Weekend Inspiration

Habár a nap szinte szikrázóan süt és kellemes meleg árad be a nyitott ablakon át, az őszi hangulat lassanként engem is magával ragad és egyre többször kapom magamat azon, hogy teával a kezemben dekorációs ötleteket nézegetek és őszi recepteket keresgélek. 
Az őszi trendeket bemutató bejegyzés szerkesztésekor és a kívánságlisták összeírásakor szinte észrevétlenül lendülök át nyárimádóból az ősz szerelmesévé. Az első illatos fahéjas csiga elkészítése és az első reggel, amikor ballonkabátban indulok el otthonról, pedig már valóban meggyőzött arról, hogy a nyár véget ért. 
Ennek ellenére reménykedem benne, hogy még sokáig ilyen szép időnk lesz, hosszú sétákhoz és esti tábortűzhöz. Annál jobban értékeljük majd a ködös-csípős októbert az arany és bordó falevelekkel és hosszú füstillatú estékkel. :)


Éljen a pulcsis-időjárás! :)


Csodás smink, habár a szemöldök ismét rémesen mű. Nem értem azokat, akik leborotválják a szemöldöküket, hogy aztán visszafessék. Az egy dolog, ha az ember egy kicsit csal, és vastagít rajta, de ez számomra már visszataszító, különösen élőben.


Valaki nem akar meglepni ezzel a csodás Burberry kabáttal? :)


Gyönyörűek ezek a gyűrűk. :)


Ebben a farmerban én már megfagynék, de maga a szett telitalálat! :)


Annyira szép ez a matt paletta. Igazi alapdarab. :)


Van valami megnyugtató ebben a fotóban... Én személy szerint dekorációnak is imádom, az ilyen farakásokat. :)


Melyik a kedvenc teátok? Én ősszel legjobban az Earl Grey-t kedvelem. :)


Új háttérkép a laptopomra. :P


Jajj ez a cipellő!


Annyira édes ez a kis házikó. :)


Imádom az ilyen egyszerű finomságokat. :)


De jó is lenne, ha így tudnék rajzolni!


Fincsik lehetnek. :P


Egy kis cukiság. :) 

Képek: Weheartit, Pinterest, Tumblr 

Szép hétvégét mindenkinek! :) 

Mit terveztek erre a két napra? Melyik a kedvenc képetek? :)  

Megjegyzések

  1. Csodás képeket válogattál össze, gyönyörűen bemutatja az ősz szépségeit, bájait. Így könnyebb elfogadni, hogy vége van a nyárnak, s jön a hűvösebb, csapadékosabb idő. Fontos, hogy megéljük, s kiélvezzük e remek évszak lehetőségeit, mert hamarosan már az ünnepekre kell készülődnünk. :) Ezen kívül még mindig nagyon szeretem a blogod, csak így tovább! ;)

    VálaszTörlés
  2. Csodás képek ismét, és ez őszi háttérképes képet imádom, meg a teásat és a gyűrűket :) :P

    VálaszTörlés
  3. Olyan jó hangulatúak ezek a képek, én imádom az őszt, talán ezért is tetszenek ennyire. =)
    A Burberry kabát pedig nekem is jöhetne! =P ;)

    VálaszTörlés
  4. A sminknél a szemöldök szerintem nem leborotválva és újrarajzolva van, de ettől függetlenül valóban elég mű. Nekem minden évszakban az epres zöld tea a kedvencem, meg a török almatea :D

    VálaszTörlés
  5. Azt a receptet ki kell majd próbálnom. :)

    VálaszTörlés
  6. A ház és a paletta az abszolút kedvenc. Nekem még mindig nem sikerült elfogadnom,hogy ősz van.:(

    VálaszTörlés
  7. Szia! Nagyon szeretem az összeállitásaidat,mindig egy kis pluszt jelent enek a napjaimban! Mivel nálam elsők az állatok,nem kérdés, az alvò kisróka,a favorit,és utána a gyürük. Trixi

    VálaszTörlés
  8. Sosem értettem ezt a szaggatott farmer mániát, nekem olyan igénytelen hatású az egész. Néha jöttömben-jártamban olyan lyukas gatyákat látok lányokon, hogy azt hiszem foltokból varrta össze az illető :D
    Viszont a smink és a teás kép csodás :)

    VálaszTörlés
  9. Szeretek rajzolni, de a róka a nyerő. Az első kép nyaklánca pedig mesés!
    És hiányzik a saját farakásunk.
    Péntektől ma délutánig Eger melletti Szépasszonyvölgyben voltunk barátoknál. A füst illata a levegőben, az izzó galagonya és kéklő kökény bokrok a hegyek tövében , melyeket végeláthatatlan szőlő sörök koronáznak.... Fantasztikus látvány volt. Mikor az első szarvasbőgés hallatszott a hegyről...a sok kecske ami szaladt minden szavunkra, olyan színük van mint az őszi erdőnek a hegyoldalban.
    Hiányzik....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)