A nap szettje - Autumn Sunshine


Csodás, napsütéses meleg napokkal ajándékoz meg minket az ősz ezen a héten. Ennek örömére egy igazi indián nyár outfitet készítettem Nektek, ami szerintem tökéletes suliba, munkába, egy családi programra vagy akár egy randira is. Nőies, de kényelmes szett és teltebb alakon is jól mutat. :)


Egy kis virágos, vagy apró mintás ruhácska igazi alapdarab. Különösen ez a fazon, hiszen minden alakon és minden magassághoz jól mutat. Ilyenkor, amikor reggel és este már egy picit hűvösebb van, viseld testszínű harisnyával és vigyél magaddal egy vékony dzsekit vagy kardigánt. 
Én most egy arany színű balerinacipőt választottam hozzá, de viselhetjük magassarkúval, sportosan egy tornacipővel vagy akár egy könnyebb bokacsizmával is. 
A bordó táska igazi jolly joker az őszit-téli szezonra, hiszen a barna és fekete cipőinkkel is jól mutat és néha jól esik egy izgalmasabb darabot viselni, mint mondjuk egy sima fekete. 
Kiegészítőnek én egy visszafogott arany színű fülbevalót és egy barna fonott bőr órát választottam. 

Én egy nude vagy bordó lakkot kennék fel ehhez az outfithet és szerintem egy nyárias, könnyed parfüm illik hozzá legjobban. 

Sminkben, reggelente ha késésben vagyunk jól jön egy olyan alapozó, ami mellé nem kell korrektor vagy púder, vagy épp csak utóbbiakat használjuk. 
Egy visszafogott, de kellően élénk pirosító és egy bronzosító kiemeli az arcot, és mg a fáradtabb reggeleken is segít, hogy egészségesebb kinézetet kapjon a bőrünk. 
Manapság senki sem lepődik meg, ha valaki a szemöldökét nem kifejezetten szemöldökformázásra készült termékkel hangsúlyozza. Miért ne? Ha neked a szemhéjpúder vagy a sima szemceruza passzol legjobban, akkor használd azokat. Sőt, kifejezetten praktikus egy olyan szemceruza, amivel a szemöldöködet is meg tudod igazítani. ;)
Én ehhez az outfithez egy finom, barnás-bézs szemsminket képzeltem el, nude ajkakkal. A természetesség jegyében. 

Ti milyen frizurát viselnétek ehhez a szetthez? Én maradnék a kedvenc oldalfonatomnál. ;) 

Mit szóltok ehhez a szetthez? Mit viseltek ma? :) 

Ui: Ezt a bejegyzést eredetileg vasárnapra terveztem, de elfelejtettem időzíteni, így a szokásos inspiráció válogatás helyett ezzel kezdjük a hetet, mert nem akartam, hogy egymás után két képválogatás következzen. 

Megjegyzések

  1. Szia Kedves Író! :) Régebben szerettem a blogod, de amióta ugyanazokat a témákat próbálod ledugni a torkunkon napról napra, azóta nem szívesen járok ide. Ma is olyan érzésem van, hogy semmi újat nem mutattál, írni pedig azért írsz, mert a mennyiségre törekszel., ami persze a minőség rovására megy. Beleszürkültél a blogolásba, az ötleteid pedig elfogytak. Én biztos hogy nem jövök máskor. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!

      Először is, nem hiszem, hogy korábban túl sokat jártál volna, ide hiszen akkor tudnád a nevemet. Másodszor, azt hogy vannak e ötleteim, nem tudhatod, hiszen nem ismersz. Semmi újat nem mutattam? A poszt, amihez leírtad (persze név nélkül) a véleményedet, egy olyan outfitet tartalmaz, ami én magam állítottam össze, és nem pedig néhány smink kollekciót bemutató pr fotó.

      Beleszürkültem volna? Lehet. Az elmúlt három hét életem egyik legnehezebb időszaka volt. Gyász, veszteség, tragédiák sorozata, betegség, követte egymást, a blog mégsem állt meg. Hobbiból csinálom, mert szeretem és mert a legnehezebb időszakban segített egy kicsit elfelejteni a gondjaimat. Abban igazad lehet, hogy az utóbbi három hétben nem volt túl változatos, hiszen "csak" ezek a témák kerültek fel (a teljesség igénye nélkül):

      Az őszi-téli trendek részletes bemutatása
      Nyárból ősz avagy hogyan viseljük a nyári ruhadarabokat ősszel is
      Augusztusi Kedvencek
      H&M új szépségápolási termékek tesztje
      Bomb Cosmetics Kívánságlista
      Egy salátarecept
      Missha alapozó teszt
      Mi van a neszesszeremben?
      Plusz az állandó rovatok: A nap szettje, Fashion Art, Inspirációs válogatások, COTW, stb...

