Weekly Inspiration

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje és túléltétek a Glamour Napok forgatagát komolyabb megrázkódtatások és negatív élmények nélkül. 
A Haul posztokból és az Instagram képek alapján idén ősszel mindenki egy kicsit tudatosabbnak, jobban átgondoltnak tűnt. Én magam is szigorú listával indultam útnak és egy kivétellel csak azt vettem meg, ami a listámon szerepelt. Büszke is vagyok magamra. Hiába, a rutin meg az évek. :D 
Én csütörtökön kora délután 2 óra alatt letudtam a drogériás körömet, plusz azt a 2 ruhaüzletet ahová célirányosan mentem be. Nézelődtem még egy kicsit, de kísértésbe már nem estem. 
Otthon még leadtam a kis Milani rendelésem, aztán pedig átadtam magam a hétvégi teendőknek. 
Továbbra is azt vallom, hogy jók ezek a kuponos akciók, főleg sminktermékek terén éri meg a tömeget és lökdösődést, a hosszú sorokat a pénztárnál. Horror sztorikat és városi legendákat persze idén is hallani lehetett felárazott, elpakolt termékekről, de számomra idén mindenképpen pozitív élmény volt a shopping ünnep. De az is lehet, hogy csak a hozzáállásom változott meg. :)


Itt órákat tudnék eltölteni. :)


Csodás ez a szett. :)


Az a halvány lila rendel anyucinak. :)


Legcukibb őszi mani. ^^


Ti melyiket választanátok? Én a kényelemre szavazok és a bézs darab mellett teszem le a voksom. :)


Az esős időt csak az ablak belső oldaláról szemlélve szeretem egy finom teával, illatos gyertyával, jó könyvvel vagy filmmel, a pizsamámban. :)


Csodás! *.*


Egyszerű de nagyszerű. :)


Hangulatos. :)


Én reggelire általában joghurtot eszem, gyümölccsel, amaránttal vagy zabpehellyel, hozzá kesudiót, mogyorót vagy mandulát. Finom, laktató és az édesség utáni vágyat is csökkenti. :)


Nagyon dög!


Ezen annyit szakadtam. :D Hallottátok hogy a Büszkeség és balítéletből zombis film készül? Itt nézhetitek meg az előzetesét. :D


De jó lenne egy ilyen kis erdei házikó. :)


Imádom ezt az időszakot, amikor szinte napról napra láthatjuk, ahogy a természet változik és lassan ideér az igazi ősz. :)


Helykihasználás tekintetében csillagos ötös. :D


Szépségek. :)


Imádom Holland Roden-t. Nem csak azért mert ő alakítja a kedvenc női karakterem a Teen Wolfban, hanem mert a stílusa is lenyűgöző.


Casual Chic :)


Ha ősz akkor sós karamell öntet. :P


Imádnivaló ez a szoba. Pont illene a kis erdei házikóba, ugye? :)


Nagyon várom már ezt a látványt! :)


Bogyigyümi lakk! *.*


Varázslatos ez a smink. :)


Whao! *.*


Hello Szépség! :) 

Szép Hetet Lányok! :)

Fotók: Weheartit/Tumblr

Hogy telt a hétvégétek? Voltatok kuponozni? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Úristen a leopárdmintás bokacsizma! Attól félek, hogy álmodni fogok vele...és még a sarka is praktikus, kedvelem, ha a magassarkú lábbeli sarka nem bőrrel bevont, így tutira nem okozok benne kárt.
    Jók-jók a kényelmes darabok, egészségesek a lábnak, de hogyan mondhatnék nemet életem legnagyobb szerelmének? :D :D

    VálaszTörlés
  2. Itt még nem felkapott a Glamour napok, ezért én meg sem vettem a magazint. Sikeresen meghűltem,ezért kényelmes ruhában, a jó melegben, teával a kezemben nézem a sorozataimat. Szerencsére szerdáig egyetemre se kell mennem. :D
    Ismét remek képek,mindegyik tetszik valamiért. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez az összeállítás, az ősz minden hangulata, színe, íze benne van!
    A házat elmntettem, legyen miről álmodozni bús napokon!

    VálaszTörlés
  4. Ohh, az a rókás mani de aranyos! Meg az Opi lakk és az ugyanolyan színű ruha, huhhhh....

    VálaszTörlés
  5. A manikűr nagyon cuki :) el is mentem inspirációnak. Nekem jól teltek a Glamour-napok, mivel csütörtök és péntek délelőtt letudtam mindent. Bár pénteken 11-kor meglepően sokan voltak a plázában.

