COTW - Welcome Autumn


COTW



A hét színe ezúttal ez az őszies mustársárga árnyalat ami a színes faleveleket idézi és nekem a csodás októberi fényt is eszembe juttatja. Nagyon jól illik a nude árnyalataihoz, a feketéhez, a barnához és a többi földszínhez. Csodásan mutat a farmerrel és a mohazölddel és az arany-bronz árnyalatok is illenek hozzá. 
Egy ilyen pulcsi, vagy kiegészítő remekül feldobja és azonnal ősziessé teszi az alapruhatárunkat. 

Ti kedvelitek ezt a színt? Válasszatok három kedvencet a képről! 

Nekem a rojtos kabát, a bakancs és a sál tetszik legjobban. :) 

Megjegyzések

  1. Annyira nem szeretem ezt a színt. Ha választanom kellene, akkor a két kis táskát és a sálat mondanám:).

    VálaszTörlés
  2. Sajnos nekem sem kedvencem ez az árnyalat, de így ősz tájékán mindig kacérkodok a gondolattal, hogy egy kicsit sötétebb, piszkosabb verzióban szívesen kipróbálnék mondjuk egy pulóvert ezzel a színnel :) A képről is pont a pulcsi, a hosszú szoknya és a nadrág tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Én se szeretem ezt a színt...de ez a bolyhos valami nagyon aranyos...xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Idén nagyon divatosak ezek a táskadíszek és kulcstartók. :)

      Törlés
  4. Woah, hát én nem "nem szeretem", hanem utálom a sárgát, minden árnyalatát:D Persze az is hozzájátszik ehhez, hogy rettenetesen néz ki rajtam. De amúyg az ilyen oversize kabátok nagyon tetszenek. (Csak nem sárgában.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor ez nem jött be. :D Nekem is de valahogy még nem találtam olyat ami jól állna rajtam.

      Törlés
  5. Nem a kedvencem, de tavaly már próbálkoztam vele. V kivágású , vékony kötött felsőtvettem. Hozzá pedig egy sötét zöld kardigánt. Farmerhez egész jó.
    Innét a bakancsot és a sált elfogadnám.

    VálaszTörlés
  6. Végre egy szín, amire nem azt írom, hogy imádom, kell minden a képről - bocsi mustársárga :( :D Főleg mivel nem is tudok semmit sem kiválasztani :'D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)