SOTW - Ponchos


SOTW


Utoljára talán a 90-es évek közepén voltak ilyen népszerűek ezek a ruhadarabok. Emlékszem anyukámnak volt egy sötétzöld csatos poncsója, amiben előszeretettel játszottam "Robinhúdosat" a gyümölcsösünk fái között. 
Már tavaly hódító útjára indult ez a trend de igazából,  csak az idei őszit-téli szezonban lopta be magát a szívünkbe. 
Pedig igazán univerzális és jól kombinálható darabok. A mai kellemesen meleg időben hordhatjuk őket önmagukban. Viselhetjük bőrkabát vagy más dzseki fölé is, egy extra rétegnek. Hordhatjuk kardigán vagy pulóver helyett a belebújós darabokat. 
Minden testalkathoz jól passzol. Egyedül a hosszra érdemes figyelni, itt is érvényes az örök szabály, tehát ha valaki kifejezetten alacsony, akkor a rövidebb fazont keresse, mert a hosszú darabok még jobban összenyomják az alakját A magas lányokra pedig a fordítottja érvényes. 
Hordhatjuk a poncsókat elegánsan, vagy épp lazán is. 
Idén szinte mindenféle színben és mintával megtalálhatóak az üzletekben, így azt hiszem mindenki találhat kedvére valót. :) 

Nektek tetszenek a poncsók? Van is esetleg a ruhatáratokban vagy tervezitek beszerezni? :) 

Válasszatok a képről három kedvencet! 

Nekem az első sor 1. és 2. és a második sor 1. darabja tetszik leginkább. :) 

Megjegyzések

  1. Régen nem tetszettek a poncsók, de ahogy beszivárogtak a mindennapjainkba, valahogy megkedveltem őket. Ma ott tartok, hogy van egy nagy, fekete, kötött darabom és egy még nagyobb, hófehér színű, galléros, amiért egyre gyakrabban szoktam nyúlni. Praktikusak, és melegek! ♡

    (u. i.: tetszenek a hópelyhecskék, amik olvasás közben hullanak!) :)

    VálaszTörlés
  2. Valahogy nekem kimaradt az életemből egyelőre, amit nem is bánok! :)
    Lehet idővel majd én is fogom szeretni.
    Az első sor elsőt és a másodikat, illetve az utolsó sor utolsóját elfogadnám azért. :)

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretnék egyet, de persze, hogy nem találtam még az itteni üzletekben olyat, ami tetszene, meg amúgy is alig van néhány errefelé :S :D
    Innen a 3 kedvencem mondjuk az 1. sor 1. és 2. darabja, valamint a 3. sor 1. poncsója!

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik ez a trend. Nekem is van ár négy éve. Szabásra teljesen olyan, mint az első sor 4. Csak az enyém sötét mérregzöld és bolyhos buklé anyagból van. Nővéremtől kaptam négy éve ilyenkor, mikor terhesség utolján voltam

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)