    VálaszTörlés
  6. nagyon szuper képek!! annyira szeretek ilyeneket nézegetni : )

    VálaszTörlés
  7. Nekem ott kezdődtek a gondjaim, hogy a blogos listához képest kicsit kibővült az "éles" lista...Sok mindent lehúztam a blogon felsoroltak közül, de íródtak fel helyettük mások...Igazából nem "költöttem túl magam" - előre egy csődre készültem, így nehéz lett volna túlteljesítenem magam, és igazából a drogériás látogatásom nagyjából háromnegyed óra volt csak összesen (ruhaboltokban mekkora tömeg volt szombaton már jesszusom)...dee szerencsére anyáék "besegítettek"...Mivel pulcsim amúgy se volt, és az alapdarabok fogyó eszközök, így kölcsönös megállapodás alapján a ruha részét a dolognak (kiegészítők nélkül mondjuk) anya (és apa - közös pénzen vannak xD) átvette...Sőt anya elvitt Debrecenbe is, így megszerezhettem a hónapokkal ezelőtt kinézett Yves Rocher arckrémet és rúzst is...Az egyetlen szívfájdalmam, ami miatt eléggé "tudattalan" vásárló voltam, hogy még mindig nem sminkelhetek, és a sok csodás rúzs, amiket vettem még egy darabig kihasználatlan lesz...:(
    Szóval most itt állnak a gyönyörűbbnél gyönyörűbb új ajakkencéim az asztalon és szemezünk egymással...:/
    Főleg én velük, de lassan eljön a mi időnk is, és már nagyon várom azokat az időket...xD

    Egyébként szépek a képek, nekem a tűsarkúak tetszenek a csizmák közül - nekem is van, de kiderült, hogy tornacipő mellett annyira átállt a lábam, hogy a tízcentis tűsarok egy halálos csapda...pedig elképesztően jól néz ki...csak ne kéne annyit mennem - sőt, rohannom - minden nap...
    A sminkes képek és a körmök is nagyon tetszenek! :D

    VálaszTörlés
  8. A bőrdzsekis szett nagyon tetszik! Én péntek kora délutánig letudtam az egészet, de csak drogériában vásároltam. Budapesten, főleg csütörtök-péntek a kisebb drogériákban szinte semmivel sem nagyobb a forgalom, tényleg annyi a trükk, hogy nem a bevásárlóközpontokba kell menni.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon nagyon jók ezek a képek és az erdei házikó főleg belül...

    VálaszTörlés
  10. Nagyon nagyon jók ezek a képek és az erdei házikó főleg belül...

    VálaszTörlés
  11. Én most nagyon megfontolt voltam, mégis talán most költöttem a legtöbbet. :D Vennem kellett telefont, kávéfőzőzőt, meg néhány alapdarabot, így tényleg csak olyan jött velem haza, ami kellett és hasznos. És a lényeg, hogy most tényleg sokat spóroltam. ;)

    VálaszTörlés
  12. Miáúú! Megdögönyözném. Most minden tetszik. Főleg a szoba. 29óra ébrenlét után még a szőnyegen is elaludnék.
    Csütörtökön délelőtt letudtam a drogériás dlgokat egy DM-ben Székesfehérváron. Volt ott dolgom. Hét elején szigorúan leírtam papírra, hogy mit van szükségem. Mire van kupon és jol tudom használni. Szerdán este kivágtam a kuponokat és útvonal szerint elrendeztem. Spirált, hajhabot, hajlakkot Dm-ben vettem. Garnier Ultra Doux sampont nem kaptam. Végül Rossmanban vettem Schauma sampont és balzsamot. Meg Triple Active arckrémet és Rimmel Salon Pro alap -és fedőlakkot. Meggyőzött a teszded alapján a tartóssága. Ha nekem is ilyen jól vizsgázik, akkor később színeset is veszek.
    Péteken felhasználtam gyerekrucira a H&M és C&A kuponokat.
    Ja, meg Müllerben vettem munkatársamnak egy Catrice csavarható szemceruzát aranyos színben. Hihetetlenül oda van azért az Essece jumbó ceruzáért amit tőled nyertem. Tegnawmegkapta este műszak előtt. Madarat lehetet volna fogatni vele. Azt mondta alig várja, h kipróbálhassa.
    Dm-ben nekem most jó tapasztalataim voltak. Mikor a polchoz kerültem láttam, hogy sok minden le van árazva. Több diák és idősebb hölgy gyanakodott. Odamentem a pénztárhoz és megkérdeztem így is használható -e a kupon? Igent modtak és rakták is ki a kis jelző matricát. Mondtam az ottlévőknek. Azt az örömet!! Még beszélgettünk is. MaxFactot és Loreal kuponomat odais aftsm egy idősebb nőnek, mert nekem nem kellett. Pénteken meg sogórnőmmel az összes megmaradt uponunkat oda adtik egy 17 körüli lánynak és anyukájának a Rossmanban. Anyuka jobban örült , mint lánya.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)