A nap szettje - October Flirt


Közel egy hónappal ezelőtt volt utoljára "A nap szettje" bejegyzés, így azt hiszem méltán eljött az ideje, hogy folytassam a rovatot. :D Ezúttal egy szoknyás szettet készítettem, ami egyszerre csajos, vagány és garantáltan nem fogsz fázni benne a borongós őszi napokon. :) 

october flirt



Egy fekete, bordó vagy kék rakott vagy skater szoknya tökéletes őszi-téli darab. Vastag harisnyával hordhatod munkába is, vagy egy elegánsabb szettbe is beépítheted, ha az alkalom úgy kívánja.
Én most egy mintás felsővel és egy meleg, bélelt dzsekivel párosítottam. A magassarkú bokacsizma, mait választottam hozzá, amellett, hogy csajos, egyszerre vagány és garantáltan kényelmes is.
Kiegészítőnek egy hosszú nyakláncot és egy gyűrűszettet választottam, illetve egy meleg sálat, amire már nagy szükség van ilyenkor.
A nagy méretű táskába pedig az összes holmid belefér, legyen szó munkáról vagy suliról. Ha pedig mondjuk egy csajos programra vagy randira viselnéd a szettet, akkor cseréld le nyugodtan egy kis méretű táskára. :)

Én ehhez a szetthez egy mély bordó lakkot tudnék elképzelni. Ahhoz, hogy megőrizd a kezeid szépségét és védd őket a kiszáradástól, nem árt, ha tartasz magadnál egy kézkrémet, akár mini változatban. Csak ne felejts el, használni! ;)

Én ehhez az összeállításhoz egy arc és ajakhangsúlyos sminket készítenék. Használd a kedvenc alapozódat vagy BB krémedet, ha szükséges használj korrektort is a bőrhibákra vagy szem alatti karikákra. Fixáld púderrel.
Ezután készíts egy természetes, visszafogott kontúrt, amivel kiemelheted az arcodat. Ezután jöhet egy természetes hatású pír és egy kievés highlighter.
A képen látható paletta azért is szuper, mert akár szemsminket is tudsz vele készíteni. Első lépésként formázd a szemöldököd, majd egy fényes highlightszínnel emeld ki a szemöldökcsontodat és a belső szemzugodat. Ezután a natúr kontúrszínnel emeld ki a mélyítővonalat. Ettől hangsúlyosabb lesz a tekinteted. Ügyelj rá, hogy alaposan elsatírozd a színt.
Végezetül jöhet egy visszafogott tusvonal, egy kis spirál és egy dögös bordó rúzs. Ha randira készülsz, akkor érdemes egy nude árnyalatra váltani, a legtöbb pasi nem rajong a rúzsfoltokért. ;)

Ti milyen frizurát készítenétek ehhez a szetthez? Nálam egy laza hullámos, kiengedett haj lenne a nyerő. :)


Mit szóltok ehhez a szetthez? Szoktatok szoknyát viselni ősszel és télen? :)

Megjegyzések

  1. Ez is bizonyítja, az ősz mégiscsak az én évszakom - ez a szett egészen tetszik, úgy egészében, talán fel is venném. (Mondom itt talpig feketében.) Egy sapkát még hozzácsapnék, mert ha sálhoz elég hideg van, rajtam már tuti sapka is lesz, elég fázós a fejem.

    VálaszTörlés
  2. Kizárólag szoknyát, ruhát hordok minden évszakban! Tettszik a szett.
    (Marika)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Irigylem a nőies stílusodat. :) Én is szeretem a szoknyákat és a ruhákat, de sajnos néha kényelmesebb és praktikusabb a nadrág. :D Főleg ha 3 méteres képeket kell feltennem a galériában. :D

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik, bár a csizmát lecserélném egy picit finomabb darabra. :D

    VálaszTörlés
  4. Csizmával még barátkozom. Lehet én is valami finomabb dara után néznék. Amúgy tetszik.
    Utóbbi évben kezdtem ősszel - télen szoknyát hordani. Felénk furák az emberek. Mindenki úgy nézett rám emiatt , mint aki leprás vagy ilyesmi. Meg mondogatták: Fel fogsz fázni...stb.

    VálaszTörlés
  5. A kabáton kívül minden jöhet. Szoknyában is szoktam dolgozni, még akkor is, ha hideg van. Teljesen kedvfüggő.
    Alulra nem veszek színeset, de ez a piros darab kifejezetten tetszetős!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is főleg kedv függő, de ha tudom, hogy mozgalmas napom lesz, akkor szívesebben veszek farmert. :)

      Törlés
  6. A szoknya nekem túl rövidke, de a színe csodálatos :) És a bakancsot is elfogadnám.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)