Augusztusi Kedvencek


 Az augusztus első fele nekem a munkáról szólt, így a hétköznapokban általában a jól bevált termékek kerültek elő. Azért akadt néhány új kedvenc is, így gondoltam erről a hónapról érdemes egy külön bejegyzést írnom. Ha kíváncsiak vagytok rá, milyen termékeket kedveltem az utóbbi időben, olvassátok el. Nagyon örülnék, ha a végén ti is megosztanátok velem, hogy mik voltak a nyári kedvenceitek, vagy ha van hasonló bejegyzésetek, akkor a linkeknek is örülök. :) 
Nem szaporítom a szót,  teljes bejegyzésért tudjátok mit kell tenni! ;) 


 Testápolás/Hajápolás


Testápolás terén a H&M újdonságai vitték a pálmát nálam augusztusban. A bőrradír hatalmas kedvencem lett, egészen biztos, hogy a következő bőrradírom és tőlük lesz. A testkrémet is megszerettem, habár, ahogy a tesztbejegyzésben is említettem az illatát még mindig kicsit erősnek érzem, így teljes testre csak ritkán használom, viszont a szárazabb részeket (könyök-térd) csodálatosan puhává teszi. Most, hogy beköszöntött az ősz, azt hiszem az illata sem fog annyira zavarni és biztosan gyakran használom majd. 

 Hajápolás terén augusztusban a Sante Bio Gingko és olíva samponja volt a kedvencem. Olyan puha és selymes lett tőle a hajam, hogy sokszor még balzsamot sem használtam, mert nem volt rá szükség. Az illata pedig fantasztikus.


 Arcápolás/Arc-smink


 Továbbra is imádom a The Body Shop E vitaminos éjszakai arckrémjét. Egészen kevés is elég belőle, így ennek a kis 15ml-es tégelynek még csak most értem a végére. Egészen biztosan újra fogom venni. 

Augusztusban főleg az irodába sminkeltem, illetve a hónap második felében a hosszú-hétvégén és a hónap végén otthon voltam, így nem éreztem úgy, hogy nekem BB krém vagy alapozó kellene. 
Az előző negyed éves kedvencekben bemutatott Biovanne fényvédős arckrém mellett csak az I heart Makeup mattító primerét, a Catrice Camouflage Cream korrektort és az NYC Smooth Skin púdert használtam.


 Ez a púder és korrektor együtt nálam örök kedvencek lettek.


 Az arcra használt termékek között nem volt túl nagy változás, egy kivételével ugyanazokat a darabokat használtam.


 Az irodában ülve megúsztam a hőséget, így sokszor szívesebben hangsúlyoztam az arcomat, mint mondjuk a szememet, sőt az is előfordult, hogy a szemsminkemhez is őket használtam. :D


 A cuki kis Essence paletta, komolyan nem értem miért vonták ki a forgalomból, szerintem ezerszer jobb volt, mint a szemhéjpúderes változatok. :) A bal oldali két színt, a bronzosítót és a highlightert szemre is szívesen használtam.


 Habár a csomagolással nem vagyok kibékülve, nem a külső a lényeg, hanem a belső. Ez a nude H&M pirosító a legeslegeslegjobb vétel volt, amit valaha elkövettem pirosító fronton. Egyszerűen mindenhez passzol és a minősége-tartóssága is fantasztikus. Itt írtam róla és színmintákat is találtok.


 A Lancome arcpaletta is nagyon ki van használva. :)


 A Catrice pirosító is kifutó termék volt, de a Müllerben még láttam belőle. 


Szemsmink


 Augusztusban nem vittem túlzásba a sminkelést, ugyanazt a spirált használtam mint júliusban is. Sokszor csak az Essence Big Bright Eyes szemceruzát használtam a belső szemzugba, a szemöldökcsontra és a vízvonalra, majd a Pupa Vamp! krémes matt szemhéjfestékét vittem fel a szemhéjamra, sőt szemöldökigazításhoz is gyakran használom ezt a terméket. 
Két olyan kozmetikum amik szerintem igazi alapdarab-jolly jokerek és mindenkinek ajánlom, hogy szerezze be őket, mert kevés az ilyen jó minőségű multifunkciós darab. :) 


Ajaksmink


 Augusztusban eléggé visszafogott színeket választottam, ajakkencék terén. Főleg nude árnyalatok kerültek a kezembe (és a számra, természetesen :D).


 Balról jobbra: Catrice Lip Smoother; Rimmel Oh My Gloss! (teszt hamarosan); Alverde Fabulous Fifties ajakrúzs;
Catrice Ultimate Colour Rúzs (Már nem kapható); Avon Ultra Colour Indulgence ajakrúzs Pink Blossom 


 Csináltam egy képet kinti fényben is, mert olyan szépek ezek az árnyalatok egymás mellett. :D 


Körömlakkok


 Megmondom őszintén, augusztusban szinte alig néhányszor festetem ki a körmömet. Konkrétan csak ezeket a lakkokat használtam és kétszer csak a Moyra lakkot kentem fel. Sem időm, se kedvem nem volt a körmömet kifesteni. A Moyra lakk viszont olyan szép, hogy két hétig csak azt viseltem. Raminál nyertem és a kedvenc rózsaszín lakkom lett.


 A lábamra az Essence Prince Charming árnyalatát használtam egész augusztusban, annyira megtetszett ez a szín ott, hogy nem is tudtam megunni. :)

 Parfüm


 Ragaszkodom a Zara parfümjeimhez.


