Jelenleg a Drogériákban: Essence-Happy Girls Are Pretty & Catrice-FALLosophy Trendkiadások


 Megint nagyon elhanyagoltam az új kollekciók bemutatását, de ezt szeretném pótolni. Ebben a bejegyzésben, a Catrice és Essence jelenleg kapható kollekcióit nézhetitek meg. Mindkét kollekció kapható a Müller drogériákban. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, milyen termékeket találtok a két trendkiadásban, nézzétek meg a teljes bejegyzést. :) 


 Kezdjük az Essence "Happy Girls Are Pretty kollekciójával. :)


 A trendkiadásban két ötös palettácska is helyet kapott, ebben a verzióban kifejezetten szép és jól kihasználható színek vannak. A neve: "Happiness Is Following Your Heart". 
Egyébként a paletták minősége kifejezetten jó, itt találtok több termékről színmintát. :)


 " Happiness Is Seeing Your Smile"


 " Happy Girls Rock" & "The Choco Side Of Life" nevű szemceruzák. 


 " Happiness Is A Way Of Life" nevű kontúrpaletta. Erről a termékről itt találtok swatchokat. Eléggé sárgás-bronzos, szóval inkább egy sötétebb, sárgás bőrtónushoz passzolhat.



"You Sweeten My Day! nevű pirosító. Csodás kis darab, nagyon kellemes színe van.



 "Pretty You!" & "Live, Laugh, Love And Repeat" Ezek a visszafogott színű ajakbalzsamok tökéletesek őszre és télre. :)


"Keep Calm And Be Happy" nevet viselő körömreszelő. 


 A lakkoktól én nem estem hanyatt, élőben még kevésbé mutatósak, de ha valaki kedveli a francia manikűrt, akkor találhat köztük ehhez passzoló darabokat. :) 
"Make Me Smile"; "Happy Girls Rock"; "Enjoy The Little Things"; "Just Happy!" & "The Choco Side Of Life"

 Összességében egy nagyon helyes kis kollekció ez. A paletták szuper minőségűek, a szemceruzák színe igazán különleges és a pirosító is gyönyörű. Utóbbit majdnem beszereztem, de annyi pirosítót halmoztam most fel és annyi szerepel még a kívánságlistámon, hogy végül lemondtam róla. :D

Nekem valami cuki körömdíszítő matrica vagy hajgumi még hiányzik a kollekcióból.


 A Catrice FALLoshophy nevű trendkiadása október végétől elérhető a Müller drogériákban. Ez már sokkal közelebb áll az én ízlésemhez. :) (De térjünk vissza egy pillanatra az elnevezéshez. FALLopshopy. Vajon a tervezőknek nem szúrt szemet a kissé félreérthető szóösszetétel? :D)


A kollekcióban három mono szemhéjpúder kapott helyet. Szerintem egy 6-os vagy 8-as paletta nagyobb siker lett volna, ezek a kis mono szemhéjpúderek olyan semmilyenek.  
"Robin Wood"; "Mauving leaves" és "Berrytale" a nevük. Itt találtok színmintát a szemhéjpúderekhez és a rúzsokhoz.


 Egy szemhéjpúderecset is található a kollekcióban. Ez mindig jól jön, érdemes belőle többet is tartani a készletünkben, hiszen akkor nem kell olyan gyakran ecsetet mosnunk. :)


 A trendkiadás pirosítója gyönyörűséges. Nehéz lesz neki ellenállnom. :P A neve "Fading Into Dawn". Itt találtok róla képet és színmintát.

 

 A rúzsok mesések, nagyon pigmentáltnak és élénknek tűnnek. :)
A nevük: "Fabulous Fox-ia"; "Rustic Rose" & "Little Red Riding Hood"


A lakkokról itt találtok színmintát. Az utolsó két árnyalat fogott csak meg, de az egyikhez hasonló vagy ugyanaz a szín van az állandó kínálatban is, míg a csillámos barack fedése nagyon gyenge. 
" Mystic Moss"; "Mauving Leaves"; "Berrytale"; "Fabulous Fox-ia" & "Morning Dew". 


Ez a koillekció egy egészen korrekt őszi trendkiadás. A csomagolás nagyon mutatós, a lakkok szépek, habár hasonlóak az állandó kínálatban is vannak. A rúzsok viszont zseniálisra sikerültek. és a pirosító is gyönyörű. nekem néhány különleges szemhéjtus hiányzik azért. :P

Mit szóltok ehhez a két limitált kiadással? Találkoztatok már velük élőben? Esetleg vettetek is valamit? Ha nem, akkor tervezitek? :)

Megjegyzések

  1. Az első Essence paletta húú de tetszik , de már annyi nude színem van .. 😟

    VálaszTörlés
  2. Pont most került ki a blogra a Fallosophy egyik lakkja, nagyon eltalálták szerintem ezt a kollekciót! :)

    VálaszTörlés
  3. Bár én nem vagyok csomagolás függő, hogy azért vásároljak, de a Catrice és az Essence pirosító most tényleg nagyon szép! Szerencsére a legközelebbi Müller innét 40 km. Ha itt lenne akkor sem venném meg. Mondjuk a Catrice első és harmadik rúzsát azt szívesen megnézném élőben. Ha Joy napokon lesz, akkor lehet ....de erről most ne többet.

    VálaszTörlés
  4. Ajajaj. Azok a FALLosophy rúzsok még mindig nagyon tetszenek... Illetve így a swatchot elnézve az a kontúr szett eléggé passzolna a bőrszínemhez, szóval biztos legalább megnézem élőben.

    VálaszTörlés
  5. Az Essenceből a sötétebbik árnyalatú ajakbalzsam nagyon megtetszett! no meg a pirosító is :D :)
    klassz kis kollekciók!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)