nagyon vonz. :P

      Törlés
  3. Házikó, nyaklánc, szoba, turmixok (uramatyám :D) és utolsó kép a kedvenceim ^^

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)