Téli Ebay Kívánságlista (Körömdíszítő kellékek, karácsonyi dekorációk, harisnyák, stb...)


Ismét felkerült pár dolog az ebayes kívánságlistámra, főleg a karácsony kapcsán. Ezek közül már sok mindent meg is rendeltem, de gondoltam még a téli-karácsonyi wishlist előtt megmutatom őket. 
Remélem hasznosnak találjátok majd és tudtok belőle ötleteket meríteni. :) 




Combzokni - Innét
508Ft 

Ezer éve kerestem már ilyen fekete alapon fehér csíkos térd vagy comb zoknit. :) Szerintem nagyon jól mutat a kicsit ilyen iskoláslány-irodista stílusú szettekkel.


Cicás harisnya - Innét
692Ft

Hetente legalább kétszer, de egyszer biztosan hordok szoknyát és nagyon szeretem a harisnyákat, főleg a különleges darabokat. Ez a cicás harisnya ezer éve tetszik. :) 



Nyaklánc - Innét 
377Ft

Télre szeretnék egy ilyen fehér darabot is, ami passzolna a kötött pulcsijaimhoz és a kardigánokhoz. :) 


Hópelyhes körömmatrica - Innét
340Ft

Ezt már meg is rendeltem. Nem vagyok egy nagy körömfestő tehetség, de szeretnék pár téli manit készíteni, így biztosra mentem és nem próbálkozom kézzel festeni a mintákat, mert az úgyis epic fail lenne. :D


Körömdíszítő kövek - Innét 
216Ft

Szintén praktikus és mutatós körömdíszítő. :) 


Körömdíszítő matrica - Innét
326Ft

Ő is úton van már hozzám. A csomagban 12 év van, ami rengeteg így pár biztosan bekerül majd a közelgő nyereményjáték csomagjába is. :) 


Kábeltartó - Innét
204Ft

Egy kis haszontalan hasznosság, ami mg cuki is. Már meg is érkezett hozzám, összesen 1,5 hét alatt. A macisat rendeltem meg. :) 


Telefontok - Innét
2140Ft

Mivel az én telefonom nem az S-szériából van, így jóval kisebb a választék tokokból. A karácsonyi-téli tokok pedig eléggé borsos áron vannak, de egy ilyen pulcsi mintással meg akarom lepni magam. :)


Díszpárna - Innét
1160Ft 

Tesco katalógusban láttam ilyesmit féláron, illetve azt hiszem a Jysk-ben is van olcsóbban, ami meglepő, mert épp a neten szokott olcsóbb lenni. 1-2 ilyen díszpárna jól mutatna karácsonykor szerintem. :)


Rénszarvasos díszpárna - Innét
907Ft

Ez is nagyon aranyos szerintem. Hétvégén már meg kellene rendelnem, hogy mindenképp ideérjen. :)




Üvegpulcsi - Innét
665Ft

Szerintem nagyon mutatós ez a kis üveg-pulcsi és sapka. Nem vagyok jó ajándékcsomagoló és az ajándéktáska néha nagyon unalmas tud lenni. Biztosan rendelek ilyet, szerintem kifejezetten vicces lenne akár ajándéknak egy üveg itallal, akár a karácsonyi vacsora mellé. :) 


Karácsonyfadíszek - Innét 
780Ft

Tavaly nálunk fehér-piros-szürke-ezüst-arany és norvégmintás díszek kerültek a fára. Habár már egy szekrény tele van díszekkel, ennek a fehér szettnek nem tudok ellenállni. :D Főleg mert életem párja idén szóba hozta, hogy mi lenne, ha két fánk lenne. :P 


Fondant-süti kinyomó - Innét
383Ft

Már többször is próbálkoztam fondant készítésével és maga a massza jó és finom lett, viszont a formázással voltak gondok. Nem mintha sokszor vetemednék rá, hogy fondantot gyártsak, de ha lenne egy ilyen kis kütyüm, akkor télen biztosan kihasználnám. :)


Hópelyhes sütikiszúró - Innét 
437Ft

Tavaly a lábamat lejártam, hogy ilyen kiszúrót találjak. Végül vettem is egyet, de az azért nem ilyen csecse. (ugye más is használja ezt a szót az óvoda elhagyása után is? :D). Ráadásul az üzletekben arany áron mérik. 


Hópehely díszek - Innét 
435Ft

Én aukcióban nyertem és úgy rendeltem meg 360Ft-ért, de ezen az áron sem vészes. 30 hópelyhet kapunk, amik szerintem fára vagy ablakdísznek is szuperek. :) 


Égősor - Innét
1814Ft

Az üzletekben horribilis összegekért találunk égősorokat. Én úgy döntöttem, hogy akkor is jobban megéri a netről rendelt, hogy ha csak 1 évet bír ki. Ez az égősor 10 méteres és 100 égő van rajta. Ő is úton van már hozzám.


