Bomb Cosmetics őszi újdonságok - Kívánságlista



Megérkeztek a Bomb Cosmetics őszi újdonságai, én pedig buzgón átböngésztem a webshopot és összeállítottam egy kis kívánságlistás, hogy mely termékeket szeretném beszerezni, illetve mik azok, amik azonnal szimpatikusak lettek. Ha kíváncsiak vagytok rá, nézzétek meg a teljes bejegyzést. :) 


Az összes újdonságok itt tudjátok megnézni. 



Már a külsejével is teljesen rabul ejtett ez a fürdőbomba, főleg mivel kislánykoromban gyűjtöttem a szép gombokat. Sosem tudtunk úgy méterárú boltba menni, hogy ne könyörögtem volna ki egy-két új darabot a kollekciómba, amit egyébként egy régi dán vajas kekszes dobozban tartottam. :) 
A fagyos vanília illat gondolatától pedig libabőrös lettem. Persze teljesen pozitív értelemben. :) 


Már előre tartok a szürke, ködös, esős és rémesen hosszú novemberi estéktől. Ilyenkor szívesen vesszek hosszú fürdőket és ez a vidám, színes szappan biztosan jobb kedvre derítene. A cseresznye-alma illatkombó pedig különösen vonzó. :) 



Málna illatú, masnis és csillog? Engem megvettek kilóra. :P 



Szintén egy nagyon aranyos darab. Ha csak ránézek már mosolyognom kell. A fagyos vanília illat pedig itt is nagyon vonzó. Ki mondta, hogy télen nem lehet fagyizni? :P Ráadásul ez nem is hizlal. :D

Ti mit szóltok az új Bomb Cosmetics termékekhez? Kinéztetek már belőlük valamit? :) 

Megjegyzések

  1. Szuper! Megyek is körülnézni az oldalukra! :)

    VálaszTörlés
  2. Az a gombos mennyire cuki már? :D De a málnás cucc is nagyon addiktívnak tűnik, jajj szegény fejemnek :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondban leszünk idén ősszel! :D Túl sok a szuper kollekció és termék. :P

      Törlés
  3. Nekem, mint varrónőnek a gombosró rögtön az jutott eszembe, hogy varrni szerető barátnőnek vicces , aranyos kis ajándék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bármelyik termékük szuper ajándék szerintem. :)

      Törlés
  4. Elsőre a fagyis fürdőcucc fogott meg, bár a vanília illat nem a kedvencem fürdőtermékeknél :( Viszont az a málnás már nagyon is a kedvemre való, no meg az a szappan is igen guszta, nem beszélve a fanyar illatkombójáról :) Esélyes, hogy ezeket be fogom szerezni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)