      Én nem érzem, hogy a mennyiség a minőség rovására menne, és az olvasóktól kapott pozitív visszajelzések is ebben erősítenek meg. Van az enyémnél sokkal jobb blog is, nem is kevés, de ha tényleg olyan szar lenne, mint amilyennek te állítod be, biztosan nem kapnék ennyi kedves levelet és visszajelzést. Mindig lesz olyan, akinek nem tetszik valami, de akkor nem kell elolvasni. Senkinek nem dugok le a torkán semmit, mivel ez egy hobbi blog, amit hobbiból írok a szabadidőmben a saját kikapcsolódásomra, olyan témákról, amik engem is foglalkoztatnak. :)

      Én minden jót kívánok neked, remélem megtalálod azt a blogot, ami megfelel az általad előtámasztott kritériumoknak! :)

      Üdv,

      Anna (Az Író)

      Törlés
  2. Ez nagyon tetszik! :) Szuper összeállítás,minden darabját szívesen viselném. :)
    A hajam begöndöríteném hozzá és egy laza kontyba összefognám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a szett! :) Jujj de szeretem azokat a göndör-kontyokat! :)

      Törlés
  3. Én nagyon vágyok egy virágmintás ruhácskára, de nem merném felvenni... :( Amúgy ez az outfit nagyon tetszik ♥. Kardigán helyett én valami farmerdzsekit vennék hozzá, de nekem a stílusomhoz közelebb is áll ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, tessék kipróbálni őket, mindenki találhat olyat, ami jók áll neki és ami passzol a stílusához. :) Farmerdzsekivel is szuper lenne. ;)

      Törlés
  4. Ezek szerint nem csak nekem tűnt már fel, hogy dögunalmassá vált a blogod. Képeket összeollózni a kezdő bloggerek szoktak, vagy azok, akiknek semmi kreativitásuk nincs egy igényes-tartalmas poszt megírásához. A kritikából tanulni is lehet, de úgy látom amúgy, hogy Te inkább mentegetőzöl, meg másra hárítod a felelősséget nagy szavakat puffogtatva (gyász, tragédiák sorozata, stb... wtf???) amiatt, hogy nem születnek igényes posztjaid.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen! Látom, a név felvállalása szintén (vagy inkább még mindig?) nem divat.
      Nem mentegetőztem, csak tényeket vázoltam fel. Egy hobbiként írt blogot olvasol, így nem hiszem, hogy a számonkérés reális lenne, hiszen az itt olvasható tartalomért én nem kapok pénzt és neked sem kell fizetned, hogy olvashasd, mégis úgy állítod be, mintha legalábbis károd származna abból, hogy itt vagy. Ha nem tetszik, nem kell olvasni, nem kell megnyitni a képválogatásokat sem, ami egyébként az egyik legnépszerűbb és a többi olvasó által leginkább szeretett rovat. Itt csak halkan megjegyezném, hogy akkor a leghíresebb magyar bloggerek (Netti, Szandra, Glitterfingerss) is nélkülöznek minden kreativitást, csak mert képválogatásokat tesznek közzé? Egy válogatás tükrözheti a blog szerzőjének egyéni stílusát, ízlését, kapcsolódhat témához is. Én személy szerint szívesen írok a válogatások elejére kisebb-nagyobb hangvitelű novellákat. Ha szerinted ehhez sem kell kreativitás, akkor kérlek mutasd meg a saját blogod, hogy tanulhassak tőled. ;)

      Nem hárítok senkire semmilyen felelősséget, mert ahogy már említettem ez egy 100%-ig hobbi blog, amit a saját szórakoztatásomra írok, az már csak plusz öröm, ha valaki szívesen tölti itt az idejét.

      Bevallom, egy kis mértékű sajnálatot érzek amiatt, hogy időt fecsérelsz rám, ha ennyire nem tartod semmire az általam közzétett tartalmat. Biztosan el tudnád tölteni hasznosabban is az idődet, annál, hogy névtelenül írogatsz és kritizálsz.

