SOTW - Autumn Bags


SOTW



Ősszel és télen, amikor vastag kabátokat viselünk, hatalmas sálakba burkolózunk, meleg sapkát húzunk és a kényelem-meleg kombó kiütéssel nyer a hiperdivatos-sikkes párossal szemben a cipőket illetően, akkor nem sok választás marad kiegészítő téren, amivel úgy igazán fel tudnánk dobni az utcai szettjeinket, anélkül, hogy fagyoskodnunk kellene.
A táska viszont ilyen. Egy szép táska a személyiségünk részét képezheti. Különösen a mai világban, amikor a kínálat bősége végtelen és mindenki találhat hozzá passzoló darabot. Puha, finom anyagút, ami olyan mint egy doromboló kismacska. Dögös krokodilbőr mintásat, feltűnő pirosat. Egyszerű, finom bézst és klasszikus, elegáns feketét.
Egy jó táskára megéri spórolni. Egy jó táska éveken át elkísér, csakúgy mint egy ballonkabát vagy a klasszikus kis fekete. A táskádról megjegyeznek és felismernek. "Nem voltam biztos benne, hogy te vagy az, amíg meg nem láttam piros táskát."
Ebben a válogatásban néhány tökéletes őszi darabot hoztam nektek, amikkel feldobhatjuk a szürke hétköznapokat. Klasszikus, merész és formabontó darabok. Van köztük néhány pénztárcabarát alternatíva is. :)

A képre kattintva találtok márkát és árat. :)

Ti milyen táskát használtok ősszel? Van kifejezetten őszi darabotok, vagy ugyanazt hordjátok amit egész évben? 

Melyik a három kedvencetek a képről? :) 

Nekem az első sor 2; a második sor 3. és a harmadik sor 1. darabja tetszik legjobban. Na azért azt a Birkint sem dobnám vissza, de zöldben vagy feketében jobban tetszene. :D

Megjegyzések

  1. Jelenleg is táskafelfedező túrán vagyok.Szeretnék valami egyedit mégis hétköznapit egyetemre. Tetszik az első sor 3., a második sor 1,3,4,5 és az utolsó sor 1 és 4.
    Így hogy írtad lehet egy piros darabot választok, szépen feldobná a szürke téli napokat :).

    VálaszTörlés
  2. Uuu a két zöld nagyon tetszik *-* nekem inkább tavaszi-nyári és őszi-téli táskám van : ) habár most úgy alakult, hogy lett külön őszim is : ) télen jobban szeretem a sötét színű táskákat, van is egy naaagy pakolósom aminek szőrme berakás van az elején, egyelőre vadászok egy kisebbet is, amibe nem pakolom bele a fél házat : DD

    VálaszTörlés
  3. A két fekete tetszik, de nem szoktam évszakhoz öltözni színekben. A táskám, cipőm mindig fekete. :)
    Amúgy, mindig ugyanazt hordom. Évente van 2-3 táskám, és akkor a kedvem dönt.

    VálaszTörlés
  4. Eddig mindig fekete táskám volt. Esetleg farmer. Ha kezdett kopni, akkor kaptam-vettem másikat.
    Most van egy fekete, egy barna aminek bézs, bogyós bordó és fekete csík van az egyik oldalán. Szeretnék egy világosabb darabot.
    Innét az első sor 1 és utolsó. Második sor első tetszik.

    VálaszTörlés
  5. Ideje lenne vennem egy rendes fekete táskát basszus, mert nincs egy normális darabom sem, csak eléggé válogatós vagyok táska téren és nehéz így... :D

    VálaszTörlés
  6. Jajjjjj <3 Első sor 1., második sor 3., harmadik sor 2., de még tudnék válogatni! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)