COTW - Cranberry Twist


COTW



Erről a színről, így ezen az esős napon egy gazdag, mély, illatos forró vörösáfonyás tea jut eszembe. Vagy lehetne akár forraltbor vagy illatos puncs is. 
Én nagyon szeretem ezt a színt. Tökéletes őszi-téli árnyalat, ami mindenkinek jól áll valamely tónusban. Csodásan kombinálható a farmer darabokkal, feketével, barnával, földszínekkel, nude árnyalatokkal, a sötét mohazölddel, arannyal és bronzzal. Egy meleg pulcsi, egy nadrág, vagy egy táska tökéletes darabjai az őszi-téli gardróbunknak. Ha kabátot választunk ebben a színben azzal sem lőhetünk mellé. 
Sminkben természetesen az ajkakon és a körmökön jelenik meg legtöbbször de ha merészek vagyunk szemsminkbe kombinálva vagy pirosítóban is viselhetjük. 

Ti kedvelitek ezt a mély bordó-burgundi színt? Válasszatok három kedvencet a képről! 

Az én kedvencem a YC gyertya (isteni illata van), az oversized felső és a kalap. (De az csíkos poncsó és a pulcsi is csodás. *.*)

Megjegyzések

  1. Óóóó, igen! Ó, de nagyon igen! Imádom ezt a színt, télen-nyáron jöhet, bár a hűvösebb időben talán még szívesebben hordom :)
    Csak három kedvencet lehet választani? :P Nekem mind kéne :D

    VálaszTörlés
  2. Ejj. Na ezt a színt én is nagyon szeretem.
    Egyébként nem szeretem a poncsókat, de azt a Burberry-t egészen nyugodtan hozzám vághatná valaki:D

    VálaszTörlés
  3. Szeretem. Körömlakkom van hasonló.
    A csíkos poncsó, nagy köves gyűrű és a rojtos táska. Azért az Essie lakk és a csősál isjó.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)