 A Vienna és Femme illatokat használtam felváltva, utóbbi tipikusan olyan illat amit egész évben lehet viselni. Mindegyik inkább édes aroma és nagyon tartósak. :) 


Kiegészítők/Ruhadarabok


 A melegben nekem valahogy sokkal jobban esett ilyen finom, kis vékony, könnyű nyakláncokat hordani, mint mondjuk egy nehéz statement nyakláncot. Ez a három volt a kedvencem. :)


 Arany és ezüst tetkókat is sokszor viseltem, sőt bármennyire is ősz van, én még mindig szívesen hordom őket. :)


 Imádom ezt a C&A ruhát, szerintem minden héten viseltem, mióta megvettem tavasszal és biztos vagyok benne, hogy ősszel is hordom majd. :)


 A tavaly nyáron zsákmányolt Reserved maxiszoknya is nagy kedvencem volt, szintén olyan darab, amit minden héten felvettem. Nagy melegekben legszívesebben ezzel a Bershka crop toppal hordtam. 

Kedvenc Yankee Candle illat


 Augusztusban a két kedvenc illatom volt, az egyik a Black Coconut.


 A másik pedig a legkedvesebb nyári illatom az Under The Palms. 


Kedvenc Étel


 Ezt az egészséges édes quiche/pite szerelemgyereket gyakran készítettem a nyár utolsó hónapjában. szilva, alma és barack is került rá, mindegyikkel nagyon finom. :)


Reggelire legtöbbször natúr joghurtot ettem amaránttal vagy zabpehellyel, valamilyen friss gyümölccsel. 

Kedvenc Ital: Detox víz 

Kedvenc Könyv: Sajnos nem volt időm és kedvem olvasni a múlt hónapban. 

Kedvenc Sorozat: Teen Wolf, Jane The Virgin 

Kedvenc Film: Sajnos filmezni sem nagyon volt kedvem, ha mégis akkor régi kedvencek kerültek elő, Star Wars, Vasember, Vissza a jövőbe részei. :) 

Kedvenc Zene: 






A Blog Statisztikája

A három legnézettebb bejegyzés augusztusban:  




Oldalmegjelenítések száma augusztusban: 

 11818

Ezek voltak tehát az én kedvenceim augusztus hónapban. Remélem szórakoztatónak és egyben hasznosnak is találtátok ezt a bejegyzést. :)  

Nektek voltak kedvenceitek a a nyár utolsó hónapjában? A fentiek közül kedveltek valamit? :)

Megjegyzések

  1. A TBS E-vitaminos arckrémjéről már rengeteg helyen olvastam, ezért fáj a szívem, mert Romániában nem kapható.:(
    Mennyi csodaszép termék! Én a minimálison kívül alig sminkeltem. Értem ez alatt a bb krémet, korrektort, szemöldökport és szempillaspirált. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig irigyeltem azokat, akiknek semmi vagy nagyon kevés smink elég és tök jól néznek ki. :D Én smink nélkül olyan vagyok mint egy lárva. XD A folytonos alváshiány-napfényhiány miatt muszáj egy kis optikai tuning. :D

      Törlés
  2. A TBS E- vitaminos családja és a Catrice tégelyes korrektora szerintem isten ajándékai lehetnek, nagyon-nagyon beváltak Nekem is :)
    Az aztékmintás ruhádra még mindig irigykedem (függőség, na :P), fantasztikusan áll Rajtad!!! És köszi szépen, a H&M pirosítójához most nagyon de nagyon meghoztad a kedvem! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Catrice korrektor egy csoda. :) Köszönöm, nagyon szeretem ezt a ruhát, még szeretnék majd egy hasonlót őszre-télre. A H&M pirosítót meg tessék beszerezni mert zseniális. ;)

      Törlés
  3. TBS-t ide hozzánk is! :D A NYC púderhez meg annyit, hogy felénk egyszerűen eltűntek a NCY állványok :O Szóval most bajban vagyok, mert nekem is ez a hű társam már több, mint1 éve és nagyon szeretem, ugyanakkor erősen fogyóban van :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Müller esetleg? Nálunk a Müllerekben még van állvány.

      Törlés
  4. Arra a Catrie korrektorra nagyon kíváncsi vagyok. Nem sikerült eddig beszereznem.
    Szem smink tkintetében az-az Essence ceruza volt a legnagyobb kedvencem, amit tőled nyertem. Több munkatársam is megjgyezte. Hölgyek közül már van aki megvette. Másik egy menta színű Catrice szemzeruza. Ezt is többször szóvá tették, csak jó értelemben.
    Ajak kencék közül alig hasznátam valamit. Labello Soft Rose, illetve Manhattan Color Lop Lipgloss Wildberry.
    Samponból újra Schauma 7 gyógynövényes samponját és balzsamját használom, mert vlami okbó gyorsabban zsírosodott a hajam. Azóta rendben van.
    Kedvenc ruhám egy normál ülepű, de böszárú nadrág volt, amit egy kínaiban vettem. Világos homokszínű. Egy sima fehér trikóval. Nadrággal egyidőben szereztem be, férfi ruhosztályról.
    Viszont sokat adnék egy olyan azték mintás ruciért ami neked van. Ősszel is jól használható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szeretem az olyan darabokat, amiket egész évben lehet hordani. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)