Jégcsap égősor - Innét 
2040Ft

Ez 3 méteres és többféle program van rajta, habár én úgyis a folyamatos világítást használom.  


Csillagos égősor - Innét
1227Ft

Tudom, hogy mindenki a "cotton ball" égősorért van megveszve és egészen biztos, hogy decemberben a legtöbb fancy fotó és instagram kép főszereplője lesz az a típus, de nekem sokkal jobban tetszik ez a csillagos égősor. :)


Cicakuckó - Innét 

3582Ft

Puszedli nagyon szereti az ilyen belebújós, puha helyeket, ha szerét teheti szívesen alszik a takaró alatt. karácsonyra meg szeretném lepni egy ilyen fekhellyel. :) 


Ez volt tehát az én téli ebay kívánságlistám. :) Remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés! 

Van hasonló kívánságlistátok? Mi szerepel rajta?





Megjegyzések

  1. De cukik!
    A körömmatricákat meg is rendeltem gyorsan (elosztjuk négyen a kollégákkal), a jégcsapsoron még gondolkodom. A körmos uv lámpán kívül más műszaki dolgot nem rendeltem Kínából. Viszont ennyi pénzért akkor is megéri, ha csak 2 évig működik... Szóval valószínűleg azt is megrendelem :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csecse dolgokat szedtél össze :) Azt hiszem nekem is kell zokni is, meg harisnya is, meg cuki díszek is!!! A cicakuckó szuper édes!

    VálaszTörlés
  3. Huh, be kéne szereznem vastag harisnyákat, néhány régi darabom elég megviselt... Én szinte sosem hordok nadrágot, csak ha valami extra esemény van - koncert, kirándulás, ilyesmit azért mégse:DD meg ilyen sapka-sálak vannak még az eléggé szükséges listán. Legutóbb néhány kisebb ékszert rendeltem, nemrég érkeztek meg. Nem ebay, viszont így Joy napok meg ilyesmi, téli színű alapozó beszerzése még folyamatban...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz dolgok, nagyon szép a csillagos égősor :)

    VálaszTörlés
  5. én is ezer éve szemeztem azzal a cicás harisnyával, tavasszal be is szereztem. imádom :D egész strapabíró anyaga van, szerintem még rendelek más mintájúban is =^ω^=

    VálaszTörlés
  6. Led sort én is rendeltem, meg is érkezett, viszont 600 forinttal olcsóbban vettem, mint te. :) Díszből műanyag kizárva, azt nem rendelnék (csakis üveg jöhet); elemes led égősorra potom áron licitáltam; adventi naptárat, karácsony mintás gyűrűket rendeltem 2hónapja, ezeket pedig a karácsonyi oldalamon fogok kisorsolni. Csengettyűket, hóemberes fülbevalót, télapós kitűzőt, szarvasfejes nyakláncot, szív alakú fém mécsestartót, üveg angyal alakú mécsestartót kaptam meg nemrég, most már csak az újabb égősort várom, ugyanúgy meleg fehér színben. Bár nekem kicsit csalódás az első, mert egyáltalán nem arany fényű, inkább hűvös árnyalat. Remélem a második szebb lesz! Sok sikert, kellemes várakozást!

    VálaszTörlés
  7. Mennyi szuper dolog! Én is rengeteg mindent szeretnék, de egyetemistaként munkahely nélkül sok mindenről le kell mondanom. Mivel a szüleimmel élek még ezért nem is bánom annyira, majd ha saját lakásom lesz akkor beszerzek mindent :D.

    VálaszTörlés
  8. A cicás harisnyát én már jó ideje beszereztem, nagyon jól bírja a strapát! Most egy kicsit kezd kibolyhosodni, gondolkozom rajt, hogy újra megrendelem.:)
    A cicakuckó nagyon tetszik, az én cicám is biztos örülne neki karácsonyra! :)

    VálaszTörlés
  9. Cuki az a harisnya! Szép kötött mintáson gondolkodom.
    Lista...hááát....ááá nekem nincs olyaaan.

    A magyar lázsiás ékszerre hasonlító érmés nyakláncokat nézegetek, meg hozzá való fülbevalót. Viszont valami köveset is szeretnék, de az áttetsző kristályosok nem tetszenek. Meg Daler&Rowny tus tintát néztem . Azt valószínűleg itthonról veszem meg.

    VálaszTörlés
  10. 4 macska 1 cicakuckóval = hiszti, 4 macska 4 cicakuckóval = anyagi csőd :D Viszont annyira cukiiiiiiiiiiiiiii! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)