Catrice Shine Appeal Folyékony Ajakrúzs Teszt/Vélemény


Ebben a bejegyzésben ismét egy új Catrice termékkel ismertetlek meg titeket. A Shine Appeal vonal 12 árnyalattal került be az új szortimentbe. 
Én egy barnás tónusú nude árnyalatot választottam ki első körben, erről olvashattok a bejegyzésben bővebben. Tehát ha érdekel titeket, hogy érdemes e Glamour Napokon lecsapni rá, nézzétek meg a teljes bejegyzést. :) 



AZ árnyalat neve "110 Best Seller, Truth Teller",
Mostanában nagyon rákattantam ezekre a barnás nude árnyalatokra. Nem kifejezetten a Kyle Jenner őrület miatt, inkább a 90-es évek ajakszíneinek reneszánsza mozgatta meg a fantáziámat. 


A csomagolás nekem NAGYON tetszik. Sokkal jobban mint a Catrice korábbi szájfényeié. Azoknál általában nagyon bosszantó volt, hogy a feliratok 1-2 hét után már lekoptak. Egyszerűen tetszik ez az elegáns, letisztult, masszív, minőségi műanyag és a szögletes forma. Kicsit a Dior hasonló termékére hasonlít, hiszen ebben is a rúzs formáját idéző alakban helyezkedik el maga a szájfény/ajakrúzs. 
A csomagoláson, a kuponon lévő kis matricán kívül semmilyen más felirat nem látható, kivétel a gravírozott márkajelzés. 
A matricán is csak a legfontosabb információkat találjuk meg. 

Én a honlapon kutakodtam tehát. Itt tudtam meg, hogy a folyékony rúzs E vitaminnal táplálja az ajkakat. A tartósságáról nem találtam hivatalos információt.


A kupak jól záródik egy kis kattanással. Néhány tekerés után szinte magától kinyomódik a tubusból. 
Az applikátor szára eléggé rövid, a vége a klasszikus szivacsos megoldással van ellátva. Én ezt nagyon szeretem. A kialakítása szerintem szuper, mert kellően lapos és vékony ahhoz, hogy precízen fel lehessen vinni vele a festéket. Egészen minimálisan maszatolja össze a tubus (komolyan van jobb szavatok a szájfényes tartóra, tégelyre, vagy bármire? :D) nyílását, ami szintén pizitívum, hiszen korábban más szájfényeknél nem győztem törölgetni a kupakot. 

Az illata kellemes, édeskés, kicsit karamellás-vaníliás-púderes. Szerintem nagyon kellemes. 


Nagyon pigmentált. A színminta egyetlen húzással készült. Elsőre nagyon megijedtem, hogy ez bizony eléggé sötét, borzasztóan fogok vele kinézni. 
A textúrája ragacsos, de felkenés után egyáltalán nem zavaró. Szépen elterül az ajkakon, nagyon fényes, könnyebb viselet mint egy rúzs. 


Felkenve. Itt látszik, hogy egyáltalán nem sötét. Egy nagyon kellemes barnás nude színt ad a számnak. 
A tartósságát tekintve engem lenyűgözött. Én igyekszem sokat inni. Kávét-teát papírpohárból, bögréből, vizet üvegből, pohárból. Így is simán kibír 4-6 órát rajtam, fényes marad, nem kopik és nem lesz foltos. 
Az evés is egészen jól bírja, habár a fényét elveszíti, de a szín megmarad az ajkakon. 
Egyáltalán nem szárít, sőt a szám finom, puha lesz tőle. :) 


Összegzés: Az ára 1300-1800Ft között van, ami egy jó rúzsért szerintem egyáltalán nem sok. Folyékony rúzs okán voltak félelmeim, hogy mennyire lesz pigmentált és tartós, mennyire lesz könnyű a felvitele. Viszont engem meggyőzött, nagyon megszerettem ezt a terméket, szinte minden másnap ezt kenem fel, mióta megvan. A csomagolása különösen tetszik, ha valaki egy elegáns kinézetű, de pénztárcabarát darabot szeretne, akkor érdemes levadászni. Azért is mert a színválaszték nagyon változatos, csajos nude rózsaszíntől, a klasszikus piroson át, a bogyószínekig és a barnás árnyalatokig mindent megtalálunk a termékvonal kínálatában.
Az számomra még egy plusz pont, hogy ennyire tartós.

Értékelés: 5/5

Imádom ezt a folyékony rúzst és egészen biztosan fogok még vásárolni több árnyalatot is. :) Ha egy termék bevált, akkor abból érdemes többet is beszerezni.

Ti próbáltátok már a Shine Appeal vonal valamely árnyalatát? Terveztek Catrice terméket venni a Glamour Napokon? :) 

Megjegyzések

  1. Eléggé gondolkozom azon a sötétebb mályvás árnyalaton, biztos tudod, melyikre gondolok. Egyébként ennek a színe is tetszik, habár én kicsit hidegebb árnyalatban szeretem csak magamon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egy rózsaszínes nude és egy bogyószínűt néztem ki következőknek. :)

      Törlés
  2. Engem most nagyon meggyőztél! :)
    Ezt vártam az újabb termékek tesztjei közül a legjobban, mert az essence folyékony rúzsa egy felső-közép minőségű szájfényét alig éri el, de akkor majd bátrabban megyek a Catrice állványhoz (egyszer is, glamour napokon már másra van beszervezve szegény pénztárcám xD), ugyanis nagyon tetszik! Nyilván én egy erőteljesebb színt fogok választani, mert azokat jobban kedvelem, de ez az árnyalat is csodás, és nagyon jól mutat rajtad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Örülök, hogy hasznos volt a poszt.

      Törlés
  3. Ne csináld ezt! Na megnézem holnap ezeket majd, és reménykedem, hogy ott tudom hagyni! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Én is csak azért nem vettem újabbakat, mert a Rossmannba, ahová bementem még nem volt kirakva az új szortiment. Ami azért ciki.

      Törlés
  4. Nem szeretem az ilyen barnás rúzsokat. Viszont a tartóssága felkeltette az érdeklődésem. Később egy másik árnyalatban lehet beszerzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valami szép rózsaszínt vagy bordót el tudnék képzelni hozzád. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)