      Ha nem haragszol, a továbbiakban nem folytatnám ezt az eszmecserét, csak amennyiben hajlandó vagy előbújni a névtelenség homályából. :)

      További kellemes estét és hetet kívánok! :)

      Törlés
  5. Nekem nagyon tetszik ez a szett. Nem gondolnám, hogy beszürkült a blog, a kezdőknek való (mi ez valami tanfolyam? :D ) összeollózás jelen esetben pedig egy posztsorozat, ami mindig is ruhák és kiegészítők összeválogatásából állt, szerves része Anna blogjának, de nyilván ezt mindkét névtelen jól tudja, hiszen régóta, már-már unásig követi a blogot. Nem szoktam kommenteket véleményezni, de úgy gondolom, hogy ez a blog tényleg azért olyan amilyen, mert az írója ilyennek képzeli el, ez nem egy fizetett hirdetési felület baromi unalmas promóknak (ahogy azt Anna is kiemelte) és nem is egy hivatalos életmód blog. Ne várjuk már el tőle azt, amire nem hivatott! Ez egyszerűen egy fiatal lány kedvtelésből írt oldala, olyan témákkal, amik az ő szívéhez közel állnak, az olvassa őt akinek ez jól esik, hiszen ez senkinek sem kötelező. Ne legyen már elvárásunk, hogy miről ír!!! Hagy legyen már meg a joga ahhoz, hogy arról ír amiről szeretne!!!!!Az, meg, hogy takarózik, meg puffogtat...Ilyenkor nem is tudom hirtelen, hogy milyen felületen járok. Hahó emberek ez egy blog egy lánytól, nem pedig valami politikai vacak, ahol puffogtatni, meg takarózni kell. Atyaég! Ha már olvasod őt, örülj neki, hogy megosztja veled a gondjait és kedvesen, tartalmasan megválaszolja a véleményedet és nem hajt 2 szóval.
    Lehet, hogy nem voltam túl összeszedett, de ez a véleményem és kivételesen nem bírtam magamban tartani. Ne olvass kényszerből olyat, ami nem tetszik, hiszen nincs aki kényszerít rá!!!!!!!!!! Kérlek Anna továbbra is "dugj le ilyen unalmas és szürke posztokat a torkunkon".
    Bocs, hogy így kifakadtam! Csak így tovább Kedves Író, ne szegje kedvedet az ilyen! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsi: hagy legyen=hadd legyen

      Törlés
    2. Köszönöm! :) Dehogy szegi a kedvemet. Szerintem még sosem élveztem ennyire a blogolást, mint az elmúlt pár hónapban. Megszűnt bennem mindenféle megfelelési kényszer és az sem zavar, ha nem érkezik annyi kommentár-véleményem, mert tényleg az lett a lényeg, hogy én jól érezzem magam és kikapcsolódjak itt.

      Lehet, hogy bunkó dolog, de annak a véleményére nem igazán tudok adni, aki a nevét-arcát sem meri felvállalni és így kritizál mást. Sem itt, sem más bloggereknél nem örülök, hogy ilyesmit látok. Ennek ellenére, sosem moderálnám a megjegyzéseket, mert mindenkinek joga van (itt, nálam) véleményt nyilvánítani. Az én személyes véleményem az, hogy az ehhez hasonló névtelen-sárdobálással csak saját magát minősíti az illető. De ha ettől jobb lesz a napja, akkor örülök, hogy segíthettem. :D

      Törlés
  6. Nekem nagyon tetszik a blogod, szora sem erdemesek a kotekedok. A tied az egyik legkulonlegesebb oldal;) Nori

    VálaszTörlés
  7. Ja, es tetszik a szett nagyon!;)

    VálaszTörlés
  8. Tetszik a szett. Hajat hozzá? Hmmm...nem is tudom. Szimpaikus az oldal fonat és a konty is. Bár egy szép oldalra fésült hullámos hajat is el tudok képzelni hozzá.
    Ha holnap nem fúj a szél, akkor felavatom a fekete skater ruhám amit múlthéten vettem egy kis rurib

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mázlista! Én soha semmit nem találok a turkálókban, ami tetszene és jó is lenne rám. :D

      Törlés
  9. :) nagyon álmos voltam este.
    ...egy kis turiba vettem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)