Summer to Fall Outfit Ideas - Avagy nyári ruhadarabok ősszel


Végre igazi csodás indián nyárnak örülhetünk, sőt jövő hétre még ennél is kellemesebb időt jósolnak. Persze a reggelek és esték már csípősek, így jól át kell gondolni, hogy mit kapjunk magunkra reggelente. Ebben a bejegyzésben néhány olyan összeállítást láthattok, amikben a kedvenc nyári darabjaitok szerepelnek, immáron őszies verzióban. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan tudjátok a nyári darabokat ősszel is hordani, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést! A végén pedig ne felejtsétek el megírni, hogy melyik volt a kedvencetek, illetve ti hogyan viselitek a kedvenc nyári ruháitokat ősszel is. ;)

1. A kedvenc kimono-felsőd...

summer to fall



Sokan imádják ezeket a lenge kardigánszerű darabokat, és azokon a napokon, amikor ősszel még meleg 25 fok körüli időjárás van, bátran hordhatjuk őket egy sima toppal és farmerral. Én most egy picit bohém stílusú szettet készítettem vele, egyszerű, basic táskával és cipellővel, így kényelmes hétköznapi összeállítást kapunk.
Kiegészítőnek én egy finom kis fülbevalót és egy különleges karkötőt választottam. Én ehhez az outfithez egy laza beach wave stílusú frizurát készítenék, akár egy hajpánttal feldobva és egy ajakhangsúlyos sminket. :)


2. Maxiban ősszel is! 

 
summer to fall



Az egyik legnépszerűbb nyári ruhadarab a maxi szoknya. Ősszel sem kell még a szekrény mélyére sülleszteni. Sőt, a következő hétre igazán kellemes időt jósolnak, így egy zártabb szandállal (22-25 fok körüli hőmérsékletben akár egy cut out bokacsizmával is) és egy vékonyabb pulcsival vagy zártabb felsővel simán viselheted. Ehhez a romantikus stílusú szetthez én egy rojtos táskát választottam most és egy statement gyűrűszettet. Én egy laza oldalfonatot készítenék hozzá, akár egy virágos hajpánttal feldobva. Sminkben egy archangsúlyos verziót képzelek el, bronzosítóval kiemelve a nyári barnaságot, visszafogott színekkel a szemen és egy nude ajakszínnel.



3. Crop top ősszel is? 

 
summer to fall



Miért ne? Egy magas derekú nadrággal és egy kardigánnal simán bevállalhatod. Így épp csak egy kicsit villantasz és fázni sem fogsz.  Én most egy laza csajos programra készítettem ezt a szettet, amikor vásárolgatni vagy épp moziba mész a barátnőiddel. Egy kényelmes slipon és egy nagy méretű nude pakolós táska szerintem szuper választás hozzá. Egy kis dívás nőiességet ad a kalap, ami az ősz egyik legtrendibb kiegészítője és a rossz-haj napokon kifejezetten jól jön. ;) ÉKszerek tekintetében egy szép fülbevaló és enéhány vékony gyűrű egymásra rétegezve pont elég és nem veszi el a hangsúlyt a látványos darabokról, amik jelen esetben a cipő, a kardigán és a kalap.
Ehhez a szetthez én egy füstös barna-bronz vagy zöldes szemsminket tudok elképzelni, finoman kontúrozott arccal és sötétebb nude ajkakkal.


4. Ha nem tudsz lemondani a kedvenc nyári ruhácskádról... 

summer to fall



Nem is kell! Kapj fel alá egy vékony testszínű harisnyát és viseld hasított bőr vagy bőr kabáttal, kardigánnal, farmerdzsekivel és bokacsizmával. Én most egy hátizsákot választottam hozzá, amivel szerintem egy szuper suli szutt lesz, de egy kicsi oldaltáskával akár egy buliba vagy randira is viselheted. :)Én egy arany színű, kicsit azték stílusú statement nyakláncot választottam hozzá.
Hogy milyen frizurát képzelek el hozzá? Jó kérdés, lehet akár egy messy bun, oldalfonat, vagy sima kibontott egyenes-hullámos haj is. Kinek mi tetszik! ;)
Sminkben én egy bronzos füstös szemre szavazok nude ajkakkal. Jöhet még egy nyarat idéző barack színű lakk és egy üde parfüm is, hogy tökéletes indiánnyár szettet kapjunk!


5. Azok a cuki kis mintás szoknyák!

summer to fall



Biztosan a te szekrényedben is lapul egy ilyen szoknya. Egy testszínű harisnyával, laza felsővel és egy bőrdzsekivel tökéletes koncert-buli szett lehet, de akár egy csajos délutánra is tökéletes. Én egy vagány láncos nyakéket néztem ki hozzá és egy fesztiváldivatot idéző kis táskát. A dögös cut out bokacsizma pedig már igazi őszi trend. Egy kicsit zilált hullámos haj és füstös szemsmink dukál hozzá, no meg egy igazán őszies, sötét körömlakk. ;)



Ezek voltak tehát az általam kreált "nyárból ősz" szettek. Remélem mindenki talált kedvére valót közöttük és hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést! :) 

Melyik szett volt a kedvencetek? Ti szoktátok viselni a nyári darabjaitokat ősszel és télen is? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik a bejegyzés, szuper összeállítások! Az első a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  2. Egyet értek missmacskuszblog-gal, tényleg fantasztikus összeállítások. Nekem ugyan a crop top-ok nem állnak jól, de azért minden képről tetszik valami. Sose öltözöm az évszakhoz kötődő ruhákba, mindig kombinálok :D.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szupi szettek! A virágos maxiszoknyás a kedvenc! ♥

    VálaszTörlés
  4. A rojtos bőrkabát a ruhás összeállításból szerelem első látásra!

    VálaszTörlés
  5. Mindegyik tettszik, habár én nem hordok nadrágot egyátalán. Én a nyári ruháimat max. szept. első két hetében hordom, leginkább kardigánnal, vagy blézerrel kiegészítve. De pl. sosem veszek fel zárt cipőt nyári ruhához. Amíg csak lehet nyitott szandákat hordok. Ha hűvösebb az idő akkor jöhetnek a balerinák és zártabb cipők, de akkor már a ruhák is ősziesek rajtam, ugyértem vastagabb anyagúak.
    Amúgy így képen jól mutatnak a ruhák, de valahogy a valóságban nem tudom elképzelni a különböző textúrájú anyagok keverését.

    VálaszTörlés
  6. A fenti megjegyzést én írtam. :)
    (Marika)

    VálaszTörlés
  7. Az a kardigán vagy kimonó - ki minek nevezi - igen jó befektetés volt!
    Valami olcsó és jó megoldást nekem is kéne találnom. A keret karcsú. Az egyedek: Középzöld galléros és végig gombos farmer ruha. Fekete balerína és fekete táska. Ezüst és türkiz kiegészítők. A fekete ballonomat unalmasnak tartom most kicsit. Ha csak nem varrok rá színes gombokat .
    Kell valami nemtudom mi!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)