Home Decor Ideas - Shades of Grey


home decor



Ha összeköltözésre kerül a sor, vagy az ember élete párjával épp a közös fészket csinosítgatja, akkor bizony néha kompromisszumokat kell kötni. Sok férfit igazából nem érdekli, hogy milyen függöny kerül az ablakokra, vagy épp a fal bézs vagy tojáshéj színben pompázik e majd. 
De egy púderrózsaszín hálószobában talán már nem éreznék magukat túl otthonosan. 
Most egy olyan összeállítással készültem, ami egyszerre elegáns, lágy, nőies vonalakkal, ugyanakkor mégis férfias.
Ha illatgyertyákat választunk, érdemes egy-egy fűszeresebb, frissebb illatot is beszerezni, ami talán életünk párjának is szimpatikusabb lesz. Bár nálunk kifejezetten nagy sikere van a sütiillatoknak is. :D

Remélem tetszett ez az összeállítás és sikerült pár ötletet merítenetek belőle. :) 

A képre kattintva találtok beszerezhetőséget és árat. 

Ti mennyire kötöttetek kompromisszumokat a közös otthon berendezésén? Együtt válogattatok vagy szabad kezet kaptatok? Melyik a kedvenc darabotok a képről? :) 

Nekem a Red Velvet gyertya (nagyon szomorú vagyok, amiért nálunk már nem kapható) és a mécsestartók lopták be magukat a szívembe. :)

Megjegyzések

  1. Pont jókor jön a tipp, barátom most költözött hozzánk, adott egy rózsaszín hálószoba, és adott lesz sok sok fehér vintage bútor. Szerencsétlen próbálta elrejteni a fintorát, mikor közöltem vele, hogy a rózsaszín-fehér felállás nálam megrendíthetetlen, de nem túl jó színész :D így egyeztünk ki a szürkében, mint kiegészítő szín, és alig várom, hogy lássam a szobát teljes pompájában :)

    VálaszTörlés
  2. Nálunk változó. Van mikor nagyon egyetértünk, van mikor mindketten egyezkedünkegy közös pont felé és van a vita. Utóbbi rendszerint a régi bútorok miatt. Szeretem őket, szívesen nézegetnék pár felújított, újrafestett darabot. Mondjuk ónémetet. Azt könnyű a magyar vidéki stílussal is össze hozni. Számomra felfoghatatlan, hogy asztalosként úgy vélekedik a régi bútorokól ahogy. " nem érdekel, nem szeretem, azok felett már eljárt az idő akkor is ha nem szuhossak , nem akarom itt látni őket "
    Nekem most a takaró , párnáival persze és a vekker

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régi bútort nem szabad kidobni, az már egyszer biztos. :)

      Törlés
  3. Fú, nálunk nehéz téma, mert a barátom eléggé igénytelen, ha lakberendezésről van szó, neki minden mindegy sajnos. Én meg lakberendező tanfolyamot is végeztem, szóval mindenem a téma :-) Sokat kell harcolni, de azért győzni szoktam. Most pl. pink-narancs a hálószobánk és egyáltalán nem zavarja, sőt, mióta ilyen, sokkal jobban alszunk. A szürkét nagyon szeretem a belső terekben, az összes járólapunk és a dísztéglánk is szürke. Innen talán a váza tetszik a legjobban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végülis, ha szabad kezet kapsz, az sem rossz dolog. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)