Essence "Merry Berry" Trendkiadás


Az Essence idei téli limitált kollekciója igazán csodásra sikerült. Nekem már attól karácsonyi hangulatom lesz, ha csak ránézek. A kollekció december elejétől lesz kapható a Müller üzletekben. :) 
Addig is nézzük mi került a kínálatba.


Én egy picit sajnálom, hogy nem egy palettát tettek ebbe a trendkiadásba. A Happy Girls-be került paletták is megmutatták, hogy az Essence tud szuper szemhéjpúder palettákat is összehozni. Egy csodás lilás-bordós-arany színeket tartalmazó kombó szerintem nagy siker lett volna. 
De ez a két kis mono is mutatós. Már a kinézetük miatt is. :) 
Az első tesztek alapján a színük és a pigmentáltságuk is csodás. Itt találtok a kollekcióról színmintákat. 

A nevük egyébként "The Masked Ball" és "The Perfect Dress".


Én a highlightert néztem ki magamnak elsőre. Olyan csodás karácsonyi-szilveszteri hangulata van. :) 
A neve: "I Love My Golden Pumps".


A rúzsokkal kapcsolatban kicsit szkeptikus voltam, de a külföldi blogokon található tesztek alapján mindegyik csodásnak tűnik. 
A nevük: "Pink&Perfect"; "Red Rocks" és "Let's The Berry-Tale Begin".


Úgy tűnik az Essence és Catrice nagyon rákapott erre az üvegformára, hiszen már mindkét márkánál láttunk ilyesmit. Szerintem abszolút ünnepi hangulatúak, a színek meg különösen. Habár most lakk stoppon vagyok, de ebből a kollekcióból a legsötétebb szín és a topper kívánságlistás lett. :) 

"The Masked Ball"; "Purple With Purpose"; "Pink&Perfect"; "Red Rocks" és "
I Love My Golden Pumps". 




A trendkiadásban lesz egy illatos aranyfényű púder és egy csillámos hajparfüm is. Mindkettő az "I Love My Golden Pumps" nevet kapta.


A tincses szempillák szerintem szuperek, sokkal természetesebb mint a soros és már néhány tinccsel is felturbózhatjuk a pilláinkat. :) 

"Tonight I'll Be The One"


" I'll Save The Last Dance For You" nevű körömdíszítő. Ez is szuper. :) 

Szerintem ez egy nagyon jól eltalált kollekció lett. Nekem semmi sem hiányzik belőle. A highlighter, egy rúzs és a két említett lakk felkerült a képzeletbeli kívánságlistámra is. :) 

Mit szóltok ehhez a trendkiadáshoz? Kinéztetek belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. A rúzsok csodás színűek azokra kiváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. Nálam totál smink-stop van, nem csak lakk. :D Annyi mindent halmoztam fel a hónapok/évek alatt, van olyan, amit már vagy fél éve vettem, de hozzá sem nyúltam. :D És persze sok az ilyen trendkiadásos termék. Vagy nem tudtam nekik ellenállni, vagy hónapokkal később a leárazásos kosárban találtam meg 300 Ft-okért.. :D Sajnos sok olyan trendkiadásos terméket is megvettem, amire nem volt szükségem/maga a szín vagy állag nem is tetszett, dehát annyira különleges volt, hogy muszáj volt. :D Sajnos itt is ez van, igazából semmire sincs szükségem, hiszen mindenem megvan, vannak hasonló árnyalatú szemhéjpúdereim is például, de aaaannnyira ki ünnepi...:)))) Imádom azokat a ki csillagokat. :D *.*

    VálaszTörlés
  3. Oké...ezek nagyon szépek mind...ahhj....fájdítom itt a szívemet, spórolásra fogtam magam én is...><

    VálaszTörlés
  4. Jól néznek ki, de sajnos elég sokszor csalódtam a márkában. Szép külső, rossz minőségű termékkel benne. Lehet ez amiatt van, hogy hozzászoktam a drágább termékek tartósságához, pigmentáltságához és utána már nem tűnik olyan jónak az a rúzs, ami 1 óra alatt lekopik. Ez természetesen nem mindig igaz, de szerencsére már nagyjából tudom miből érdemes választani! :) Van egy kedvenc Essence rúzsom, a színe csodás, de sajna az se bírja sokáig.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép színek.
    Igaz most én is smink stoppon vagyok. Szemhéjpúder kizárva. Egyedül púderre van szükségem.
    Pedig minőségileg nincs problémám az Essence szemhélypúderekkel. Egy négyes , egy duó és két monom van tőlük. Meg egy rúzsom. A négyes miatt húztam a számat, mert drágáltam tavaly. Viszont megérte! Tényleg long-lasting, alap nélkül is bírja a nyolc órát.
    Lakkot sem igazán akarok venni. Esetleg gy szatén fényű bordó és egy szép sötétebb lila. Kedvenc lilám a NYC-től kifogyott és már nem lehet kapni.
    Ajándékba viszont jó lenne így a lakk család karácsonyra másnak. Szerintem ha Müller közelében megyek, megnézem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)