A Nap Szettje - Fancy Autumn


A hétvége kezdetére egy elegánsabb szettel készültem Nektek, ami szerintem jól megállja a helyét egy színházi programon, üzleti vacsorán, bulin, vagy akár egy őszi esküvőn is. A klasszikus kis fekete mellett szerintem néha kell egy-egy ilyen izgalmasabb ruha is. 


Ez a ruha jól mutat rajtad ha magas vagy és ha alacsony, akkor is. Ha kifejezetten magas vagy, akkor érdemes a cipősarokból kicsit lejjebb adni. Szó szerint. Teltebb alakhoz nem a legelőnyösebb ez a minta, de a szabás csodás homokóra alkatot varázsol. Én minidg arra biztatom a teltebb alkatú lányokat, hogy igenis merjenek szűkebb ruhát is felvenni, A titok az alakformáló fehérnemű. Jennifer Lopez, Beyonce, és még sok telt idomokkal megáldott nő is hordja őket. 
Teltebb idomokhoz viszont érdemes egy egyszínű, mondjuk bordó vagy sötétzöld darabot választani. 
Én klasszikus kiegészítőket illesztetem a szettbe, mert szerintem ezekkel nem lehet mellé lőni, ráadásul ezeket biztosan ki fogod használni és nem csak néhány évente kerülnek elő. Ilyen egy kis fekete bolero, táska és maghassarkú. Igazi alapdarabok. :) 
Ékszerek közül, a ruha merész mintája miatt én egy látványos fülbevalót választottam, szerintem egy ilyen ruha mellé nem kell túl sok ékszer. 

Én egy nude lakkot választanék a szetthez. Parfümből, pedig valami púderesebb illatot. 

A fülbevaló és a ruha miatt én egy feltűzött frizurát ajánlanék ehhez az outfithez, ami mellett a smink is jobban érvényesül. Ez ügyben sosem lőhetünk mellé egy látványos rúzs, nude szemsmink, cicás tusvonal és izgalmas pirosító kombinációval. Esetleg még egy kis kontúrozással is kiemelhetjük az arcvonásokat. 

Extra tipp: Érdemes a magassarkú zselés sarokvédőt és talpbetétet tenni, így nem fájdul meg a lábunk és nem is töri fel a cipő. ;) 

Mit szóltok ehhez a szetthez? Felvennétek ezt a ruhát? Készültök valamilyen elegánsabb eseményre a közeljövőben? :)

Megjegyzések

  1. Jaj, de szépséges itt több minden is... Szerencsés vagyok, mert a fülbevalóhoz hasonló darabot találtam az őszi leárazásokon, és bár az őszi színvilágú ruhám mintája nem hasonlít az itt bemutatottra, kedvet hoztál a viselésére. Azt hiszem, ha enyhe idő lesz a legközelebbi színházlátogatásomkor, be is vetem majd a fülbevalóval együtt...

    VálaszTörlés
  2. Ez is nagyon szép, de az a zöldszámomra jobba hangzik. Bár nem igazán megyek olyan helyre ahová felvehetném.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)